Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Rakvere

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Rakvere\'

Algselt postitas veiks101

vergis olime aint mõne mehega
    mõned paremad isegi jäid koju aga siiski olime rõõmsad et võitsime))
    sai lõpuks selle MC teami kaotuste seerijast lahti
    Kusjuures MC-s ei mängi keegi sellest pundist kes Vergis olid.
    "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Kas Rakvere sai mingi turniirivõidu? Pole paha.
      Lisaksin siia ka kokkuvõtte statistikast peale I ringi.
      (mängija, mängude arv, väravad, hoiatused, eemaldamine)
      vv Leigri 8/-9
      vv Karpovits 3/-4
      Rand 6/1v/1H
      Laidam 11/-
      Vahero 9/1v
      Vassiljev 10/1H
      Nasimov 6/2H
      Vood 6/1H
      Rebane 7/2v
      Akimov 4/2v
      Viira 8/2H
      Kuusik 11/4v
      Brandt 10/1v/1H
      Koppel 8/3v/1H
      Petrovits 8/4v/1H
      Kirs 7/1H
      Klaasen 7/2v/3H/1E
      Rohtla 9/-
      Stamm 8/1v
      Aunapuu 4/-
      Carl W. 3/-
      Lasberg 1/-
      Kaljula 3/-
      Marko Aava 1/-
      Tapa rivistuses mängisid kaasa :
      vv Venediktov 2/-6 , vv Karpovits 4/-9 ja vv Odras 5/-23
      Ahvinainen 8 ; D.Alteberg 9/3v/2H/1E , Topkin 2/1v , Sinjov 5/3v ,
      Lasberg 8/1v , Veiser 7 , Zakomoldin 9/1v , Povaljajev 8
      Kiigemägi 4 , Aunapuu 7/1v , Melnikov 8/1v , A.Alteberg 6
      Samburov 9 , Babajev 4 , Akimov 5/9v , Demidjuk 5/1v
      Grintšin 1 , Antonov 1 , Janno Habner 3/1v , Veiko Kampus 4/1v
      Asko Gross 2 , Jefimov 3

. . . . . . . . . . . . . .
      Loodetavasti on asi korrektselt välja tulnud.

Kommentaar

me teame tegelt seda lume aga ikkagi

Kommentaar

Hea statistika, aga kui omaväravaid kah miinustena arvestada (väravavahi sisselastud on ju miinustena) siis oleks siin osadel omaväravaid kah vaja märkida :P

Kommentaar

Copy-paste Virumaa Teatajast. Meie sakslasest
            Sakslased teevad Haljalas õlut
            13.07.2005

Et Eesti väikelinnadesse asub vähehaaval elama aina rohkem välismaalasi, oleks justkui märk sellest, et Eestis on hea elada.

Vähemalt arvavad nii lõuna-aafriklane Wolfgang Carl ning sakslane Lars Petersen, kes ühel heal päeval oma asjad kohvrisse pakkisid ja Haljala õlletehasesse tööle tulid.

Carl: Kasvasin üles Swakopmundis, mis asub Namiibias. Vanemad on mul sakslased, seetõttu on mul ka saksa nimi ja Saksa pass.

Varem töötasin ma Namiibias suures kohalikus õlletehases. Üks minu sakslasest kolleeg aga töötas Saksa õlletehases, mis kuulub Taani firma Harboes Bryggeri alla, mis on ka Viru Õlu suuraktsionär.

Mina otsisin tol ajal uut väljakutset väljaspool Aafrikat. Teadsin, et tahan Euroopasse, kuid mitte lääneriikidesse, vaid kuskile rahulikumasse kohta. Otsisin kohta, mis poleks veel nii kapitalistlik, kuid samas ka mitte mahajäänud. Tema kaudu saingi teada, et Eestis on olemas selline väike ettevõte nagu Viru Õlu ja nii ma siia sattusingi.

Nüüd elan Rakveres ja mõni nädal tagasi tuli ka mu pere siia. Siin on hea, ära küll ei plaani minna.

Petersen: Olen pärit Põhja-Saksamaalt Kappelni linnast. See asub Taani piiri juures. Minu töö Saksamaal oli väga liikuv. Pidin kogu aeg ringi reisima, iga paari kuu tagant olin juba uues riigis. Selline töö on väga väsitav ja sellepärast hakkasin midagi muud otsima.

Siis saingi pakkumise Eestist. Läksin tööle Väike-Maarja loomsete jäätmete käitlemise tehasesse. Mõne aja pärast sain tuttavaks oma praeguse abikaasaga, kes on eestlanna.

Nüüd elame Rakveres, kuigi lähiajal plaanime kolida Pajustisse. Saksamaale tagasi minna pole küll enam mingit põhjust.

