Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
    asi on selles, et EMÜl on juurde tulnud mõned mängijad, kes ei ole just mänginud nõrgal tasemel, meistriliigast ando hausenberg näiteks.

lisaks veel Raido Kull väravasse, kes mängis ka vist kunagi meistriliigas mõned mängud.

veel keda ma tean - mikko elmik ja heiko sallok.

võib olla veel kedagi aga need on juba päris head lisad.
    ega jah...EMÜl on t6esti hea koosseis. j2rgmine aasta m2ngin ka EMÜ's

Kommentaar

No see on ju ilmselge, et enne hooaega hakatakse spekuleerima sel teemal,kes on favoriidid. Ja see pole ka eriti üllatav,et just EMÜ ja Tabivere on favoriitideks tõstetud. Teil paistab see klubi organisatoorne pool kõige tugevam olevat ja ka pink vähemalt Welcost selgelt pikem (Welcol 21 meest nimekirjas, EMÜl ja Tabiverel 29, suvel võib see suurt rolli mängima hakata).
      Welco teeb trenni 3 korda nädalas ja seda ka alles alates märtsikuust, talvel ei toimunud suurt midagi. Oleme üritanud juurutada ka 2 korda nädalas meeskonnaga jooksmas käimist, aga jooksmisi, kus osaleb üle ühe welcolase, on sügisest alates toimunud vaid 9...
      Pealegi ei ole meil ka treenerit. EMÜ puhul olen aru saanud, et eelmisel hooajal Meistriliigas mänginud Ando Hausenberg on teie mängiv treener. Meie tuleme trennides lihtsalt kokku ja vaatame,kas keegi viitsib mingeid harjutusi meile korraldada või mängime niisama.
      Nii et EMÜ favoriidiks olemine nii sel hooajal kui meie omavahelises mängus on igati loogiline ja kui vaadata foorumis avaldatud ennustusi, siis ei saa küll öelda, et meie oleme selle kohustuse pannud teile. Ja üldiselt ma arvan, et 4. liiga favoriidikoorem ei ole nüüd nii jõhker asi, et seda väga paaniliselt kartma peaks

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
      Mind huvitab, kas te ise enda poolt meile peale pandud favoriidikoorma jutust ära ei väsi? EMÜ mängib ka see hooaeg samasugust jalgpalli nagu varem ja on tore, et on senised vastased alistatud.
      Kaks kuud olen kuulnud siin räägitavat favoriitidest, lihtsalt ei mõista seda. Welco on ju hetkel tabelis suisa esimene, kuidas siis teie järsku favoriidid pole?

Edit: Arvestades, et Welco teeb 5x nädalas trenni ja EMÜ kaks, võiks öelda, et olete väga heas füüsilises vormis, mistõttu ma usun, et teil on selle võrra eelis. Annelinna lahmakas plats pealegi ei sobi EMÜle.

Kommentaar

üks kordki on meeldiv lugeda kenasti vormistatud mõttekäike ja arutelu.

Mitte "ma teen sulle jalgevahelt" stiilis pas*a

Kommentaar

ei viitsi eriti puru silma ajada, aga siiski peaks mainima, et welco vastu nii mõnigi uus ei mängi kahjuks. seega peaks asi võrdsem olema ja praktiliselt läheme mängima eelmise hooaja koosseisuga. seega favoriidi seisust kui sellist me ei oma. eelmine aasta olid väga tasavägised mängud ja vaevalt need seegikord teisiti lähevad.
          pommitaja

Kommentaar

Favoriidid selguvad minu arust peale esimest ringi kui on kevad ring mängitud ja ei pruugi ka siis ! jalgpall on ümmargune:P

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
              Favoriidid selguvad minu arust peale esimest ringi kui on kevad ring mängitud ja ei pruugi ka siis ! jalgpall on ümmargune:P
              Julgeks vastu vaielda, ühesõnaga, siin liigas ei selgu ühtegi favoriiti enne viimase ringi mänge.

Kommentaar

Eks see favoriidijutt jne ole lihtsalt lõbus lugemine ka. Mina ütlen ausalt, iga päev vaatan huviga, mida siia postitatud on.

Aga ettepanek kõigile siin, kuna meil ilmselt on üks 4. liiga aktiivsemaid foorumeid (järjekordselt põhineb mu järeldus absoluutselt mitte millelgi), siis võiks uueks sihiks võtta suurima publikuarvuga liiga. See oleks arusaadavalt ka natuke uhkem saavutus:P
                Mida enda kogemus ütleb, et kui ikka inimesi 3-4 korda kutsuda, siis nad lõpuks tulevad ka (mõned tulevad kohe esimsel korral). Ja Welco kogemuse põhjal ütlen, et fännid panevad a) paremini mängima b) distsiplineerivad natukene võistkonda, seda just selle kohapealt, et mängijad teavad, et nende mäng ei ole "pohhui mis saab kui mind ei ole"

Usun, et kõigil oleks märksa mõnusam mängida, kui väljaku ääred oleks täis inimesi, olgu nad siis teie poolt või vastu. Viimane on isegi veel huvitavam variant.
                Kõike seda pole keeruline ka saavutada, kuna reklaamida saab 4. liiga lõuna piirkonda ideaalselt:
                - ei mingit piletit, osta kommi!
                - kes tahab võib võtta kesvamärjukese
                - atraktiivsus: kui Meistriliiga kohta võib Eestis öelda, et pole mida vaadata, siis 4. liiga pakub kõike: väravaid ja vahel ka palju-palju! Ilulöökidest ristnuka kuni kõige naljakamate pallipuudeteni. Omaväravaid!
                Mul tuleb ette meie enda võistkonna poolne üks huvitavamaid mänge üldse mu elus: vist oli,4-8 Luunjaga, pinget, põnevust ja väravaid oli igale maitsele.
                - võimalus tuttavate üle naerda
                - võimalus näha sõpru nädalavahetuse varastel tundidel halva enesetunde käes ringijooksmas
                - jne jne!

