Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tra me ei saanud lastest jagu ja rääkisime siin mingitest kogemustega meestest. Ehk oleks aeg oma suhtumise muutmiseks. ? Mina arvates on hetkel kõik mäda! Mis te Rakvere klubiga seaotud inimesed arvate ?
..see ei ole V liiga, isegi mitte neljas, vaid III ida...aeg oleks lõpetada halisemine ja hakata võitlema (mängima) nagu mehed...kuuldavasti kaalub klubi juhatus sõidukulude doteerimise lõpetamist, sest see tundub neile viimaste mängude järgi olevat mahavisatud raha...
Ma arvan, kui lõpetatakse sõiduraha hüvitamine - siis peabki jääma kõikidest asjadest pidevalt raha ära võtma, kuna kõik on mõttetu. Hetkel - pärast kahte kaotust, ei saa öelda, et VJK sõitjad inimesed mõttetult mänginud on. Pigem on hetkeseis siiski selline, et tuleb muretseda mees, kes viib korralikult treeninguid läbi (nimetatakse treeneriks) või tuleb klubijuhatajate enda suhtumist trenniandmisse muuta. Ise arvan, et see pole kõige hullem, kui saadakse hooaja alguses kaks kaotust. Hullem on see, kui jäädaksegi kaotama. Rahvas - ME HOIAME II kohta, mis pole antud peetud kohtumisi silmaspidades kõige halvem. Tuleb likvideerida eelpool räägitud probleem.
Täpselt ärge veel püssi põõsasse visake,teheke omad järeldused ja mängige edasi .meil ju oli algus palju hullem kui 1:6 ajaxilt saime aga nüüd on juba mängupilt juba palju korralikum ja arvan et läheb aina paremaks kah.
Täpselt ärge veel püssi põõsasse visake,teheke omad järeldused ja mängige edasi .meil ju oli algus palju hullem kui 1:6 ajaxilt saime aga nüüd on juba mängupilt juba palju korralikum ja arvan et läheb aina paremaks kah.
nõus gazza, kuidas teil treenimisega lood on, kuuldavasti tulete üle eesti mänguks kokku, keegi plekib ka midagi vä
Huvitav, mis siis toimuma hakkab, kui kohalesõitjad tulemata jäävad? Praegu on selliseid üpris mitu: Laidam, Rand, Karpovits, Koppel, Akimov, Vassiljev,Nasimov... Vabandan, kui mõne nime ekslikult lisasin või mõne välja jätsin. Mis ülejääva rahaga tehakse, kas hakatakse võidupreemiaid maksma ? Kui neid võite muidugi enam tuleb?
klge meil on paljud sõjaväelased ja teenistuslikust vajadusest tulla ei saa aga muidu ikka satsi eelarvest läheme kõik oma bussiga kohale ja nime järgi võite arvata mis asutus meie sõidud plekib
Huvitav, mis siis toimuma hakkab, kui kohalesõitjad tulemata jäävad? Praegu on selliseid üpris mitu: Laidam, Rand, Karpovits, Koppel, Akimov, Vassiljev,Nasimov... Vabandan, kui mõne nime ekslikult lisasin või mõne välja jätsin. Mis ülejääva rahaga tehakse, kas hakatakse võidupreemiaid maksma ? Kui neid võite muidugi enam tuleb?
Suhtumine ja organiseerituse tase on maailmaklass!!!
Ilmselt on klubis käimas tõeline edasiviiv arutelu! Kui töö valmis saab, eks siis ehk kajastub ka siinsel lehel. Üldiselt on mul tunne, et meeskonnal pole justkui treenerit, ikka veel. Ja mäng justkui lonkab juba liiga palju.
Ilmselt on klubis käimas tõeline edasiviiv arutelu! Kui töö valmis saab, eks siis ehk kajastub ka siinsel lehel. Üldiselt on mul tunne, et meeskonnal pole justkui treenerit, ikka veel. Ja mäng justkui lonkab juba liiga palju.
Mis sa selle esimese lause all mõtlesid, on sul mingit täpsemat infot ? Ja selles treeneri asjus olen ma sinuga ühel meelel.
Kommentaar