Ma ka ise ei tea, aga minu ettepanek Sportland Arenal mängida pandi väga suure hinnavahe tõttu igatahes kohe kalevi alla (see ei olnud naljana mõeldud, aga las ta olla siis juba). Meil oli karikamäng seal eelmisel aastal ja see on nii palju parem kõikidest platsidest, kus ma mänginud olen, et päris kurb oli tavalise elu juurde naasta pärast seda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga põhi 2013
Collapse
X
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustTäielik koom ikka, ajalehes oli artikkel kus Kent oli staadionil jaanituld teinud (naeltega). Hetkel linki ei leia, aga postimehes peaks olema.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Kus kohast sa välja loed, et tema selle prügi staadionile vedas?Algselt postitas Alfonso Vaata postitust1. maaküttega muruplats Eestis? Kent korraldab ikka totaalset jama? Miks neid naelu veel sinna toppida oli vaja?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Naelad staadionil on selleks, et äikesetormi korral välku maasse juhtida. Hea turvaline koht, prügimäel keegi ju sporti ei tee ega niisama jõlgu.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Pras kas mitte ei ole nii et ülevalt alla saab mängida ainult klubisiseselt?Algselt postitas PraS Vaata postitust
Ehk et kjk mehed oleks ikka pidanud olema ka teile regatud minu teada...
Kommentaar
-
True story, kuna tegemist on erinevate klubidega.Algselt postitas ertz Vaata postitustPras kas mitte ei ole nii et ülevalt alla saab mängida ainult klubisiseselt?
Ehk et kjk mehed oleks ikka pidanud olema ka teile regatud minu teada...
Juhul kui Meistri-, Esi-, Esiliiga B, Teise või Kolmanda liiga võistkonna
duubelvõistkonnaks on teise klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, võib
selle võistkonna seitse mängijat osaleda põhivõistkonna mängus üles
andmata 5 korda kuni esimese sügisringi täisvooruni ja 5 korda kuni
meistrivõistluste viimase mänguni, v.a üleminekumängud. Ühes mängus tohib
korraga mängida kuni 5 duubelvõistkonna mängijat.
Oleks tegemist Kristiine II-ga, siis
duubelvõistkonnaks on sama klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, siis
võib põhivõistkonna mängus osaleda 5 duubelvõistkonna mängijat ning
duubelvõistkonna mängus 3 põhivõistkonna mängijat.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustPras kas mitte ei ole nii et ülevalt alla saab mängida ainult klubisiseselt?
Ehk et kjk mehed oleks ikka pidanud olema ka teile regatud minu teada...See on ju elementaarne, et võistkonna esindaja vaatab läbi uue hooaja juhendi.Algselt postitas Devil Vaata postitustTrue story, kuna tegemist on erinevate klubidega.
duubelvõistkonnaks on teise klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, võib
selle võistkonna seitse mängijat osaleda põhivõistkonna mängus üles
andmata 5 korda kuni esimese sügisringi täisvooruni ja 5 korda kuni
meistrivõistluste viimase mänguni, v.a üleminekumängud. Ühes mängus tohib
korraga mängida kuni 5 duubelvõistkonna mängijat.
Oleks tegemist Kristiine II-ga, siis
duubelvõistkonnaks on sama klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, siis
võib põhivõistkonna mängus osaleda 5 duubelvõistkonna mängijat ning
duubelvõistkonna mängus 3 põhivõistkonna mängijat.
Kommentaar
-
Viinamarjad on ikka hapud veel????Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustSee on ju elementaarne, et võistkonna esindaja vaatab läbi uue hooaja juhendi.
Lugesin hooaja eel mitmel puhul läbi, kuid seda punkti ma ei leidnud mis nüüd sinna tekkinud on kuidagi.
Üldiselt väga rumal reegel, et kas on oma klubi või mitte.
Aga mis ikka, tuleb siis need soccernetid ja muud kaikad kotti panna. Eriti veel siis kui Eston ja Tõnis Soccerneti eest pelavad
Kommentaar
-
Life is a bitch, who hits backAlgselt postitas PraS Vaata postitustSee on ju elementaarne, et võistkonna esindaja vaatab läbi kõik mängijate eelmise hooaja karistused või kaardid.
.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar