Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhja piirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'V liiga põhja piirkond 2004\'

Kui ma ei eksi, siis on võimalik kohtumisega viivitada 45 min. Kui see aeg on läbi ja vastane väljakule ei astu, siis mängu ei toimu. Samas võin ka eksida. Antud juhtum juhtus meil Kehras. Kaitseliit Kaleviga.

Kommentaar

Esimene ring sellel hooajal läbi! Või siis peaaegu läbi Ilusat suvepuhkust ja kohtumiseni järgmisel kuul
      Vaikne.....

Kommentaar

Originally posted by Bobik

ma , kasutades promootori sõnu, vigisen täpselt nii kaua kuni kohtunik seda teha laseb. Nagu Draakon ütles, kui kohtunik laseb mängu käest, ei ole platsil keegi vait. Igaühel on oma stiil ja igaüks mängib nii nagu oskab. Kohtuniku puhul on arusaamatu ka see, et Meteor palus muidu vist määrustepärased 15 minutit kohtumist edasi lükata, mida me ei saanud ning sealt kõik ka algas. Samas ei saa öelda kohtuniku varasemate vilistamiste kohta ju midagi halba. Seekord lihtsalt lasi mängul minna sinna kuhu ta läks. Mina kasutan oma suud platsil, promootor foorumis, igaüks hädaldab seal kus tahab ja oskab ja kus vaja on...
        Kusjuures ma nõustun, et mingi osa minu suminast on puhas demagoogia ning see kuulub jalgpalli juurde.

Lihtsalt huvi pärast küsin, mis ajast 13 on Soccerneti mängija. Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud?

Meteori väravad: Rohtla 23\', Juuse 25\', Teelem 46\', Saar 76\', Põllumees 80\', Sai 86\'
        Punane kaart: Univer

ahjaa, rääkides kodulehest, siis mis kuradi pärast peaksin oma kodumeeskonna kodulehel kirjutama, et vastased oli tõesti superhead, kohtunik oli fantastiline, pealtvaatajaid murud ja me ise olime jubedamad kui meie vanaemad lillepeenral rohimas? Kui kellelegi ei meeldi Meteori mängukommentaarid, ei pea te seda lugema. Meteor ei peagi oma kommentaarides olema objektiivne hindaja, sest raske on olla objektiivne, kui sa kuulud ise sellesse klubisse ja mängid ka mängu kaasa. Oh, appiteavas küll....Meteor on tõsiselt paha klubi ja eriti see krdi Rohtla, taevas hoidku tema eest!
        Vastab tõele ma olen olnud (varsti võibolla enam mitte) koguaeg Soccerneti mängija.Aga mis see siia puutub?!
        Eilsest mängust- Vabandan kõigi meeskonna kaaslaste ees.Viimane värav oli minu kala ja loodedavasti nad andestavad selle mulle.Samas on see kogu meeskonna SITT ,et läks nagu läks.Au ja kiitus vastastele.Tublid olid kui see möölisemine välja arvata.Väga tehnilised enamus ja tihti tegid meiega mis tahtsid.Nagu ka skoorist välja võib lugeda.Üldiselt olen sellest kaotusest üle saanud.Tänu Amiigos nähtud vanamuttidele ja veel kolmele noorele vene totsile... iccc.aga sellest ei tahtnud ma rääkida....

Päikest.....
        Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Originally posted by Draakon

Seega võib võistkond isegi ilma kohtuniku käest luba küsimata vähemalt 15 minutit mängu algusega oodata ja kohtunik ei saa neile mitte midagi teha.
          Kuid miks te siis ei oodanud, kui võimalus oli? :P Palju poleks see niikuinii muutnud, sest eilne mäng oli täielik müstika meie poolt.

Olgu mis on või ei ole - ilusat ja sooja juulit kõigile!
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

§ 18 Madalamates liigades peab koduvõistkond tagastama protokolli 20 minutit enne mängu algust ning külalisvõistkond 10 minutit enne mängu algust.
            Mängu algusaeg on kindlaks määratud EJL poolt. Mäng peab algama õigel ajal, see 15 minutit on vaid erandkorras.

