Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    J Jaani patsiga "poisi" nimi ARTO SAAR ka teda teame üks jube võitleja ja liider J Jaanil.
    raudpats???
    nr 31

Kommentaar

ei ei ei raudptsi hüüdnimi kuulub jk lasnamäe ajaxi kunagisele väravavahile( mingi 4-5 aastat tagasi esiliigas mängis), nime ei mäleta! ärme röövi temalt seda hüüdnime... a ja muuseas otepäää on 3ndas liigas whiiiiiiiiiiii

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
        J Jaani patsiga "poisi" nimi ARTO SAAR ka teda teame üks jube võitleja ja liider J Jaanil.
        mängus meteciga oli ta kaitses..rünnakul..vahepeal poolik ja ma arvan,et kui aega oleks saand ta oleks möne törje kah jalgadega sooritand.tehnika on veits krobeline a mootor tundub küll 5 liitrine olevat..
        nr 31

Kommentaar

Algselt postitas master31 Vaata postitust
          ei ei ei raudptsi hüüdnimi kuulub jk lasnamäe ajaxi kunagisele väravavahile( mingi 4-5 aastat tagasi esiliigas mängis), nime ei mäleta! ärme röövi temalt seda hüüdnime... a ja muuseas otepäää on 3ndas liigas whiiiiiiiiiiii
          Minu mäletamist mööda kuulub Raudpatsi hüüdnimi hoopis Aino Pervikule.
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

27.09. 12.00 FC Otepää – JK Luunja 2-0
            27.09. 12.00 FC Aspen – Eesti Maaülikooli SK 1-3
            28.09. 12.00 JK Welco Elekter -JK Rock&Roll Löök 2-1
            28.09. 12.00 FC Tabivere – FC Abja X-X
            28.09. 12.00 FC Elva Puka – Tõrva FC Warrior 0-2
            28.09. 15.00 Tartu HaServ – Tartu Quattromed 7-0

Kommentaar

28.09. 15.00 Tartu HaServ – Tartu Quattromed 7-0[/QUOTE]

ma nii optimist ei oleks..kuramus neil on mingi "haiglane" komme endast nö eeldatavalt tugevama satsi vastu mängides anda 120 prossa ja peale veel.. eelmine mäng löppes 1:0 meile ainult..
              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                28.09. 15.00 Tartu HaServ – Tartu Quattromed 7-0
                ma nii optimist ei oleks..kuramus neil on mingi "haiglane" komme endast nö eeldatavalt tugevama satsi vastu mängides anda 120 prossa ja peale veel.. eelmine mäng löppes 1:0 meile ainult..[/QUOTE]

Nu esimene omavaheline oli siiski ka muruväljakul
                Olen see kes olen

Kommentaar

FC Otepää - JK Luunja usun,et see mäng tuleb kinnine ,tulemuseks 1:1
                  FC Aspen - EestiMaaülikool SK Aspen võtab ikka kodus oma võidu ära. 3:1
                  Welco Elekter - Rock Roll Löök nu Rock võtab ära lõpu eel löödud väravaga 1:2
                  FC Tabivere - FC ABJA väike väljak peaks meile sobima,Tabivere hellitab lootusi 3.kohale,et pääseda üleminekumängudele,aga meie läheme mängu kindlasti võidumõtetega,kui ründajad oma töö korralikult teevad võtame võidu ära, pealegi on vaja koduväljakul saadud häbi kaotus heastada.Anname lahingu 110%
                  FCE Puka - Tõrva FC Warrior ei tea,sisetunne annab paremuse Pukale seekord 4:3,kaua ikka ebaõnn jätkuda saab Pukal
                  FC HaServ - JK Quattromed mäng kunstmurul,seega 5:1 ehk.

Edu kõigile!
                  Olen see kes olen

Kommentaar

27.09. 12.00 FC Otepää – JK Luunja 2-0
                    27.09. 12.00 FC Aspen – Eesti Maaülikooli SK 2:2 võitluses 6 koha peale arvan et otsustavaks saab liiga viimane mäng. EMÜ-l kui ei eksi HaServiga ja Aspenil Tõrvaga. Loodan et Aspen võtab siiski 6 koha avahooajal.
                    28.09. 12.00 JK Welco Elekter -JK Rock&Roll Löök 2-1 Welco vastu alati ebameeldiv mängida.
                    28.09. 12.00 FC Tabivere – FC Abja 4:2
                    28.09. 12.00 FC Elva Puka – Tõrva FC Warrior 0-2
                    28.09. 15.00 Tartu HaServ – Tartu Quattromed 3:0 Kuigi Quatromed terve hooaja vältel minu jaoks kõige sobimatum vastane. ei ole midagi erilist aga mäng ka ei suju. nii et kui Qmed suudab oma õudust peale suruda, võib tulla mis tahes tulemus...

