Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nõu võib siis mõne aasta pärast end taas noorena tunda ja Trummi siirduda, kuigi ma olen talle seda elutööpreemiana juba varem pakkunud. Aga kordan talle küsimust:
Mäng algas Twisteri survega, mis jätkus läbi esimese poolaja. Pidime ainult ennast kiruma, et kiiresti ei suutnud mitut olukorda ära realiseerida. Poolaja lõpu eel saime siiski väikse õnne abiga ühe ära löödud, kui söödukombinatsiooni järel sai kastis olev mees veidi kõrge söödu ja pani sinna kiiresti lihtsalt jala vastu, millest pall väravasse lendas. Reaal proovis kaugelt diagonaaltsenderdustega, mis olid tegelikult päris hästi antud, aga meie kaitse oli seekord kindel ja sai need kõik kätte.
Teisel poolajal proovisime jätkata sama mängu. Teine värav tuli lõpuks üsna huvitavast olukorrast, kus Reaali kaitsja jalast kastis pall värava poole liikus. Väravavahil õnnestus niipalju ette saada, et pall posti läheks, kuid põrkas sealt otse tagasi. VV pani esimese posti kinni, aga meie ründaja lõi selle sisekülje/kannaga enda tugijala tagant vaikselt väravasse. Siis hakkasime vaikselt vahetusi tegema, et värskemaid mehi platsile saada. Veidike mängupilt elavnes ning saime päris ülekaaluka rünnaku, kus mehel oli tegelikult juba väga hea võimalus peale lüüa, aga andis vahetusmehele söödu, kes ilusti taha posti ära lõi. Samal mehel oli veel võimalus ka 4-0 lüüa, aga viimase puutega läks pall natuke liiga ette ja ette posti tulnud tugeva löögi võttis Reaali vv ära. Reaal äärtest aktiviselt üritas ja jõudsid ka kasti lähistele mitmel korral, aga ühtegi väga ohtlikku olukorda ei tekkinudki mängu jooksul.
ega meie poisid asja lööjale eriti keeruliseks ka ei teinud.
Noo, kogenud mudaliiga pallurina peaksid sa ju teadma, et sellelt positsioonilt on meie taseme juures löök kaitsvale satsile kõige ohutum valik. Seega respekt lööjale, tõesti kena sooritus.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar