Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

Algselt postitas Tihane

Algselt postitas Lammas

Tähtis on muidugi meeles pidada et siin foorumis ja väljakul on olukord teine mis tavaelus ja et need kaks asja segamini ei läheks. Siin lahmime nõnda kuidas jäksame ja aga muidu olgem ikka sõbrad
    hakkasid juba kartma, et platsil sõidetakse sulle pasunasse, nüüd kui sa ära tuntav oled?
    täiesti ebaoluline muidugi, aga mind hakkas huvitama, et mille järgi ta äratuntav on?

Kommentaar

Kespo tuneeb huvi , et kas Turba suudab ennast laupäevaseks mänmgukskohale ajada?
      Me kaugelt küla poisid ja ei viitsiks niisama pealinna tulla.

Kommentaar

Algselt postitas boob
        ja millest asi algas....sellest,et kalevilt rööviti esimesed punktid ja siis asuti vastaseid kritiseerima....ja mitte vähe
        Punktide röövimine on viimane asi, mille pärast ma muretsen - kah mul nüüd asi, et 9 võidu kõrvale viik tuli. Ja vastaste kõvast kritiseerimisest oli asi kaugel, kui Sa nüüd minu ja ajaloo-matsi diskussiooni püüdsid sõna sekka öelda.

Kommentaar

Sa muretse parem Sooniku pärast!

Kommentaar

Algselt postitas drago

Algselt postitas reed

ei no keila omad ei julgenud riskida
            Kuulge sitakotid. teie olite need, kes jätsid mängule tulemata. sügisvoorus saate enivei kaotusekibedust maitsta. see oli kõva mõjuv põhjus küll teil, millepärast liigamängule tulemata jätta. mõelge ka veidi enne, siis tulge paukuma. teie Alistusite, meie Võitsime
            sa said kah indu ma vaatan ja ma ei ole üldse tegelt turba meeskonnaga seotud nii et ära neid minu pärast sõima poiss eksju!
            mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Kui keegi sama hästi mängiks,kui siin kelgib,küll olex see jalgpall ilus mäng.Isegi kolmandas lääne divaris.Pange normaalseid asju siia kirja ja ärge kägisege.

Kommentaar

ahoi peapallike!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas boob
                  ja millest asi algas....sellest,et kalevilt rööviti esimesed punktid ja siis asuti vastaseid kritiseerima....ja mitte vähe
                  Punktide röövimine on viimane asi, mille pärast ma muretsen - kah mul nüüd asi, et 9 võidu kõrvale viik tuli. Ja vastaste kõvast kritiseerimisest oli asi kaugel, kui Sa nüüd minu ja ajaloo-matsi diskussiooni püüdsid sõna sekka öelda.
                  Jah, oli tore disskussioon, aga nüüd aitab, ma ei viitsi siin mingisuguse Huumori-Raimo peale oma aega raisata.Muidugi kahju, et Alfonso kuidagi vait jäi, oleks äkki temaga saanud ka disskussiooni pidada laudajalgpalli teemal, aga no mine tea võibolla olid raamatukogus kõik arvutid hõivatud

Kommentaar

Mats kle pole ma kadunud, aga sinusugusele matsile pole mul midagi vastata, sa ei tekitanud isegi yhtegi teravat tunnet, enne seda kirja, minu sees
                    kloun ja lapsik smurf oled minu jaoks, pakun su vanuseks 30 ja ajusuuruseks 2 pähklit.
                    Arvatavasti ka koolis ei näinud sa tahvlit, sest laudas on sinu koht ja koolis olles oleks sinust saanud maailmale oht.
                    Otsi nüüd hoolega üles oma koht.
                    Your dogg

Kommentaar

Algselt postitas tiit35

Kui keegi sama hästi mängiks,kui siin kelgib,küll olex see jalgpall ilus mäng.Isegi kolmandas lääne divaris.Pange normaalseid asju siia kirja ja ärge kägisege.
                      Täpselt minu mõte! Mängi , aga ära mölise

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso

Mats kle pole ma kadunud, aga sinusugusele matsile pole mul midagi vastata, sa ei tekitanud isegi yhtegi teravat tunnet, enne seda kirja, minu sees
                        kloun ja lapsik smurf oled minu jaoks, pakun su vanuseks 30 ja ajusuuruseks 2 pähklit.
                        Arvatavasti ka koolis ei näinud sa tahvlit, sest laudas on sinu koht ja koolis olles oleks sinust saanud maailmale oht.
                        Your dogg
                        Kui enne ajas sinu, ütleme, iga 4jas postitus sekundiks muigama, siis nüüd ma näen, et tegemist on \"tüüpilise\" ennast õhku täis \"kalevlasega\", aga sinna ei saa midagi parata: 9 võitu järjest ajaks siit paljudel pea segamini..

Kommentaar

vastasvõistkonnale ELAGU :P
                          Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas peapall

Algselt postitas Alfonso

Your dogg
                            Kui enne ajas sinu, ütleme, iga 4jas postitus sekundiks muigama, siis nüüd ma näen, et tegemist on \"tüüpilise\" ennast õhku täis \"kalevlasega\", aga sinna ei saa midagi parata: 9 võitu järjest ajaks siit paljudel pea segamini..
                            Õllekõht Alfonso on pigem EBS pallur, kuid ega ta viiendas liigaska eriti edukalt hakkama saa.

Vanus pärsib.

Aga selgituseks, et misk Alfonso praegu plõksib on see et nooruses oldi tema vastu väga karm palliväljakutel.

Jõudu sulle Alfons

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso

Your dogg
                              No näe polegi teine kadunud ja \"irooniline huumor\" ka täiesti alles Kuule mul sulle üks soovitus su sõber Raimo poolt-hinga enne, kui sa järgmise kommentaari siia kirjutad, sisse-välja ja püüa mingisugunegi loogika oma lausetesse panna.Tundub, et sul on mingi tõsine lauda kompleks küljes, ei tea kas sind on väiksena vist mingi lehm või mõni muu laudaelanik kõvasti vastu pead löönud, aga pole hullu, küll sa ka oma koha elus leiad.
                              Ole siis ikka hea laps, mu väike sõber

Kommentaar

Algselt postitas drago

Algselt postitas reed

ei no keila omad ei julgenud riskida
                                Kuulge sitakotid. teie olite need, kes jätsid mängule tulemata. sügisvoorus saate enivei kaotusekibedust maitsta. see oli kõva mõjuv põhjus küll teil, millepärast liigamängule tulemata jätta. mõelge ka veidi enne, siis tulge paukuma. teie Alistusite, meie Võitsime
                                Kui olete meist paremad siis olgu nii, aga ega selle pärast siis nii õhku täis ka ei pea minema

Kommentaar

Working...
                                X