Carl: Minu esimene elamus Eestist oli tohutu külm. See oli minu jaoks väga harjumatu. Aga sai hakkama. Töö kõrvalt tegelen spordiga. Mängin VJK Rakvere jalgpallimeeskonnas. Ma armastan jalgpalli, olen sellega tegelenud praktiliselt kogu elu.

Petersen: Tööl on päevad väga pikad ja tihti peame tööl olema ka nädalavahetustel. Mõnikord peab järjest mitu päeva kuni hilja õhtuni tööd tegema. Et ametilt olen ma tehniline spetsialist, siis pean kogu aeg valvel olema.

Mõnikord tuleb mulle öösel kell üks kõne ja kästakse kohale tulla. Asi on lihtsalt selles, et peame vastama Euroopa standarditele, aga sinna jõudmiseks on vaja veel kõvasti pingutada. Samas oleme juba väga palju ära teinud, näiteks palju vana tehnikat on uue vastu välja vahetatud.

Carl: Mina olen õllemeister. Üks asi, mida ma tähele olen pannud, on see, et eestlased vist kohati veel ei mõista täielikult seda kapitalistlikku maailma, mis Läänes toimib. Seal käivad asjad väga kiiresti. Kui antakse mingi korraldus, siis tuleb see kohe ära teha. Eestlased jäävad natuke ajas maha. Nende suhtumine on, et kui täna ei jõua, teeme homme, aga samal ajal avaldavad suured bossid survet ja küsivad, miks asjad juba tehtud pole.

Petersen: Sakslastel on kogu aeg kiire. Kogu aeg tormavad kuskile. Mis mulle sakslaste juures ei meeldi, on see, et nad on kogu aeg nii korrektsed.

Just selle korrektsuse pärast võib seal pidevalt pahandustesse sattuda. Näiteks kui sa pargid oma auto valesti, siis pole mingi ime, kui su sõbrast naaber sellepärast politseisse helistab. Siin on kõik selles mõttes palju vabam. Võid teha, mida tahad. Olen mööda Eestit juba päris palju ringi sõitnud, siiani on minu lemmikkohaks Palmse mõis.

Carl: Ärge pange pahaks, et ma üldistan, aga minu arvates on eestlased tüüpilised põhjamaa inimesed - kinnised, introvertsed, rahulikud. Need omadused on skandinaavlastele üsna iseloomulikud.

Minule see raskusi ei valmista, sest olen ka ise olnud alati selline pigem kinnisem ja rohkem sissepoole elav inimene. Algus on alati raske, aga kui jää on sulanud, siis on kõik juba okei.

Minu arvates on Eesti ja Namiibia vahel üsna palju sarnasusi - inimesed on maalähedased ning lihtsad, elu pole veel nii keeruline nagu Lääne Euroopas. See on positiivne.

Kadri Ratt

Kommentaar

wolfgang carl on lõuna-aafrikas sündinud sakslane... muidu norm küsitlus.. ja carl on tegija ka

Kommentaar

teie pallur on vist tivoli saates, tuttav nägu mänguplatsilt?

Kommentaar

kle jah seal ma olen..

Kommentaar

Sööri pilt oli isegi Õhtulehes üleval, laupäevases. Ma pole neid jampssaateid kunagi vaadanud, eks nüüd siis peab alustama vaatamisega.
                    II liigas lõi Tauno Koppel oma esimese värava Concordia eest.

Kommentaar

eks siis vaata

Kommentaar

Üritasin kordust vaadata, aga ma, vana kooli mees lülitusin ümber \"Näitleja Jolleri\" vaatamisele. Seda, kuidas imepaadiga palle püüdsite, nägin.

Kommentaar

Jalgpallipäeva lõpetab kolmanda liiga mäng Alko-Rakvere. Peale jalgpalli pakutakse nii publikule kui ka osalejatele suurel hulgal meelelahutust, alates muusikast ning nii suurtele kui väikestele mõeldud võistlustest, kuni ØaØlõki ja jookideni välja. Kõik mängudes osalejad saavad ka meene.
                          http://www.pohjarannik.ee/modules.php?name=News&file=article&sid=706

Kommentaar

Rakvere lehekülg on suvepuhkusele läinud vist Kuid hooaeg hakkab varsti jätkuma. Sellega ongi hetkel pisikene segadus. Et kus mäng peetakse, kas Tallinnas või Rakveres?
                            Ja mis saab Eskost? Need kuramuse Tivoli jandid toimuvad ju just nädalavahetustel.
                            Rõõmustavat ka, Tauno Koppel debüteeris Kalevi eest I liigas.

Kommentaar

emh.. mis must ikka saab... püüan mängule ikka kohale jõuda.. see laupäev, kell 16.00 Rakvere staadionil Rakvere - dnipro.. ehk tuleb mõni fännitar tivolist ka kaasa

Kommentaar

mida iganes esko:P

Kommentaar

Working...
                                X