Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

Nu jah..ma kustutasin oma vahepealset Lääne 3ndat mittepuudutavad sõnavõtud...Viimane voor ongi jäänud esimesest poolest ja muidu tundub OK olevat, v.a. see viimane Turba loobumisvõit. Ega mehed ei kavatse asja pooleli jätta?

Kommentaar

Algselt postitas sell8

Ja õlle libistamise kohta ütleksin niipalju, et meie venekeelne äärekaitse sai hiljuti isaks ja tõi kaks 2 liitrist shampust meile sellel puhul, mida me ka pärast mängu Kernu kultuurimaja riietusruumis ühiselt tühjendasime, nii eestlased kui venelased kõrvuti.
      aga tunda oli seda et venelasi seal oli, sest pudelid ootasid ilusasti tee peal et keegi neile otsa sõidaks. niipalju siis neist venelastest

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Nu jah..ma kustutasin oma vahepealset Lääne 3ndat mittepuudutavad sõnavõtud...Viimane voor ongi jäänud esimesest poolest ja muidu tundub OK olevat, v.a. see viimane Turba loobumisvõit. Ega mehed ei kavatse asja pooleli jätta?

Ei jää midagi pooleli, tuli lihtsalt midagi vahele ja Keila onklid polnud nõus mängu edasi lükkama ja nii jäigi külas käimata.

Kommentaar

ei no keila omad ei julgenud riskida
          mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso

Kernu mängust siis niipalju, et Kernu viljeleb, laudajalgpalli, see tähendab et mängitakse nagu hanguga, ehk kolmikhanguga, st jalgadega ja nendega hypatakse vastase otsa ja siis yritatakse sind veel visata kuskile.
            Soengutest niipalju, et pealinnas pole zelee enam moes, nyyd teeme soenguid vahuga ja pärast lastakse nac lakki peale- seisab kauem.
            Kernust olime ilusamad ja võõrsil viik saada oli igati tore. Tallinnas pakun et 3:0 meile, ja teie joodikust pealtvaatajad ehmatasid ka meid, kas nad olid nii palju päikest saanud või juba varakult solaariumiga alustanud, aga igatahes väga pruunid olid.
            Elagu töölisjalgpall.
            ps kernul poleks 2s liigas midagi teha.
            Jah oli näha, et Kalev viljeleb puhast tippjalgpalli ja need kolm kollast kaarti said nad mitte millegi eest(meie saime viis kaarti eriti jõhkra hangu-laudajalgpalli võtete kasutamise eest), eriti puhtalt mängis viimane kaitsja, meie ründaja pani ise omale Kalevi värava ees kossi ja kukkus pikali.
            Seda kommentaari lugedes tekkis väike kahtlus, et Alfonso näol on tegemist seksuaal vähemusega-\"me olime kernu omadest ilusamad ja mingi nõme vahu ja laki teema-fuih-õudne hakkab, kui mõelda et sellisega peab ühel platsil jooksma.
            Ja kui sa ütled, et pealtvaatajad olid joodikud ja nad olid purjus, siis ma kahtlustan siin küll üsna tugevat narkojoovet, nimelt pealtvaatajad olid kõik peale ühe kained ja see üks oli ka mingi täiesti võõras tont-vist teie enda sõber.Ja pruunid on inimesed sellepärast, et iga normaalne inimene veedab suvel võimalikult palju aega õues päikese käes, mitte nagu siin nii mõnigi-paksud prillid ees ja päevad läbi kommenteerib asju millest tal pole õrna aimu ka.Sisekliimast niipalju, et teil on see küll jah 100% positiivne-keskvälja mees vist nr-2 võimalik et eksin, saatis sõimu igasse ilmakaarde ja vasak poolik pobises terve mäng-t_ra mis sa mölised, t_ra ma ei viitsi mängida jne, jne.
            Muidugi eriauhind kohtunikule, kes lasi ikka konkreetselt mängu käest ära-annab penalti ja siis järsku ütleb et ei anna ka-täiesti müstika, kollaseid kaarte jagas ka täiesti suvaliselt-nimelt viimane kaart Kernule, teised kaardid vist olid jah asja eest.
            Ma loodan, et keegi nüüd mu peale viha ei hakka kandma, sest lugedes eelnevaid laimavaid kommentaare Kalevi seltsimeeste poolt, ma lihtsalt pidin selle kõik välja ütlema

Kommentaar

Päris korralik möll...tundub, et on saabunud hetk, kus soccerneti foorum on jõudnud massidesse. Väga positiivne. Eksasjad lahendatakse väljakul, aga väikesed järelkajad käivad igal juhul asja juurde.

