Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Algselt postitas amority

Algselt postitas Neth

Ahjaa selline küsimus ka veel, et kas keegi plaanib seda liigatabelit ka mingi aeg uuendada?
    Ei plaani kuna seda ei saagi teha.
    kas tõesti võetakse meilt ära see luksus, näha soccerneti kaudu, mis seis liigas hetkel on?

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas Silver

Mis on ühist üle oma taseme mängimisel ja seemne eostamisel? Ühesõnaga jäi kuidagi arusaamatuks, miks minna kohe isiklikuks ja inimest ennast sõimama hakata, kui teine avaldas ainult omapoolset arvamust mängukäigust ja üldtasemevahest. :P
      Nojah, üks avaldas omapoolselt arvamust mängu käigust ja tasemevahest halvustaval, alavääristaval ja ülbel toonil, mille peale Antz viitas omal moel sellise kommentaari ebakohasusele antud kontekstis. Või ma eksin?

halvustaval, alavääristaval ja ülbel toonil?
      mmh... ma ise ja minu sõbrad võtsime seda kõikke naljaga! ma ei saa aru miks see sulle hinge läks? Imelik...
      ma ei jaga siis enam negatiivseid ja yleoleva suhtumisega rikastatuid kommentaare.

edaspidi hakkab nii olema ->

Volunder - Mimino 2:0
      Vastane oli hea, kuid meie õnneks läks pall kaks korda nende väravasse.
      Äitahh hea mängu eest Mimino mängijad

Nagu ma ei saa aru kas sa -ANTZ- aru ei saa, et keegi pole Eurokaid halvustanud ega alavääristanud. Kle loe postitusi otsast peale ning sa võibolla saad isegi aru kes keda siin halvustab ja alavääristab-FC Volundri mehed norivad teineteist ning ka natukene Sven Keerti kes tuleb välja on meie hea sõber TEIE tiimist.(KRS, Neth(mõtetu väravavaht), Roosaelevant ja Joosu kõik on FC Volundrist)

Aga jah me arvasime, et Miminoga mängus köetakse meile saun kuna meil kolm põhivenda puudu nendest kaks olid põhiründajad ning üks kekskväljamees aga kahjuks tuli välja see, et ka Miminol oma meeskonna kokkusaamisel oli probleeme ning me suutsime AUSALT öeldes neid kogemata võita!

Kommentaar

korralik tabeliylevaade on www.kristiinejk.ee
        2002 FC EBS Team
        2003 FC Nimeta
        2004 FC Nimeta
        2005 FC Nimeta
        2006 Tallinn United FC
        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas KRS

Neth(mõtetu väravavaht), Roosaelevant ja Joosu kõik on FC Volundrist)
          Oi mees, sellel teemal räägime enne trenni, trenni ajal ja kui sa veel siis ka mingit imepidi püsti seisad, siis vbl ka peale trenni:P

PS! Mängus hakkavad kõik väravast lahtimängitud pallid liikuma Uudelti suunas.

Ja amority kas sa äkki ei täpsustaks, et mis põhjustel seda tabelit uuendada siis ei saa?

Kommentaar

Tehnilistel, vähemalt minul ei ole võimalik seda teha kuigi ligipääs on olemas. Olen seda juttu juba 2 kuud teile rääkinud

Kommentaar

Eurouniv FC - FC Reaal 10:4 (3:2)

Väravad: J.Lõssenko (3), K.Sau (3), E.Nõmm (3), E.Sui
              ov.: J.Lõssenko

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Algselt postitas KRS

Neth(mõtetu väravavaht), Roosaelevant ja Joosu kõik on FC Volundrist)
                Oi mees, sellel teemal räägime enne trenni, trenni ajal ja kui sa veel siis ka mingit imepidi püsti seisad, siis vbl ka peale trenni:P

PS! Mängus hakkavad kõik väravast lahtimängitud pallid liikuma Uudelti suunas.

Ja amority kas sa äkki ei täpsustaks, et mis põhjustel seda tabelit uuendada siis ei saa?
                Oh no.

Kommentaar

Reaal võtke end kokku, 0 punkti, see võtab ju mänguisu ära

Kommentaar

Käesolevaga teatame Teile, et IV liiga Põhja piirkonnas mängiv FC Mimino
                    võistkond on loobunud osalemast Eesti 2005.a jalgpalli meistrivõistlustel.
                    Seega jäävad ära kõik FC Mimino osavõtul planeeritud kohtumised.

Mis nüüd nendega juhtus:.......seoses 10k trahviga......??

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Käesolevaga teatame Teile, et IV liiga Põhja piirkonnas mängiv FC Mimino
                      võistkond on loobunud osalemast Eesti 2005.a jalgpalli meistrivõistlustel.
                      Seega jäävad ära kõik FC Mimino osavõtul planeeritud kohtumised.

Mis nüüd nendega juhtus:.......seoses 10k trahviga......??
                      Nagu mainitud sai, oli neid viimasel mängul ka kõigest 9 ja seal üheksa hulgas oli vähemalt üks mängija, kelle paberid Nimeta mänguks korras polnud, kuna aga me mängu võitsime, siis ei viitsinud uurima hakata, kas mehel nüüdseks oli õigus mängida või mitte.
                      Päris paras üllatus, antud olukorras jäävad aga suurimaks kaotajateks ilmselt kuradid, kes esimese vooru mängu miminoga juba ära pidasid ja selle kaotasid.

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Päris paras üllatus, antud olukorras jäävad aga suurimaks kaotajateks ilmselt kuradid, kes esimese vooru mängu miminoga juba ära pidasid ja selle kaotasid.
                        Seda küll..aga noh sai nö \"raha eest mängitud\"

Kommentaar

Reaali väravad viimases mängus lõid Saul, Piik ja Plotnik+üks omavärav hundude poolt. Raske on mängida, kui konstantselt mehed kohale ei tule, praegu meil selline vaheaasta- kes lõpetab kooli, kes 24/ tööl ja vigastused 7ndal liigahooajal pole ka kahjuks enam harvad külalised...
                          http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

mina omaltpoolt sooviks Reaalile meelekindlust jätkamiseks. liiatigi pole te enam liigas viimased, sest Mimino peaks jääma seljataha.

minu jaoks on reaal kõige legendaarsem Eesti amatöörvõistkond. nende kodulehekulge vaadates tekkis ka mõte asutada FC Minevik, millest nüüdseks on saanud tänu organisaatori vahetusele Goll. kui Reaal juhtumisi tegevuse lõpetaks, siis haigutaks Eesti amatöörjalgpallis täitmatu tühimik.

lihtsalt selline väike tunnustusavaldus.
                            Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Mina tubli laps kasutasin Kristiine JK kodulehte ning tegin tulemused ära

Kommentaar

Algselt postitas 17

Mina tubli laps kasutasin Kristiine JK kodulehte ning tegin tulemused ära
                                wiiner anna ikka 17-le kommi ka nii tubli töö eest

Kommentaar

Working...
                                X