Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Algselt postitas Roosaelevant
    Euro(keeruline) mängis yle oma võimete. Tulemusest on seda vist mõista ka. 4 väravat meile on ikka jube palju!

Eriline tänu ka vastaste kaptenile, kes otsustas veits vikatit mängida ja meie yhe parima venna poolkatki teha ehk siis täitsa katki tglt!
    Noormehel on väike egotrip käsil või? Üle oma võimete esines sinu isa, kui ta su emmele otsuse sinu seemendamisest teatavaks tegi!
    Kui juba sõnaühend Eurouniv keeruliseks osutus, siis kuidas sa oma meeskonna nimega hakkama saad?

Ja kui keegi siin kaptenit tänab, siis vaatab ehk enne järele mille eest.
    Mina selle va käepaelakandjana küll kellelegi kuhugi sisse ei sõitnud, rääkimata mingitest vikatitest.

Võidu eest peab Volunder lisaks meie kaitsjatele küll vaid oma väravavahti tänama, sest võimalustevaeseks seda mängu just pidada ei saanud! Postide vahel olnud mees aga oma tööd tundis! Retsept!

EUFC väravate autoriteks: R.Kampus, S.Keert, J.Lõssenko ja 1 ov.
    Kollased: O.Oot ja A.-A-Sarv

Kommentaar

Algselt postitas KRS

FC Volundri väravad lõid Silver Uudelt(3) Kristjan-Karl Raudsepp(1) ja minu eeltööst võiduvärava lõi Roland Tamberg-tra ma olen ikka nii hea
      Eeltöö võisid sina teha aga i-le täpi pani kohtunik kes selget viga 5-kasti sees ära ei võtnud. See muidugi ei vabanda eelnevalt sisselastud väravaid, eriti teist...
      Supplies!

Kommentaar

Umm kes teil varba peale kuses?

Kommentaar

Algselt postitas -Antz-

Noormehel on väike egotrip käsil või? Üle oma võimete esines sinu isa, kui ta su emmele otsuse sinu seemendamisest teatavaks tegi!
          Otsuse? Toru jüri sry, läks sassi.. Räägime uuesti! Euro(mis iganes) on suht koht mõttetu, sry! Olite toredad jne. Aga mul on kergelt poh sinust. Ja ma olen tänulik oma isale, kes üle oma võimete esines!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kui keegi siin kaptenit tänab, siis vaatab ehk enne järele mille eest.
          Mina selle va käepaelakandjana küll kellelegi kuhugi sisse ei sõitnud, rääkimata mingitest vikatitest.
          Mida sa nyyd ajad...? muidu oled tore mees kyll, aga see kapteni vikat ei olnud yldse mitte tore! ja kui ma täitsa pime ei ole siis oli see KINDLALT kapten hr. Sa tööta Hellas Hundis südame rahuga edasi

Võidu eest peab Volunder lisaks meie kaitsjatele küll vaid oma väravavahti tänama, sest võimalustevaeseks seda mängu just pidada ei saanud! Postide vahel olnud mees aga oma tööd tundis! Retsept!

Kahjks pean tõdema, et ärge liiga ära tõuske! See oli konkreetselt meie terve meeskonna kõige sitem mäng sellel aastal! Kui muidugi mitte arvesse võtta teie eelmist võitu - ma ei mänginud siis Kuigi mängu pilt oli tol hetkel parem - kahjuks! Su viimane sõna läks sul vist veits sassi!

Kaotada te vist ei oska! Pole mõttet teha ennast suuremaks kui sa tglt oled. Isegi mina, kes ma sain tehtud isa poolt, kes esines yle oma võimete, saan aru, et ma ei ehitaks ennast nii suureks!
          Ühesõnaga ärge ära tõuske - meie olema pasad ja teie olete pasad! Yhesõnaga me kõik oleme pasad ja ära sina tropp siin rohkem ehita!
          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Algselt postitas KRS

FC Volundri väravad lõid Silver Uudelt(3) Kristjan-Karl Raudsepp(1) ja minu eeltööst võiduvärava lõi Roland Tamberg-tra ma olen ikka nii hea
            Eeltöö võisid sina teha aga i-le täpi pani kohtunik kes selget viga 5-kasti sees ära ei võtnud. See muidugi ei vabanda eelnevalt sisselastud väravaid, eriti teist...
            Kle get real ma ei puutunudki sind juu pall oli lahtine....nii, et kohtunik tegi kindlalt õige otsuse

Kommentaar

Algselt postitas amority

Umm kes teil varba peale kuses?

Mida Te mõtlete herr Amority...

Kommentaar

Mida te läbustate siin. Keegi võiks hoopis liigatabeli kuskil ära uuendada. Mitte et mina seda teha viitsiks.

Kommentaar

Algselt postitas Chiller

Mida te läbustate siin. Keegi võiks hoopis liigatabeli kuskil ära uuendada. Mitte et mina seda teha viitsiks.
                  No lõpuks ka asjalik märkus. Mõttetu tati pritsimine eelnevalt. Kõik oleme 4-ndas liigas s.t. pasad :P

Kommentaar

Algselt postitas KRS

Kle get real ma ei puutunudki sind juu pall oli lahtine....nii, et kohtunik tegi kindlalt õige otsuse
                    Ma ei öelnudki, et pall oli mul käes ja sealt ära löödi. Aga kui väravavakst on viiekasti sees, liigub palli poole, on juba seda kätte saamas ja siis sõidetakse sisse, on see viga. Kas olid see sina või keegi teine, ei oska kommenteerida, sul pole vist selja peale KRS kirjutatud.

Ja Roosa, peagi üheksateistkümneseks saava inimese kohta ajad suust ikka lapsikut paska välja.
                    Supplies!

Kommentaar

Sry aga noh tõesti võidujoovastuses ei suutnud normaalset juttu ajada..
                      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Ja Roosa, peagi üheksateistkümneseks saava inimese kohta ajad suust ikka lapsikut paska välja.
                        Ah mis te mehed ärritute. Poisid võtsid siin veidi õlut pärast mängu ja selge see, et mida õlu edasi, seda vähem mõtled, mida ütled või siis antud juhul kirjutad.

Õues ilus ilm, õlu kaasa ja kõik randa

Kommentaar

Ah mis te mehed arritute. Poisid votsid siin veidi olut parast mangu ja selge see, et mida olu edasi, seda vahem motled, mida utled voi siis antud juhul kirjutad.
                          Ei tasu juua, kui moistus selle juures kaob.

Kommentaar

Oijah, Roosa(misiganes). Su jutt on nüri. Kui sa oled nii vana, kui sa oled, siis ei tohiks õlut ja internetis kommenteerimist ühendada. Minu poolt kõik.

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Ah mis te mehed ärritute.

Õues ilus ilm, õlu kaasa ja kõik randa
                              Aga kes siis tööd teeb ja riiki teenib?

PS. Alkoholiseaduse § 70
                              Supplies!

Kommentaar

Oot kes siis kelle jala peale kuses siis lõpuks?

Kommentaar

Working...
                                X