Kommentaar

Originally posted by abcd

§ 18 Madalamates liigades peab koduvõistkond tagastama protokolli 20 minutit enne mängu algust ning külalisvõistkond 10 minutit enne mängu algust.
              Mängu algusaeg on kindlaks määratud EJL poolt. Mäng peab algama õigel ajal, see 15 minutit on vaid erandkorras.
              just nii .. see 15 minutit on mõeldud platsi korda seadmiseks (nurgalipud, väravavõrgud vms) .. ja isegi kohtuniku hilinemiseks ..

praktika näitab aga seda, et enamasti kohtunikud halastavad ning viivitavad ka mängijate soovil.

Kommentaar

Originally posted by Draakon

Oli siin jutuks et Meteori ja Soccerneti vahelises mängus ei lükanud kohtunik meteori palvel mängu algust 15 minutit edasi, põhjuseks oli ainult 10 mängumeest.
                Vaatasin seda asja määrustikust järele:

IX DISTSIPLINAARKÜSIMUSED
                9.1 Osavõtvad võistkonnad on kohustatud ilmuma võistluskohta ettenähtud ajal. Mängule mitte ilmunud võistkonnale kantakse turniiritabelisse loobumiskaotus (- : +). Mängu alustamisega ei tohi viivitada üle 15 minuti.

Seega võib võistkond isegi ilma kohtuniku käest luba küsimata vähemalt 15 minutit mängu algusega oodata ja kohtunik ei saa neile mitte midagi teha.

Aga protokolli läheb see siis ka kirja ja liidus positiivset vastukaja ei saa.

Kommentaar

kui määrustes pole kirjas, mille jaoks seda 15 minutit kulutada võib, tähendab, et meeskond võib sel ajal ju piknikku ka pidada

Siiski, oli kuidas oli, aga lahe ja põnev kohtumine oli. Sellist väravatesadu mõlema värava all tihti just ei näe

Kommentaar

Originally posted by Bobik

ma , kasutades promootori sõnu, vigisen täpselt nii kaua kuni kohtunik seda teha laseb. Nagu Draakon ütles, kui kohtunik laseb mängu käest, ei ole platsil keegi vait. Igaühel on oma stiil ja igaüks mängib nii nagu oskab. Kohtuniku puhul on arusaamatu ka see, et Meteor palus muidu vist määrustepärased 15 minutit kohtumist edasi lükata, mida me ei saanud ning sealt kõik ka algas. Samas ei saa öelda kohtuniku varasemate vilistamiste kohta ju midagi halba. Seekord lihtsalt lasi mängul minna sinna kuhu ta läks. Mina kasutan oma suud platsil, promootor foorumis, igaüks hädaldab seal kus tahab ja oskab ja kus vaja on...
                    Kusjuures ma nõustun, et mingi osa minu suminast on puhas demagoogia ning see kuulub jalgpalli juurde.

Lihtsalt huvi pärast küsin, mis ajast 13 on Soccerneti mängija. Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud?

Meteori väravad: Rohtla 23\', Juuse 25\', Teelem 46\', Saar 76\', Põllumees 80\', Sai 86\'
                    Punane kaart: Univer

ahjaa, rääkides kodulehest, siis mis kuradi pärast peaksin oma kodumeeskonna kodulehel kirjutama, et vastased oli tõesti superhead, kohtunik oli fantastiline, pealtvaatajaid murud ja me ise olime jubedamad kui meie vanaemad lillepeenral rohimas? Kui kellelegi ei meeldi Meteori mängukommentaarid, ei pea te seda lugema. Meteor ei peagi oma kommentaarides olema objektiivne hindaja, sest raske on olla objektiivne, kui sa kuulud ise sellesse klubisse ja mängid ka mängu kaasa. Oh, appiteavas küll....Meteor on tõsiselt paha klubi ja eriti see krdi Rohtla, taevas hoidku tema eest!

...siit võite ka järeldusi teha, miks Rohtla oma meeskonna tegi

Kommentaar

Terve see mäng oli üks suur tsirkus, eesotsas suure klouni härra kohtunikuga! Tõesti sellist asja ei näe tihti, aga vähemalt fun oli. Eriti meie poolelt, et lõpuks suutsime ikka võita, kuigi olid peale 6 penalti mitte andmist ja 3-5 taha jäämist mitu korda mõtetes platsilt lihtalt minema kõndida. Tõesti vingusime erakordselt palju ja ka tihti põhjuseta, aga nii see kord on juba, et kui taha jääd ja kõik tundub su vastu minemast kaob mängu isu ära ja hakkad teisi süüdistama. Loodan igastahes, et meie meeskond suudab distsipliini hoida järgmisets mängudes ja edu teie kõigile teises ringis!
                      Kõige paremad lood ei ole mängijaga, kes haiglasse viidi, aga loodan et ta augustiks jälle vormis on.

