Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhja piirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

Ei olnud kohtunikul mitte midagi viga, mille üle soccernetlased peaksid nüüd nutma. Me ise hakkasime mõttetult vaidlema seal.
    1) kohtunik jättis Meteori iluvärava lugemata (selle \"heastas\" ta muidugi sellega, et jättis 5 minutit hiljem meie värava omakorda lugemata, kuid seal võis tõesti 13 enne palli löömist vastaseid tabada).
    2) Mis puudutab penalteid, siis hoidsin juba varem mitu korda hinge kinni, sest meie kaitsjad ikka raiusid vahepeal päris kõvasti - pallist löödi mööda, kuid vastasele pihta.
    3) Vaidlemise eest kaardid. Jah, vastane sõidab jalgadesse, kuid enamikul kordadest jäi pall meie kätte ning selle asemel, et käsi laiutada, tulnuks edasi mängida. Ühel korral seda me läbi ime ka tegime ja, ohh üllatust, jõudsime väravani. Et aga veel kohtunikuga vaidlema hakata - see on väga mõttetu tegevus. Tulemuseks on see, et saad kaardi ning oma mölapidamatuse tõttu hakkab kohtunik kogu tiimi eelarvamusega suhtuma (kõik on inimesed, ka kohtunik, ja nii pole imestada, kui kohtuniku vile kaldub seejärel sümpaatsema meeskonna kasuks).
    4) Kui meeskond on 1:3 taga, mängida jääb 10 minutit, vastasmängija sõidab jalgadesse, sest neil pole kaitsjad rünnakult tagasi jõudnud, tuleb pall kiiresti mängu panna, mitte aga kaarti nõudma hakata. Esiteks võib sellise olukorra kiire edasi mängimine lõppeda väravaga (sest vastaste kaitsjad koperdavad kusagil keskväljal), teiseks läheb hetkest, mil kohtunik võtab kaardi, kirjutab kaardisaaja nime üles ja vilistab mängu lahti, ligi minut ehk 10% allesjäänud ajast. Ja pealegi ei anna see kaart mitte midagi.

Kohtunikul oli muidugi suuri raskusi suluseisu hindamisega, kuid ehk pole ta passiivsest suluseisust kuulnud.
    Soccernet, eriti ma ise, pidanuks võimalused ära lööma ja poleks põhjust nüüd põdeda. Aga noh, kogu tänavune hooaeg oli totaalne p...k. Ehk järgmisel aastal läheb paremini.

Kommentaar

JS Meteor - FC Soccernet 3-2(0-1)

Väravad Meteori poolelt: 73´(p) 80\'(p) Põllumees; 83\' Kuurmaa.

Mäng oli nagu ta oli. Soccernet surus esimene poolaeg päris valusalt. Meteor püüdis paari kontraga asja kergemaks muuta, kuid korra löödi joonelt pall minema ja paar korda lihtsalt ei suudetud korralikku lööki sööritada. Teine poolaeg muutus pisut Meteori formatsioon. 4-3-1 asemel läksime põhimõtteliselt 3-1-2-2 taktikale üle ja saime ründeliinis ka teravist juurde. Penaltitega oli nii, et esimene oli ikka maha tõmbamine ja teine käega mäng. Kui ma ei eksi, siis käega mäng oli suisa pali peatamine värava ees ja sellise asja eest sai eelmisel kohtumisel soccernetlastega meie mees punase. Ja kolmas värav võttis mõningase pinge ka meil maha, kuid 3-2 seisul oli asi ikka väga pingeline ja mina olingi see ründesse ununenud keskkaitsja, kes taktikalise vea tegi, et teid rünnakul pidurdada. Kuigi, minu arust see situatsioon polnudki nii väga kollast väärt kui paar eelmist. See selleks. Mäng oli igatahes põnev ja lahe oli vaadata kuidas esimese poolaja rõõmsameelsete soccernetlaste näod teisel poolajal üha tumedamaks muutusid. Mis seal ikka. Oli meeldiv jälle viienda põhjas mängida ja järgmiste kohtumisteni
      Eeh ja meie kolmanda värava autor oli esimese poolaja vv. kes teiseks poolajaks keskväljale sisse toodi. Õige väravavaht jõudis kahjuks hooajal aint pooltele mängudele. Eurouniv. sai ta tõrjeid 2 nädalat tagasi tunda ühena vähestest.
      Ja mis puutub Meteori sitta mängu, siis, c\'mon, üheksa mehega ilumängu just ei näita ju.

