Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kalevi staadion, mis on koduks päris mitmele IV.N võistkonnale, saab vist selle nädala jooksul uue katte, mis peaks minu andmetel Sportlandiga analoogne olema.

Wismari on kohutav, aga meie liigast Saku, Männiku ja Maarjamõisa kunstmurud on täitsa korralikud minumeelest.

Kommentaar

Väike statsinurk:

Nullimängud:
      JK Suema 6
      Nõmme Kalju III 5
      Fc Charma Mööbel 2
      Saku Sporting 2
      FC Soccernet 2
      FC Reaal 2
      FC Majandusmagister 2
      FC Twister 1
      Pirita Reliikvia 1
      SK Mercury 1
      Lival Sport 0

Kommentaar

Esiteks Pras, kui Te 3 mehe käest saate terve meeskonnaga peksa, siis on ikka midagi väga mäda.

Ja sa Draakon ära sekku teiste jutuajamisse, kui ise teemat ei valda, varsti kaod ära või siis juhtub sinuga midagi. Mingit negatiivsust kuskil näha on tõesti võimalik ainult läbi titeprillide mis su ninapeale on õmmeldud. Siin käib pikem sõda juba ja ma ei soovita sul siia lahingulihaks ronida.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
          Siin käib pikem sõda juba ja ma ei soovita sul siia lahingulihaks ronida.
          Sõjal peaks üldiselt olema vähemalt kaks poolt. Mulle tundub, et sa "võitled" siin üksi.
          Newton Heath 1878

Kommentaar

No kui Pras väidab, et terve suema meeskond sai 3 mehe käest peksa, siis ma seda päris tilulilutamiseks ka ei nimetaks, korralik massikaklus.

Kommentaar

Alfonsot ei tasu tähele panna, kuna ta pole vist saaremaal ammu juba naist saand
              Pokkerist on ta ammu juba välja arvatud ja kuuldavasti käib Pokkeri mänge aia tagant uurimas

Kommentaar

Tra kui hea. Pokkerimäng käib siseruumides muidu, aia tagant kohe kindlasti pilti ei saaks.

Tervitused sinu koledale koerale, loodan et tema sulle vähemalt annab.

Kommentaar

Kalevi uus kate valmis? Meil pühapäeval mäng seal, mida pole praeguseks kuhugi nihutatud vähemalt.

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                    Kalevi uus kate valmis? Meil pühapäeval mäng seal, mida pole praeguseks kuhugi nihutatud vähemalt.
                    Väha hea nali!

Kommentaar

Ei üritanud nalja teha, äkki täpsustad, mis sulle nalja teeb?

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                        Ei üritanud nalja teha, äkki täpsustad, mis sulle nalja teeb?
                        Hetkel veel vana kate ja vahetus pole alanud
                        Kristiine JK

Kommentaar

Haha, okei, siis on naljakas küll. Legendaarne.

Ma ei saagi aru, miks me vahepeal siis Sportland arenal mänge pidasime, aga oligi mõnusam seal mängida.

Kommentaar

Arvan et kunagi ei tule seda uut katet kalevile.

Kommentaar

Pohlak annab uue katte siis, kui saab Kalevi enda kontrolli alla.
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Suema ei saa enam kellestki jagu v?

Kommentaar

Working...
                                X