Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fujiwara Vaata postitust
    Ei tahks midagi pahasti öelda aga Tõrva väljak on alla igasugust arvestust. Ei mõista, kuidas seal üldse mängida lubatakse....

Nu jah aga oleme siiski 4 liiga,ega ka Abja väljak pikuselt ei vasta nõuetele,aga laius on ok+murukvaliteet.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Nu jah aga oleme siiski 4 liiga,ega ka Abja väljak pikuselt ei vasta nõuetele,aga laius on ok+murukvaliteet.
      niitke muru ära, siis räägib sellest murukvaliteedist

sõbralik norimine

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
        Nüüd algab suvepuhkus ning peame kahjuks 3 pallurit ära sõjaväkke saatma, sealhulgas ka ründaja kes lõi täna hattricki, kurp..
        emy-l samad probleemid aga pyyame hakkama saada...
        pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas fujiwara Vaata postitust
          Ei tahks midagi pahasti öelda aga Tõrva väljak on alla igasugust arvestust. Ei mõista, kuidas seal üldse mängida lubatakse....
          Valga kunstmuru läks ju remonti ja Keskstaadioni rent oli meie jaoks liiga kõrge, sellepärast mängimegi Tõrva staadionil. Ühtemöödi kehva on ta mõlema võistkonna jaoks, tõsi, meie oleme sellel harjunud mängima

Kommentaar

Valga kunstmuru läks ju remonti ja Keskstaadioni rent oli meie jaoks liiga kõrge, sellepärast mängimegi Tõrva staadionil. Ühtemöödi kehva on ta mõlema võistkonna jaoks, tõsi, meie oleme sellel harjunud mängima
            Jeh, ja me hakkame varsti malevas seda remontimist abistama, niiet järgmisel hooajal mängite seal (kui mängite?!) tänu mulle
            FC Otepää II

Kommentaar

Läks remonti ? Yeshh lõpuks ometi .. mängin noorte liigas ja ka see aasta käisime ka Valga Warrioriga juba mängimas ja no see kunstmuru on sama hea kui mingi toas vaiba peal mängimine .. Kõvasti pehmemat kunstmuru sinna vaja.

Kommentaar

Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitust
                Läks remonti ? Yeshh lõpuks ometi .. mängin noorte liigas ja ka see aasta käisime ka Valga Warrioriga juba mängimas ja no see kunstmuru on sama hea kui mingi toas vaiba peal mängimine .. Kõvasti pehmemat kunstmuru sinna vaja.
                Nii väideti vähemalt aga noh, neile kes Tõrva väljaku peal mängida ei armasta, küsiks teilt: Kus on parem mängida? Betoonil või vähemalt muru peal?

Kommentaar

Kas Sk Tääksi read on oluliselt täienenud? Päris hea hoog sees võrreldes eelmise aastaga.

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                    Kas Sk Tääksi read on oluliselt täienenud? Päris hea hoog sees võrreldes eelmise aastaga.
                    Nu eks see Lõunatsoon on natuke kergem, võrreldes Läänetsooniga,minu isiklik arvamus.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      Nu eks see Lõunatsoon on natuke kergem, võrreldes Läänetsooniga,minu isiklik arvamus.
                      tuumik sama .. osad poisid on sõjaväest tagasi tulnud ...
                      http://www.skimavere.com

Kommentaar

Algselt postitas iminsee Vaata postitust
                        ma ei kujuta ette kes sa täpselt oled aga sellist masenduse hunnikut meie meeskonda ei lähekski vaja sest me anname igas mängus endast parima, hoolimata oma teenitud neljast punktist võtame asja ikkagi rõõmuga ja naudime mängimist mitte ei hala ja masetse. Igas mängus on pall ümmargune ja kunagi ei tea kumb meeskondadest punktidega koju läheb nagu ka täna oli. Minu arust oli Meil tääksi vastu päris palju võimalusi ja seis oleks võinud ka vabalt meie kasuks olla aga nagu oleksitega ikka on, et oleks ei loe ja nii ka läks tääksile kolm punkti. Mäng oli korralik et mõlemad üritasid palju ja keha mäng oli korralik mõlemal meeskonnal, mõned korrad said mängijad päris haiget kuid see oli tahtmatult tehtud ja õnneks olid kõik arusaajad mängijad ja ei olnud mõlisemist. Kui korraks kellegil suu liiga lahti läks siis väga kiiresti tuldi korrale tagasi ja selline peakski jalgpall olema ! Neljas värav tääksil tegelikult oli küll sulust ja kohtunik tegi selle koha pealt väga head tööd. Edu tääksile ja proovime siis järgmine ring oma punktid tagasi võtta
                        ouu,inimsee see on see rocki mängija ,kes enne vist faunas mängis,kui ma nyyd ei eksi.

Kommentaar

Algselt postitas enzzo Vaata postitust
                          mäng oli enmvähem löögil oli palju võimalusi ... nagu näha oli oli Löök tugevnenud juba endistest rocki mängijatest...
                          aga ikkagi ma ei mõista miks Löök aint 4 p on teeninud ... kuna mängivad ju jõulist ja ilustad jalgpalli ...

tääksikas nr 12
                          minu arust meil kyll yhtegi rocki mängijat platsil ei olnud,koik löök i vennad.et sis oleme ise tugevnenud

Kommentaar

Head Jaani kõigile!!!
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas ahtobetoon Vaata postitust
                              Tabivere-Navi 6:1
                              norm mäng eriti mölinat ei on mingeid räigeid vigu ka mitte. meie esimene penaldist kui pesamuna Kristjan maha tõmmati. teine pomm löök väljaspoolt kasti Feimani poolt.meile löödi karistus löögist navikas lõi peale siis veel kolm venda puutusid ja pall väravas( minu eksimus oli et ma välja ei läinud pikka palli püüdma) üks värav oli navikatel enda löödud Kilgi värav ja Aruoja ilus läbimurre äärelt ja värav ja viimasel minutil Rebase värav nurgalöögist peaga alla nurka. ja oligi kõik lühidalt. lõpus oli juba jube palav.

tänud navikatele edu edaspidiseks
                              Mitu klassi sa lõpetanud oled?Lihtsalt uudishimust.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                                Mitu klassi sa lõpetanud oled?Lihtsalt uudishimust.
                                Kas sulle jäi midagi arusaamatuks??? küsi seletan sulle. Päris mitu klassi sai lõpetatud aga sina mu eesti-keele õpetaja kindlasti ei olnud.

Kommentaar

Working...
                                X