Kommentaar

EJL võib koos oma imemeestest kohtunikega sitta süüa,sest rohkemaks nad pole kahjuks võimelised.Edu teile imbetsillid ... edu edaspidisteks selliste uroodide palkamiseks kes näevad oma palka sama palju kui mina oma kõrvu ilma peeglita.Sitast saia ei teee ja minu 93 aastane vanaema vilistaks ka paremini kui teie enamus nn. kohtunike.
        Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

EJL võib koos oma imemeestest kohtunikega sitta süüa,sest rohkemaks nad pole kahjuks võimelised.Edu teile imbetsillid ... edu edaspidisteks selliste uroodide palkamiseks kes näevad oma palka sama palju kui mina oma kõrvu ilma peeglita.Sitast saia ei teee ja minu 93 aastane vanaema vilistaks ka paremini kui teie enamus nn. kohtunike.
          Ega sa kuri ei ole???
          Vaikne.....

Kommentaar

Algselt postitas m1kk

Minu poolt kaastunne Kehra elanikele, kes juba aastakümneid rõveda paberivalmistamishaisu sees on pidanud elama.
            Nemad sellega harjunud ja tunnevad hoopis meile haiseva mere pärast kaasa:P
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas m1kk

Minu poolt kaastunne Kehra elanikele, kes juba aastakümneid rõveda paberivalmistamishaisu sees on pidanud elama.
              Kui sa elad pirital siis sul see meri haiseb tõesti!!!!!!
              Vaikne.....

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas m1kk

Kusjuures see oli minu mäletamist mööda esimene mäng, kus pall ei lennanud jõkke kordagi ja esimene mäng, kus tuul oli linna poole. Lohutuseks, et tavaliselt on seal see arooooom vängem :P

Kommentaar

Kui mina sinna sattusin, siis ei tundnud ma seal mingit haisu. Ju oli põhjus vihmases ilmas
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas Hunt

Algselt postitas 13

Ega sa kuri ei ole???
                    Enam mitte eriti...
                    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas Bobik

Penaltitega oli nii, et esimene oli ikka maha tõmbamine ja teine käega mäng. Kui ma ei eksi, siis käega mäng oli suisa pali peatamine värava ees ja sellise asja eest sai eelmisel kohtumisel soccernetlastega meie mees punase.
                      Sa eksid! ... esimene olukord oli tõlgendamise asi, samamoodi oleks see krdi vigri ka meile pendla anda ... terve hooaeg ühte moodi mänginud ... ja see kollane mis ma sain oli ka hooaja esimene ... ja samas võiks sa suisa juuksed lühemaks lõigata, et need silme ees ei tolgenda, siis ehk näeksid paremini ... käsi oli ei vaidle vastu, pigem riivas see pall kogemata sõrmeotsi, kuid suuna muutust ei olnud ..

Edu Teile siis kõrgemas liigas, kui te sama aktiivse meeste kokkusaamisega jätkate ,siis kohtume ülejärgmine aasta 5. liigas uuesti ..