Nii et võtame selle liiga käsile!

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                  Eks see favoriidijutt jne ole lihtsalt lõbus lugemine ka. Mina ütlen ausalt, iga päev vaatan huviga, mida siia postitatud on.

Aga ettepanek kõigile siin, kuna meil ilmselt on üks 4. liiga aktiivsemaid foorumeid (järjekordselt põhineb mu järeldus absoluutselt mitte millelgi), siis võiks uueks sihiks võtta suurima publikuarvuga liiga. See oleks arusaadavalt ka natuke uhkem saavutus:P
                  Mida enda kogemus ütleb, et kui ikka inimesi 3-4 korda kutsuda, siis nad lõpuks tulevad ka (mõned tulevad kohe esimsel korral). Ja Welco kogemuse põhjal ütlen, et fännid panevad a) paremini mängima b) distsiplineerivad natukene võistkonda, seda just selle kohapealt, et mängijad teavad, et nende mäng ei ole "pohhui mis saab kui mind ei ole"

Usun, et kõigil oleks märksa mõnusam mängida, kui väljaku ääred oleks täis inimesi, olgu nad siis teie poolt või vastu. Viimane on isegi veel huvitavam variant.
                  Kõike seda pole keeruline ka saavutada, kuna reklaamida saab 4. liiga lõuna piirkonda ideaalselt:
                  - ei mingit piletit, osta kommi!
                  - kes tahab võib võtta kesvamärjukese
                  - atraktiivsus: kui Meistriliiga kohta võib Eestis öelda, et pole mida vaadata, siis 4. liiga pakub kõike: väravaid ja vahel ka palju-palju! Ilulöökidest ristnuka kuni kõige naljakamate pallipuudeteni. Omaväravaid!
                  Mul tuleb ette meie enda võistkonna poolne üks huvitavamaid mänge üldse mu elus: vist oli,4-8 Luunjaga, pinget, põnevust ja väravaid oli igale maitsele.
                  - võimalus tuttavate üle naerda
                  - võimalus näha sõpru nädalavahetuse varastel tundidel halva enesetunde käes ringijooksmas
                  - jne jne!

Nii et võtame selle liiga käsile!
                  Toetan su mõtet ja kutsun ka ise esile vaatama koos sõpradega 4 liiga mänge mis on küll kõige madalam liiga, aga selle eest saab siin kõike mis on üleval pool mainitud!

Kommentaar

Võim vs. Vaim vol. 8

Mis?
                    TÜ Fauna tudeng-jalgpallurid mängivad FC Toompea poliitikutega.

Kus?
                    Tartu Ülikooli staadionil (Staadioni 21 noh!)

Millal?
                    30 aprill kell 17.00

Oot misasja ikkagi? Midagi rohkem polegi või?
                    On-on! Lisaks anname ära veel igasugu nänni, kaasa arvatud mitu kasti
                    õlut, hunniku Red Bulli, pileteid Rocki mängudele ja Eesti
                    jalgpallikoondise maavõistlusmängudele ning klubidesse.

Oota, aga siiski - ma saan ju igalt poolt mitu kasti õlut, hunniku red
                    bulli, Rocki ja jalgpallikoondise mängude pileteid. Miks ma ikkagi minema
                    peaksin?
                    Ajame taga tõrukese kostüümis maskotti, ehitame purgitorne ja toetame
                    lendoravaid... Tudengid lubavad head mängu ja poliitikud annavad tühje
                    lubadusi!

Toetage Vaimu ning ronige kohale.

SISSEPÄÄS TASUTA!
                    This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! I’m a bike messenger […]

Kommentaar

SK10 Premium II - FC Aspen 2:3

Keegi mängust lähemalt?
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        SK10 Premium II - FC Aspen 2:3

Keegi mängust lähemalt?
                        SK10 Premium II kaotaB ja kaotab...aga alati otsivad vigu kohtunikes.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                          SK10 Premium II kaotaB ja kaotab...aga alati otsivad vigu kohtunikes.
                          no ootame ära, mida noored siin pajatavad. rasmust pole tükk aega siin leelotamas olnud ehk nüüd avab oma noka
                          pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                            no ootame ära, mida noored siin pajatavad. rasmust pole tükk aega siin leelotamas olnud ehk nüüd avab oma noka
                            no kindlasti j2lle v6eti 2ra kindel pennal jne

Kommentaar

kuidas see sk nii mängib siis?

mis neil mureks, ei tea mis koosseis neil oli siis seekord?

Kommentaar

SK duublil pisut vähe mehisema võitluse kogemust. EMÜ vastu oli kisa palju, kuigi me mängime ikka väga viisakalt, isegi liiga.

Noor meeskond, mida rohkem kasvab, seda rohkem punkte võtab, sügisel kindlasti on mitme meeskonnaga kaalude vahekord teine.

Kommentaar

Working...
                                X