Meenub et Jahimaa FC Pokkeriprod - Kiiu mängus ka kohtunikuna tegi paraja puraka, meie mees tõmmati kastis maha seljatagant ja vend oli 10-15 m kaugusel ja ütles et nurgalöök. Idiootsuse tipp. Siis meie uuriti et miks nurgalöök kui mees tõmmati maja, siis ütles ilmselgelt ehmunud kohtunik, et penalt polnud kindlasti ja thats it.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2012
Collapse
X
-
Tegelt on päris kurb juba kuulda, et ainult kaotuses on kohtunik süüdi. Kui tase ei luba nii tugevat liigat mängida, siis võiks midagi muud proovida
Antud mängu juhtusin ise nägema. 80% mängust valdas palli Jõhvi. Oleks vähemalt nii kõva sell, et julgeks tunnistada, et täna ei olnud meie päev ja olime lihtsalt kehvad. Aga alati on vaja kedagi teist süüdistada. Ja treeneri pigngi pealt näeb suluseise kõige paremini
Kommentaar
-
endalgi käisid need mõtted peast läbi, kui eelvaates kohtuniku nime nägin... samas see kivi lennaku vaid EJL kapsaaeda, sest antud kohtuniku vile suhtes pretensioone küll ei ole... pigem said endal ideed otsa, kuidas kiiu kaitsemüürist kaotusseisus olles läbi pressida...Algselt postitas #11 Vaata postitustMa ei saa aru kuidas on nii,et FC Kiiu ja Viimsi Igiliikuri vahel oli peakohtunik Kuusalu mees,kas tõesti ei suutnud jalka liit kuskilt erapooletu kohtuniku võtta ?Ma küll ei näinud mängu ja võimalik,et isegi kohtunik oli aus ja mõlema poole vastu võrdne,aga siiski on mees kuusalust.
Kommentaar
-
Kui nüüd päris täpne olla siis kohtunik ei ole Kuusalu mees. Aga selles suhtes nt kui ma olen saarlane ja vilistan Saaremaal siis on ka ju jama eksju, peaksin käima siis Tln vilet tegema. Neid näiteid on ju miljoneid, et kes kus ei tohiks või ei sobiks vilistada jne. Kujutad ette, et kõik Ida-Viru mängud teenindavad Tln kohtunikud ja vastupidi?Algselt postitas #11 Vaata postitustMa ei saa aru kuidas on nii,et FC Kiiu ja Viimsi Igiliikuri vahel oli peakohtunik Kuusalu mees,kas tõesti ei suutnud jalka liit kuskilt erapooletu kohtuniku võtta ?Ma küll ei näinud mängu ja võimalik,et isegi kohtunik oli aus ja mõlema poole vastu võrdne,aga siiski on mees kuusalust.
Kommentaar
-
kris, on ju. ta mängib kuusalu radas ja kiiu on nende duubelmeeskond. niimoodi tegelikult ei tohiks kohtunikke määrata, ma olen selles osas igati nõus #11-ga.. aga nagu ütlesin siin ei ole ei rada ega kiiu süüdi, pigem tõestab see jälle EJL-i hoolimatust ja saamatust...Algselt postitas kristjan27 Vaata postitustKui nüüd päris täpne olla siis kohtunik ei ole Kuusalu mees.
Kommentaar
-
On jah duubel, selle peale ma ei mõelnudki, sryAlgselt postitas ertz Vaata postitustkris, on ju. ta mängib kuusalu radas ja kiiu on nende duubelmeeskond. niimoodi tegelikult ei tohiks kohtunikke määrata, ma olen selles osas igati nõus #11-ga.. aga nagu ütlesin siin ei ole ei rada ega kiiu süüdi, pigem tõestab see jälle EJL-i hoolimatust ja saamatust...