Kommentaar

Algselt postitas Zajats

Algselt postitas Bobik

Penaltitega oli nii, et esimene oli ikka maha tõmbamine ja teine käega mäng. Kui ma ei eksi, siis käega mäng oli suisa pali peatamine värava ees ja sellise asja eest sai eelmisel kohtumisel soccernetlastega meie mees punase.
                        Sa eksid! ... esimene olukord oli tõlgendamise asi, samamoodi oleks see krdi vigri ka meile pendla anda ... terve hooaeg ühte moodi mänginud ... ja see kollane mis ma sain oli ka hooaja esimene ... ja samas võiks sa suisa juuksed lühemaks lõigata, et need silme ees ei tolgenda, siis ehk näeksid paremini ... käsi oli ei vaidle vastu, pigem riivas see pall kogemata sõrmeotsi, kuid suuna muutust ei olnud ..

Edu Teile siis kõrgemas liigas, kui te sama aktiivse meeste kokkusaamisega jätkate ,siis kohtume ülejärgmine aasta 5. liigas uuesti ..
                        Muidu, täitsa sportlikust huvist küsin, kas sa oled see hooaeg näinud mõnda normaalset kohtunikku ka, kui soccernet on kaotanud? Kohtunik kalas mõlemale poolele ja siin oma tundeid välja elada on mõttetu ju. Muudab see midagi? Läheb tuju paremaks?
                        P.S. loe Raimo postitust veidi üleval pool...ja ära meie meeskonna kokkusaamise pärast muretse.

ja kohtuniku suurim viga oli selles, et ta ei andnud nii soccerneti kui meteori poole mehele punast mölapidamatuse eest. oleks saanud mängu kontrolli alla.

Kommentaar

Mida te vaidlete! PAREM VÕIDAB ALATI! seda kas kohtuniku abiga või mitte see on juba teine tera!
                          Vaikne.....

Kommentaar

.... pole neil kohtunikel viga midagi, eks nad vastavad tasemele, aga kui ta ei suuda enam mängu kontrollida, siis on jama ... loe korralikult, mina pole kohtuniku kallal irisenud .... ega lase ka halvast vilest ennast mängu ajal häirida, pigem püüan teisi rahustada, mis tavaliselt ei õnnestu eriti ... mulle lihtsalt ei meeldi kui sa mingeid lambi asju väidad ... kontrolli ennast kui midagi väidad ... muud midagi ..

Kommentaar

Algselt postitas 13

Lgp. 13

Kui Sa arvad, et kui Sulle või Su vanaemale anda vile suhu ning saata mängu vilistama oleks mäng kontrolli all ja keegi ei oleks solvunud, siis eksid.
                              Kui mängijad oskaks korralikult mängida ja ei teeks nii palju oskamatusest vigu, oleks vilepartii kah parem, kuid kahjuks enamus mängijad ei tea isegi reegleid (nt. audi sisseviske ajal ei võeta sulgu, vabalöögi ajal peab keegi palli enne väravat puutuma jne.).
                              Üksi vilistada mängu (ilma ääre kohtuniketa), võtta sulge, vigu ja muud jama on raske.

Olgem tiba leplikumad ja õppigem reegleid (üleskutse kõigile Mängijatele).

Teie Urood Ajuvaba.

Ps. Kui saaks, annaks Sulle sellise sõnavara eest punase.

Kommentaar

Algselt postitas Ajuvaba

Kui mängijad oskaks korralikult mängida ja ei teeks nii palju oskamatusest vigu, oleks vilepartii kah parem, kuid kahjuks enamus mängijad ei tea isegi reegleid (nt. audi sisseviske ajal ei võeta sulgu, vabalöögi ajal peab keegi palli enne väravat puutuma jne.).
                                Üksi vilistada mängu (ilma ääre kohtuniketa), võtta sulge, vigu ja muud jama on raske.

vahest ei tea neid asju ka kohtunikud, ikka juhtub
                                kui mängijad oskaksid ilma vigadeta mängida ... hmmz, mis siis saaks
                                inimesed eksivad, nii mängijad kui kohtunikud ... inimlik

ja viriseda võib alati

Kommentaar

Working...
                                X