Kommentaar

Algselt postitas mats
                Jah oli näha, et Kalev viljeleb puhast tippjalgpalli ja need kolm kollast kaarti said nad mitte millegi eest(meie saime viis kaarti eriti jõhkra hangu-laudajalgpalli võtete kasutamise eest), eriti puhtalt mängis viimane kaitsja, meie ründaja pani ise omale Kalevi värava ees kossi ja kukkus pikali.
                Seda kommentaari lugedes tekkis väike kahtlus, et Alfonso näol on tegemist seksuaal vähemusega-\"me olime kernu omadest ilusamad ja mingi nõme vahu ja laki teema-fuih-õudne hakkab, kui mõelda et sellisega peab ühel platsil jooksma.
                Ja kui sa ütled, et pealtvaatajad olid joodikud ja nad olid purjus, siis ma kahtlustan siin küll üsna tugevat narkojoovet, nimelt pealtvaatajad olid kõik peale ühe kained ja see üks oli ka mingi täiesti võõras tont-vist teie enda sõber.Ja pruunid on inimesed sellepärast, et iga normaalne inimene veedab suvel võimalikult palju aega õues päikese käes, mitte nagu siin nii mõnigi-paksud prillid ees ja päevad läbi kommenteerib asju millest tal pole õrna aimu ka.Sisekliimast niipalju, et teil on see küll jah 100% positiivne-keskvälja mees vist nr-2 võimalik et eksin, saatis sõimu igasse ilmakaarde ja vasak poolik pobises terve mäng-t_ra mis sa mölised, t_ra ma ei viitsi mängida jne, jne.
                Muidugi eriauhind kohtunikule, kes lasi ikka konkreetselt mängu käest ära-annab penalti ja siis järsku ütleb et ei anna ka-täiesti müstika, kollaseid kaarte jagas ka täiesti suvaliselt-nimelt viimane kaart Kernule, teised kaardid vist olid jah asja eest.
                Ma loodan, et keegi nüüd mu peale viha ei hakka kandma, sest lugedes eelnevaid laimavaid kommentaare Kalevi seltsimeeste poolt, ma lihtsalt pidin selle kõik välja ütlema
                Vaat kus tuli nüüd härra välja, et tuleb mind seltsimeheks nimetama.
                Sulle kui uustulnukale lihtne soovitus: tutvu esmalt erinevate inimeste postitustega ja siis saad ehk isegi alfonso postituste iroonilisest huumorist aru. Ja siis teine soovitus: kui sellest aru ikkagi ei saa, siis enne sülje pritsimist hinga sügavalt sisse ja välja. Ehk rahuned maha ja suudad kirjutada selliselt, et teisi ei solva. Sest kui loed veelkord Kalevi meeste postitused läbi, siis ei ole seal midagi sellist, et võiksid meid nimetada nendeks, kes põhjustasid Eestile väga palju kannatusi.

Kommentaar

Tähtis on muidugi meeles pidada et siin foorumis ja väljakul on olukord teine mis tavaelus ja et need kaks asja segamini ei läheks. Siin lahmime nõnda kuidas jäksame ja aga muidu olgem ikka sõbrad

Kommentaar

Algselt postitas Lammas

Tähtis on muidugi meeles pidada et siin foorumis ja väljakul on olukord teine mis tavaelus ja et need kaks asja segamini ei läheks. Siin lahmime nõnda kuidas jäksame ja aga muidu olgem ikka sõbrad
                    hakkasid juba kartma, et platsil sõidetakse sulle pasunasse, nüüd kui sa ära tuntav oled?

Kommentaar

Teil läheb siin asi päris vihaseks
                      Karm mäng, karmid mehed

Kommentaar

Algselt postitas reed

ei no keila omad ei julgenud riskida
                        Kuulge sitakotid. teie olite need, kes jätsid mängule tulemata. sügisvoorus saate enivei kaotusekibedust maitsta. see oli kõva mõjuv põhjus küll teil, millepärast liigamängule tulemata jätta. mõelge ka veidi enne, siis tulge paukuma. teie Alistusite, meie Võitsime
                        Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas mats
                          Vaat kus tuli nüüd härra välja, et tuleb mind seltsimeheks nimetama.
                          Sulle kui uustulnukale lihtne soovitus: tutvu esmalt erinevate inimeste postitustega ja siis saad ehk isegi alfonso postituste iroonilisest huumorist aru. Ja siis teine soovitus: kui sellest aru ikkagi ei saa, siis enne sülje pritsimist hinga sügavalt sisse ja välja. Ehk rahuned maha ja suudad kirjutada selliselt, et teisi ei solva. Sest kui loed veelkord Kalevi meeste postitused läbi, siis ei ole seal midagi sellist, et võiksid meid nimetada nendeks, kes põhjustasid Eestile väga palju kannatusi.
                          Tundub, et sa ise ei saa iroonilisest huumorist aru, sest kui ma oleks tahtnud siin kedagi solvata, siis ma oleks selle kommentaari 100% teisiti sõnastanud, nii et sa ikka hinga ise ka paar korda sisse-välja enne kui hakkad midagi kommenteerima.Ja muide, kui sa ajalugu vähe lähemalt uurid, siis saad teada, et mitte kõik \"seltsimehed\" ei põhjustanud Eestile väga palju kannatusi

Kommentaar

Päris meeleolukalt tuleb jaan 3-nda läänes. Läheb tulel suuremaks löömaks

Kommentaar

ja millest asi algas....sellest,et kalevilt rööviti esimesed punktid ja siis asuti vastaseid kritiseerima....ja mitte vähe

Kommentaar

Kle aga andke mõni vihje kus löömaks läheb, teaks vaatama tulla

Kommentaar

Working...
                                X