Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hea mäng vastastelt..eriti kaitse ja vv olid head...muu oli keskmine...Kuradid lihtsalt olid omas mullis ning kaitse olematu,ega vv ka hiilanud,aga juhtub ka sedagi..vähemalt iga mäng saab nalja kohtuniku aadressil..nimelt peale mängu küsisid Kuradid et miks kätt ei vilistanud ära siis selle peale ütles:\" Ma vaatasin euroopa mänge televiisorist ja seal ei vilistatud seda ära\"
Tuleb kaabeltelevisioon kohtunikul ära võtta-muidu saavad targax veel.
saslõkibaari esindajad lõpuks kaotasid
Nimeta-Mimino 2-0(0-0)
väravad:Kohlman,Ligi
Mängisid:Saaliste,Käis,Kadak,Alas,Taal,Lepiku(Nepp i),Kuznetsov,Meijer,Hinn,Torm(Kohlman),Ligi
Nimeta-Mimino 2-0(0-0)
Mängisid:Saaliste,Käis,Kadak,Alas,Taal,Lepiku(Nepp i),Kuznetsov,Meijer,Hinn,Torm(Kohlman),Ligi
Tubli töö Nimeta!!!!
Aga meie mängust pole vist suurt midagi kirjutada,parem meeskond võitis.
Au ja kiitus Volundri väravavahile,minu arust väga heal tasemel vend.Tema koht pole küll 4ndas liigas.
PS.Kohtuniku kohta pole mu arvamus muutunud,minu arust midagi valesti ma talle vist ei öelnud
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Nimeta-Mimino 2-0(0-0)
Tubli töö Nimeta!!!!
Au ja kiitus Volundri väravavahile,minu arust väga heal tasemel vend.Tema koht pole küll 4ndas liigas.
Tänud herr lumele, aga tuleb öelda, et täna lihtsalt joppas - vahest juhtub nii.
Kui kohtunikust rääkida, siis kaks kollast toonud fraas tema suunas, oli täiesti õigustatud.
Olnuks seis tasavägisem, võinuks taolised \"ebatsensuursed\" sõnad otse kohtunikule näkku väga vabalt ka meie mängijatelt tulla.
Nimeta mängus löödi aga täna täenäoliselt üks kauneimaid väravaid sellel hooajal IVnda liiga Põhjapiirkonnas
ee kusjuures kohtuniku härra oli veel nii kaval, et algselt näitas kollast ja selle peale kohe punase, mitte ei olnud 2 kollast Kus sellised põmmpead veel tulevad?
Käe koha pealt jah, üks vastus, et ma telekast nägin, et seda ei vilistata! Küsimuse peale, et kui isegi vastane tunnistab kätt, et selle võiks nagu ikka ära vilistada, sain vastuse \"aa ja nee videl!\" Einuh way to go ütleks selle peale!
Aga tänud Volunderi meestele, ilusti mängisid
PS nr. 20 suuvärgiga võtke midagi ette, ja see pole ka ilus, kui ta tald ees mulle põlve lendas!
Kommentaar