Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Suema UFO-loogilised plaanid on kiirelt maandatud.

Kommentaar

Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
      Kalju võitis 2-0 lõpus lõid ära 2 ilusat kolli.
      Super töö

Kommentaar

Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
        "JK Suema Cargobus peatreener Märt Vassiljev: „Peale kaotust Livalile on meil kõigil soov end mängus Nõmme Kalju III vastu rehabiliteerida ning kodumängude võidukat rada jätkata. Kindlasti peame me valvsad olema vastaste staarründaja Kaido Hermatiga. Sellise kaliibriga ründevirtuoos lisab palju Kalju mängule juurde. Loodame, et suudame Bayerni kombel messilikku Hermatit vaos hoida ning võidu koju tuua. "

Mnjah. Mõnitamine ja loodan et saate peksa Kaljult ja just et Hermat lööks värava teile.
        Vassiljevi mõtteid paraku poisikesed väljakul teoks teha ei suutnud. Hermat möllas ikka ja 1. värava puhul oli tema see, kes ründajaga kokkumängis seinasööduga enne kui Suema kaitseliin kohvipausile viidi.
        Magus 2-0 võit.
        Raimo, lase see kunstmuru seal väljavahetada, veteranid nagu sina ja mina, ei saa mängida selle peal ju

Kommentaar

88 aasta poiss nimetab ennast veteraniks, päris hea nali.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kalevi oma ikka parem kui Wismari ja Hiiu.
            Last edited by Alfonso; 27.04.13, 14:39. Põhjus: Kiiust oli asi kaugel.

Kommentaar

Mingi ca 200 tuhhi uus korralik kunst. Kust see raha võetakse?

Kommentaar

Suvepausi ajal pidi Kalevi kunst välja vahetatud saama.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                  Kalevi oma ikka parem kui Wismari ja Kiiu.
                  Kas sulle meeldib lehmasitta ja lambasitta ka maitsta, ja siis võrrelda, et kumb on isuäratavam, seda sööngi?... Soe võrdlus, nagu Telliskivi tänava augud oleks ilusamad, kui Vabaduse pst. omad - neid pole vaja lappida.

Staadioneid on jalaga segada, kuid... Ainult tänu Kalevi asukohale ja Raimo isikule sinna raha viiakse. Õieti tehakse, siis on lootust. Vastasel juhul võiks sinna hakata planeerima kortermaju, või Pirita tee äärsest merest ärajäänud Tauno Kangro Kalevipoja skulptuuri, pronksisele Ivanile seltsiks... Aga selles suhtes on areng muidugi toimunud, et 10 aastat tagasi, enne kunsti, oli seal ikka korralik naturaalne miiniväli.
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Vähem jooki ja vähem miiniväljafilosoofiat, sellist "sitta" ikka annab lugeda. 3x ja ei saanudki aru.

Mina mõtlesin seda, et minu jalad pidasid Kalevil kauem vastu kui Hiiu ja Wismari betoonil.

Kommentaar

Ei saa ka poleemikast aru. Kalevi väljak läheb nkn varsti vahetusse ja isegi praegu on see pehmem ja parem väljak kui mõned teised väljakud Tallinnas.

e: Te pole vist Wismaril see kevad mänginudki. Kohutav betoon. Kõige humoorikam on see, et ajakiri Jalka kvalifitseeris eelmise hooaja Wismari remonditud kunstmuru, samasse kategooriasse Sportlandi omaga. Tegelikkuses kogu see hunnik kummi, mis sinna pandi, on talvega ära uhutud ning väljak on samasugune nagu vanasti.

Kommentaar

Majandusmagistril 2 punast kaarti, kuidas see õnnestus?

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                          Majandusmagistril 2 punast kaarti, kuidas see õnnestus?
                          sa näed ju kaardi põhjused ära protokollist (mine kursoriga kaardi peale)

1. "viimase lootuse viga" also known as "ilmse väravavõimaluse ärahoidmine" (mina eelistan esimest sõnastust)
                          2. ilmselt peaks olema "tõsine rikkumine", protokollis on valesti märgitud põhjuseks "hoolimatu viga", mille eest on ette nähtud karistuseks kollane kaart.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                            Vähem jooki ja vähem miiniväljafilosoofiat, sellist "sitta" ikka annab lugeda. 3x ja ei saanudki aru.

Mina mõtlesin seda, et minu jalad pidasid Kalevil kauem vastu kui Hiiu ja Wismari betoonil.
                            Ah, ära lobise, sul on tugevad jalad, sellist staadionit pole olemas, kus nad vastu ei peaks.

Aga Wismari kodustaadioniks selle mõttega, et "vähem jooki" - pole ka ju paha idee. Kalevis võid muutuda joodikuks, lihtsalt niivõrd pehme ja hea väljak annab suurepärase positiivse laengu. Hiiust niipalju, et mais pidi algselt pandama uus kate, talvel oli see 99%-i jutt, kuid nagu ikka, pääses maksvusele see 1%. Kurb muidugi, ma mõtlesin jälle seda, et neid kolme kõnealust staadioni ei saagi suurt üle- ega alahinnata. Näha on, et inimesed tahavad neil mängida, aga olukord on neil kehvake.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Mängitakse vist peamiselt seetõttu, et need on odavama tasuga?

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                                Mängitakse vist peamiselt seetõttu, et need on odavama tasuga?
                                Vbla tõesti, hindade kohta täpne ülevaade puudub. Aga arstiabi tasuta pole, see kulutus tuleb hiljem, algse kokkuhoiu arvelt, ikka ära teha. Kui veab, siis mitte, riskibisnis..
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X