Ahh jaa sorry soccernet selle eest, et ma teie meeskonna värvi dressiga väravast rünnakule tulin, ma tõesti ei teadnud et 10 minti on lõpuni veel

Kommentaar

Meteoris on nii palju koomikuid et võiks terve tsirkuse kokku panna :P
                        Esiteks... polnud seal mingit 6 saamata jäänud penaltit, maksimaalselt 1 ja sellegi rikkus te oma mängija ära kui sekund peale kontakti suure kaarega õhku hüppas.
                        Meteori mängija nr. 10 pääses punase kaardi väärilisest olukorras vaid kollasega kui ei püüdnudki palli mängida ja tagant täie hooga jalgadesse sisse sõitis. Samas ta ise oli mõni hetk hiljem kergest puutest maas pikali ja halas nagu oleks surm silme ees
                        Mängu alustamise edasilükkamisest vaid nii palju et teil kapten ütles et sooviks nagu mängu edasi lükata (s.t. mitte eriti konkreetselt) mille peale vastati et ka Soccernetil on alguses 10 mängijat ja oligi \"vaidlus\" läbi peale seda kui Meteori kapten nõustus mänguga alustamisega.
                        Kahjuks tegime sellise lolli vea et kui Meteoril hakkas üks mängija platsilt ära minema siis rääkisime ka meie talle et pole mõtet ära minna ja võib trahvi või mängukeelu saada jne. Oleks vist pidanud pigem \'head teed\' soovima...
                        Meteori vigastatud mängijale sooviks kiiret paranemist kuigi tundus suht tõsine vigastus olevat.

Kommentaar

Ma ei saa aru, miks nii palju vaenulikust? Aga kui väljakul ei suudetud välja elada ennast, siis mis teha , tuleb ikka pärast hiljem üksinda arvuti taga nokitsedes see kõik välja elada. Minu meelest oli huvitav mäng ja ootan järgmise ringi kohtumist teiega nati parema kohtunikuga võibolla.

Kommentaar

Minu meelest elasid teie mehed nii platsil kui ka nüüd arvuti taga ennast liigselt välja. jah, kohtuniku otsus oli paaril korral meie kasuks, kuid eks selle põhjuseks oli ka see, et te liiga tihti tema aadressil suud pruukisite. Samas vilistas ta ka meie kahjuks. Lõpus ntx fikseeris olematu suluseisu, kui olin 1:1-le minemas, nii et pääsesite väravast.

Kommentaar

Ossa rsk kus üx mäng tõi nuttu ja hala!
                              Vaikne.....

Kommentaar

Originally posted by Lasnaman

Terve see mäng oli üks suur tsirkus, eesotsas suure klouni härra kohtunikuga! Tõesti sellist asja ei näe tihti, aga vähemalt fun oli. Eriti meie poolelt, et lõpuks suutsime ikka võita, kuigi olid peale 6 penalti mitte andmist ja 3-5 taha jäämist mitu korda mõtetes platsilt lihtalt minema kõndida. Tõesti vingusime erakordselt palju ja ka tihti põhjuseta, aga nii see kord on juba, et kui taha jääd ja kõik tundub su vastu minemast kaob mängu isu ära ja hakkad teisi süüdistama. Loodan igastahes, et meie meeskond suudab distsipliini hoida järgmisets mängudes ja edu teie kõigile teises ringis!
                                Kõige paremad lood ei ole mängijaga, kes haiglasse viidi, aga loodan et ta augustiks jälle vormis on.

Ahh jaa sorry soccernet selle eest, et ma teie meeskonna värvi dressiga väravast rünnakule tulin, ma tõesti ei teadnud et 10 minti on lõpuni veel
                                Kui keegi siin kloun on siis oled see sina Lasnaman.6 penaltit irwwwwwww
                                Sa oled naljakas

Kommentaar

Working...
                                X