Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhja piirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'V liiga põhja piirkond 2004\'

Lugesin sellest Kehra väljakust kunagi siin foorumis,nimelt oli jögi seal suur probleem.Kas oli ka nii hull?Nüüd saab äkki teada,esimesed mängud peetud?
    Ise pooldan murul mängimist,vigastusi vähem. Samuti kaugus linnast 30-40km on täitsa ok.Kehras vöib hais suurem problleem olla,kui jögi ilmselt.Keegi äkki kirjeldab olukorda!
    Kapten Trumm

Kommentaar

Originally posted by Raul2

Lugesin sellest Kehra väljakust kunagi siin foorumis,nimelt oli jögi seal suur probleem.Kas oli ka nii hull?Nüüd saab äkki teada,esimesed mängud peetud?
      Ise pooldan murul mängimist,vigastusi vähem. Samuti kaugus linnast 30-40km on täitsa ok.Kehras vöib hais suurem problleem olla,kui jögi ilmselt.Keegi äkki kirjeldab olukorda!
      väljak on suht normaalne,jõgi on ikka sutsu kaugemal väljakust kui 10 m
      siiski lendas täna sinna 2 palli

Kommentaar

Originally posted by Raul2

Muru on väga Bro, haisu täna pold, saate hakkama kyll.

Kommentaar

Originally posted by Devil
          Originally posted by Raimo
          Meteor mängis täna Kehras EBSiga, võõrustaja võitis 2:0.
          Nii ta oli. Juhtusin kah \'kogemata\' sinna . Ytleme, et EBS on see aasta kõvasti nõrgem, kui oli eelmine, aga koosseis on kah nyyd ju kõvasti nõrgem. Täna vist jäid ka osad tulemata.
          Meteor, ei ole kah midagi erilist(võibolla oli samuti puudusi koosseisus). Esimese värava lõi Rainis Rohtla(45 vist), teise kohta ei oska öelda, aga suht ristnurka läks löök.
          Mängus midagi erilist ei olnud, mõlemad olid sitad.
          Ainuke mis ära märkida tasub on Meteori mängijate näitlemisoskus. Kuuldavasti on osad mängijad pärit Tartust. Tõenäoliselt Lavaka parimad õpilased, räägitakse, et 53s lend .
          Lavakas asub küll Tallinnas, kuid võibolla tabas mõnd mängijat hoopis mõni imetillike meteoriit, mis sundis mängijat maas püherdama.

Mis EBSi puudutab, siis ollakse praegu tõesti mullusest veidi nõrgem, sest Siim Kärson ja Margus Korju liikusid II liigas mängivasse Kalevisse ning Jüri Päev sõlmis lepingu ühe USA ülikooliklubiga. Ameeriklastelt saadud raha eest ostetud uus Rootsi keskväljamootor kahjuks täna puudus, nagu veel paar võtmemängijat ning itaallastega pole üleminekupabereid veel korda saadud. Nii et muretsemiseks pole põhjust.

Kommentaar

Replying to Topic \'V liiga põhja piirkon

oeh tallinn-tartu, kes siin ikka vahet teeb, varsti on yks sama linn

Kommentaar

JS Meteori väravad 2x Jaanus Põllumees

Kui keegi pealtvaatajate arvates tundus näitleja olevat, siis olin see mina. Kuid uskuge või mitte, pohh mul, ei kukkunud ma kordagi ilma põhjuseta. Lihtsalt kui kunstmurul mängimisest hüppeliigesed väga valu täis on, siis sinna hella kohta pihta saades eriti püsti ei seisa...

EBSile tänud mängue eest. Pmst normaalne rahulik mäng, siiani pole kisakõridega mänginud, positiivne.

Kommentaar

Originally posted by Bobik
                Kui keegi pealtvaatajate arvates tundus näitleja olevat, siis olin see mina. Kuid uskuge või mitte, pohh mul, ei kukkunud ma kordagi ilma põhjuseta. Lihtsalt kui kunstmurul mängimisest hüppeliigesed väga valu täis on, siis sinna hella kohta pihta saades eriti püsti ei seisa...
                Nr 15 oli parem näitleja

Kommentaar

Ega jah. Kohe näha et tegemist on V liiga mänguga. Kuna eksiti päris palju, ning mängu tempo oli suht aeglane. Ütleme nii et kui teeksite rohke trenni , tuleks ka paremad tulemused ! Ühesõnaga Meteoril lihtsalt vedas et ta võita suutis, sest suht võrdse võistkonnad olid.

Kommentaar

Meteori mängu kohta veel, et esimene poolaeg oli tõesti tasavägine ja võimaluste vaene. Teine poolaeg oli Meteoril ikka üks võimalus teise järel kindlalt skoori teha, aga lihtsalt jäeti kasutamata tekkinud olukorrad ja oldi sunnitud leppima 2-0 võiduga, kuigi lõhnas millegi suurema järgi. Aga oli tore mäng ja ei olnd see jõgi seal ka nii suur takistus kui siin varem nutetud on. Nii et järgmiste mängudeni

Kommentaar

oleks aeg mõni koll Meteorile ka taguda

Kommentaar

Jah kõik siis vaatama mängu 22.05. 15.00 SC Tallinna Kuradid - JS Meteor Õismäe Hum.gümn.kunst Publikule pakume rohkelt väravaid ja ilusat mängu

Kommentaar

Loota ju võite

Kommentaar

Originally posted by Lasnaman

Loota ju võite
                            seda me veel vaatame. Süües isu kasvab
                            OK, KICK OFF

Kommentaar

Kindlasti on kõik liigas mängivad poisid(tüdrukud) hästi verega varustatud ja loodetavasti te tahate sellest loobuda kuna homme kell 12.00 ädalas olex selline võimalus (tegelt see võimalus igapäev) aga homme lähevad sinna 13, Hunt, promootor võimalik et ka Devil. igaljuhul kui kellegil veel plaanis verd loovutada siis tulge sinna ja lähme üheskoos. Koos lõbusam ja julgem kui üxi

ahjaa vanus peab olema vähemalt 18 ja kui ma ei exi siis peab kaaasas olema pildiga asjandus olgu see pass või load
                              Vaikne.....

Kommentaar

Originally posted by Hunt

Kindlasti on kõik liigas mängivad poisid(tüdrukud) hästi verega varustatud ja loodetavasti te tahate sellest loobuda kuna homme kell 12.00 ädalas olex selline võimalus (tegelt see võimalus igapäev) aga homme lähevad sinna 13, Hunt, promootor võimalik et ka Devil. igaljuhul kui kellegil veel plaanis verd loovutada siis tulge sinna ja lähme üheskoos. Koos lõbusam ja julgem kui üxi

ahjaa vanus peab olema vähemalt 18 ja kui ma ei exi siis peab kaaasas olema pildiga asjandus olgu see pass või load
                                Krt pts rsk, tööl olen :S

Kommentaar

Working...
                                X