Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jah,kõigge uuem,aga asukoht halb! aga sealgi võimalik õues olla ja pidutseda!! olen seal ise korduvalt olnud!! Miks mitte!!andke minna!
Sealt ju pool kiltsa kesklinna?
Oot räägi nüüd ööklubidest ja baaridest kah midagi vinget.
Jah,pool kilti küll keskklinna,samas nagu sa arvata võid ei ole ju Kärdla suurlinn,nii,et teisest kohast samuti pool kilti kesklinna!! Kõrtsudest ma juba rääkisin,kuumematest,vaata varasemaid texte!! Rannapaargu on Kärdlas kõige kuumem koht,ja mida suve poole, seda kuumemad peod! Teine kus ise käin ja käiakse, arvan ,et kõige kuumem koht on Vetsi Tall, eelpool sai sellest ka räägitud! Ühesõnaga Kärdla ikka suhtväike, nii, et kõik mida vajate peaks silma jääma!! PS ei saa ikka aru ,mis võistkonnas oled?! Paide või Spiritas?! sry
Järjekordne kehv esitus SR-i poolt Rõõba mängis kaheksakesi. Nii hullu kohtuniku pole veel mina näinud. Kohtuniku töö kompenseeris rõõba puudu olevad mängijad.
võix mingi sellise reegli või süsteemi siin foorumis teha et igaüx paneb oma komentaarile oma võistkonna nime alla ... kuna enamus on siiski mingis võistkonna ja võõr kommentaare esineb suht väha ...
et oleks aru saada kes kelle jne jne .. või mis te arvate ?
Kommentaar