Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lagi mäng oli! Mina ja esku olime pasad, aga Kristjan-Karl \"staar\" Raudsepp oli kõva - sai kollase! Ja muidu oli tore...
Eriline tänu Kallele, kes läks mu ketti otsima ja leidis selle. Äitahh
Euro(keeruline) mängis yle oma võimete. Tulemusest on seda vist mõista ka. 4 väravat meile on ikka jube palju! Mu lemmik oli see kiilakas ryndaja - ta oli hea suuvärgiga!
Eriline tänu ka vastaste kaptenile, kes otsustas veits vikatit mängida ja meie yhe parima venna poolkatki teha ehk siis täitsa katki tglt!
Ja siis see ryndaja, kes vahetusest tuli oli ka natukene imelik - vist oli SVEN KEERT
Raudsepp on ikka parim ja ega esku palju maha ei jää.. ma longin järgi vaiksel.
Oli tore omme näeme
Aga täna soosis õnn tugevamaid
Oeh.. me oleme nii head:P
Oli tore suvine ilm, ning pallimurul kohtusid Eurouniv ja staaridest ja superstaaridest(Teet Kerem) kubisev FC Volunder. Nagu ikka võitsid need kellel oli rohkem \"staare\"
Erilised tänud Sven Keerdile Eurokate megatähele, et ta ikkka väljakule tuli
FC Volundri väravad lõid Silver Uudelt(3) Kristjan-Karl Raudsepp(1) ja minu eeltööst võiduvärava lõi Roland Tamberg-tra ma olen ikka nii hea aga kahjuks Teet Kerem jalga valgeks ei saanud(jälle) ning vv oli meil täna vist ka kuupealt-lasi sisse 4 väravat ai ai ai ai
Oli tore suvine ilm, ning pallimurul kohtusid Eurouniv ja staaridest ja superstaaridest(Teet Kerem) kubisev FC Volunder. Nagu ikka võitsid need kellel oli rohkem \"staare\"
Erilised tänud Sven Keerdile Eurokate megatähele, et ta ikkka väljakule tuli
FC Volundri väravad lõid Silver Uudelt(3) Kristjan-Karl Raudsepp(1) ja minu eeltööst võiduvärava lõi Roland Tamberg-tra ma olen ikka nii hea aga kahjuks Teet Kerem jalga valgeks ei saanud(jälle) ning vv oli meil täna vist ka kuupealt-lasi sisse 4 väravat ai ai ai ai
Oli tore mäng aga järgmine mäng tuleb ka varsti
Ega siin suurt midagi lisada pole, peale selle, et tänase hokimängu kallutas Volundrile soodne läänetuul ja KRS\'i jalg, mis invaliidsusest tingituna täna korra kogemata värava suunas liikus ja ka tulemuse tõi. Herr Kerem tõi aga oma kesise esinemise vabanduseks äärmiselt ebameeldiva unenäo soome transvestiitidest, mis talt mängutuju oli võtnud.
Algselt postitas Neth
Herr Kerem tõi aga oma kesise esinemise vabanduseks äärmiselt ebameeldiva unenäo soome transvestiitidest, mis talt mängutuju oli võtnud.
Kled Miriami austaja mida sa ka asjast tead! Vaata, et kõvaks ei lähe
Algselt postitas don
Algselt postitas Roosaelevant
Algselt postitas KRS
superstaaridest(Teet Kerem)
aga kahjuks Teet Kerem jalga valgeks ei saanud(jälle)
Kes see lohh on?
vaata se pikk lõngus kes keskkaitses täiega lampi pani...
Kommentaar