Kommentaar

FC Otepää – JK Luunja kui luunja suudab enam-vähem täies relvis kohale minna vöib sealt isegi päris valus andmine tulle.3 koht on kah käeulatuses..järsku nad aitavad meid ja vöidavad 3:2(luunja puhul ei imestaks,kui jääb ka näiteks 7:6 neile.)
                      FC Aspen – Eesti Maaülikooli SK 4:0 aspen esimesel hooajal kuuendaks.ega nad vist ise kah ei lootnud,et selle kohani jöuvad.
                      JK Welco Elekter -JK Rock&Roll Löök 1:4 rockil veel vöimalus..ja welcost nendele küll vastast ei ole.
                      FC Tabivere – FC Abja sama mis luunja ja rocki puhul.3koht ei ole veel kadunud.kodus mängides kindel favoriit 3:1
                      FC Elva Puka – Tõrva FC Warrior kui noored omavahel vöitlusliku viigi 3:3 teevad siis vast ei ole midagi hullu lahti.
                      Tartu HaServ – Tartu Quattromed llodan,et meie poolt tuleb oluliselt ilusam mäng,kui viimati nendega kohtusime.
                      nr 31

Kommentaar

Otepää-Luunja: kui Otepää suudab motiveerida end ja põhimehed kohale, siis tuleb neil ära ka. Kodumäng ja muruväljakust tulenev füüsiline ülekaal peaks määravaks saama
                        Aspen-EMÜ- pakukisn viiki. Mõlemad harjunud murul müttama ja küllap mõlema ründajad löövad mõned ära, samas kaitse pole neil selline, mis 0 taga hoiaks, mingi 2:2 nt
                        Welco-Rock: soovitan julgelt tulla seda mängu vaatama! Üsna tõenäoliselt on tulemas 4. liiga selle hooaja publikurekord ja seda ülekaalukalt. Sellest tulenevalt üritame mängida oma parimat mängu ja kui meil lõpuks ka õnne on, siis peaks viigipunkt/ehk ka võit tulema.
                        Tabivere-Abja: Tabiverele mõneväravaline võit
                        Puka-Tõrva: Puka võtab siit oma. 3-1 või 3-2.
                        HaServ-Quattro: kunstmuru-pall maas-kiire sööt- 5:0

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                          FC Otepää – JK Luunja kui luunja suudab enam-vähem täies relvis kohale minna vöib sealt isegi päris valus andmine tulle.3 koht on kah käeulatuses..järsku nad aitavad meid ja vöidavad 3:2(luunja puhul ei imestaks,kui jääb ka näiteks 7:6 neile.)
                          Seis vb tõesti 3:2 jääda ja ükskõik siis kummale poole, aga üle 2-3 värava me kindlasti endale lüüa ei lase. Nii et see 7:6 on suht utoopia - isegi Luunja vastu
                          Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                            Seis vb tõesti 3:2 jääda ja ükskõik siis kummale poole, aga üle 2-3 värava me kindlasti endale lüüa ei lase. Nii et see 7:6 on suht utoopia - isegi Luunja vastu
                            tead..ma ei oleks kah arvand,et meil luunjaga 5:4 jääb..ja seda enam veel,et seis oli juba 4:1 meile.siis toimus ma ei tea mis..silmad olid klaasistunud..jalad enam pölvedest ei köverdunud..värav oli nagu bermuda kolmnurk..lausa imes palle sisse..ma räägin..luunjaga mängides on mingi kala sees..vaimusilmas nägin juba kuskil mingit asjapulka kes nöeltaga voodoo nukke torgib..
                            nr 31

Kommentaar

Siseinfo ütleb, et Mikk Valtna (Welco), ei pruugi mängida, kuna on kolimas!

Kommentaar

Selline küsimus siis, et kas keegi Puka meeskonna omadest suundub Otepäält ka mängule pühapäeval ?

Kommentaar

Working...
                                X