Kommentaar
-
Jah, ma saan täiesti aru, et selline küsimus ülesse kerkib, kui mina Kuusalu JK Rada mehena vilistan enda duubelmeeskonna mängu, vist ka minul kui näiteks Rada mängiks Kiviõli II, või Rakvere II meeskonnaga ja keegi esindusmeeskonnast vilistaks seda mängu, eriti veel siis, kui on näha, et üritatakse sellist "koduvilet" teha.
Olen ka varem Kiiu mänge vilistanud ja omalt poolt võin küll õelda, et püüan alati olla objektiivne ja ei taha kindlasti oma vilega kellegi mängu ära rikkuda, usun käitusin ka seekord ikka õigusemõistjana ja kellelegi liiga ei teinud. Eks väiksemaid eksimusi tuleb meil kõigil sisse....
Kommentaar
-
Kalev Jnr - FC kiiu 3 - 0 (2 - 0) Mäng oli huvitav. Mängu alguses polnud kalevi poisid veel ülesse ärganud, aga õnneks võis kiiu kohta sama öelda ja suudeti 2 - 0 juhtima minna. Kohtunik vilistas väga hästi. Suutis käega mänge, suluseise ja käed seljas takistamised kõik ilusti ära fikseerida.
Kommentaar
-
kordan veelkord, Margus, super (algusest peale liin oli paigas!) vile ja null pretensiooni..Algselt postitas MargusKr Vaata postitustJah, ma saan täiesti aru, et selline küsimus ülesse kerkib, kui mina Kuusalu JK Rada mehena vilistan enda duubelmeeskonna mängu, vist ka minul kui näiteks Rada mängiks Kiviõli II, või Rakvere II meeskonnaga ja keegi esindusmeeskonnast vilistaks seda mängu, eriti veel siis, kui on näha, et üritatakse sellist "koduvilet" teha.
Olen ka varem Kiiu mänge vilistanud ja omalt poolt võin küll õelda, et püüan alati olla objektiivne ja ei taha kindlasti oma vilega kellegi mängu ära rikkuda, usun käitusin ka seekord ikka õigusemõistjana ja kellelegi liiga ei teinud. Eks väiksemaid eksimusi tuleb meil kõigil sisse....
aga lihtsalt kui järgi mõelda, siis see olukord ja samuti see millele umbadapopp vihjab, ei ole n.ö JOKK ja see on naljakas, et EJL selliseid määramisi teeb...
tegelikult ei tohiks isegi sama tsooni teiste klubide mängijad oma tsooni teisi mänge vilistada, kohene huvide põrkumine ju .. aga seda on ka palju..
Kommentaar
-
Jah, ma olen sinuga täesti nõus, nii nagu on ka see imelik, et III liigas paneb koduvõistkond oma poolt teise abikohtuniku. Enamus tiime ehk panebki asjaliku ja sellise erapooletu mehe piirile, kuid olen näinud ikka igasugu lkoune seal lipuga vehkimas(ei tohiks küll kohtunikuna nii ennast väljendada, kuid kahjuks teisiti ei saa nende koha õelda).Algselt postitas ertz Vaata postitustkordan veelkord, Margus, super (algusest peale liin oli paigas!) vile ja null pretensiooni..
aga lihtsalt kui järgi mõelda, siis see olukord ja samuti see millele umbadapopp vihjab, ei ole n.ö JOKK ja see on naljakas, et EJL selliseid määramisi teeb...
tegelikult ei tohiks isegi sama tsooni teiste klubide mängijad oma tsooni teisi mänge vilistada, kohene huvide põrkumine ju .. aga seda on ka palju..
Kommentaar
-
absoluutselt. see on ajuvabaduse tipp ja kommentaare ei vajaAlgselt postitas MargusKr Vaata postitustnii nagu on ka see imelik, et III liigas paneb koduvõistkond oma poolt teise abikohtuniku. Enamus tiime ehk panebki asjaliku ja sellise erapooletu mehe piirile, kuid olen näinud ikka igasugu lkoune seal lipuga vehkimas(ei tohiks küll kohtunikuna nii ennast väljendada, kuid kahjuks teisiti ei saa nende koha õelda).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar