Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Äkki lähed teist korda veel EJL´st läbi saad I ringi kohtumise eest kah 3 punkti kirja
sügisvooru tulemused nulliti ära Miminol ja asi vaska! Kuna aga me olime nendega juba mänginud enne nende \"nalja\" siis sealt need tagantjärgi punktid tulidki!
Äkki lähed teist korda veel EJL´st läbi saad I ringi kohtumise eest kah 3 punkti kirja
sügisvooru tulemused nulliti ära Miminol ja asi vaska! Kuna aga me olime nendega juba mänginud enne nende \"nalja\" siis sealt need tagantjärgi punktid tulidki!
Ühesõnaga olime ainukesed kes sügisvoorus mänginud ja seega nulliti ära...mõnel ikka raske arusaada..a kui Soccer20 maksab taksoarve minu eest siis palun,võin teistkorda ka minna
Tanielo..EJL on ennemgi eksinud ja eksimine on inimlik
Mitte, et mul kahju oleks, absoluutselt mitte, isegi oleks see õiglane kuna kõik teised saavad 3 punkti kirja !!!
Lihtsalt hakkas huvi pakkuma, kuna mingit teadet ei ole tulnud ja EJL´i kodukal on ka see tulemus muutmata.
Nad saadavad isegi sellist infot, millega kokkupuude absoluutselt puudub, aga nüüd ei mitte midagi
Loodame siis su sõnade peale ja eks hooaja lõpus ole ka näha, kui lõplik tabel kinnitust leiab.
Fuck see on küll hea uudis, kui võidu saime. Ise kohal ei saanud olla, sest töö oli kaelas pluss tervis sitt. Ja tänud sellele, kes väravavahi kohuseid taaskord täitis
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
9-kesi mängides jäime alla SK Mercuryle 0-4 (0-1). Kohtuniku kohta nii palju, et tema tegevust iseloomustas vast kõige paremini ühe minu meeskonnakaaslase repliik pärast mängu: \"Kas kohtunikulitsentse jagatakse tasuta?\". Mitte et temal mingil süüd meie allajäämises oleks olnud, aga lihtsalt närvi võtab mustaks. Kui \"kangelane\" seda siin lugema juhtub, siis teadku, et sellest pole erilist abi, kui ta päris täpselt ei näe mis väljakul toimub ja seda ka teistele üles tunnistab. Tegutsemiseks on variante kaks- osta endale prillid või valida uus elukutse
Positiivsema külje pealt oli illos päikesepaisteline ilm ja Reaali pallivõlurid näitasid harukordset mängutahet. Vastased olid ka viisakad, viksid ja heatahtlikud poisid. Ja Andreas Sepp sai kollase
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
ma vilistasin Mercury - Ararati mängu ja seda peale seda ,kui olin lasknud oma mängus 9 kolli endale seljata lüüa aga see selleks.
Ma ei näinud 2/3 mängust sest minu selle päevane olukord ei lubanud pilku taevasse suunata.
Tegin ka paar prohmakat selle väikse aja jooksul kui mängu nägin aga me leidsime kiiresti konsensuse mängijatega.Laste peale ju ei karjuta
Küsisin Mercury mängijatelt kas neile makstakse Sakus mängimise eest, selle peale nad ainult naeratasid seksikalt.
ma vilistasin Mercury - Ararati mängu ja seda peale seda ,kui olin lasknud oma mängus 9 kolli endale seljata lüüa aga see selleks.
Ma ei näinud 2/3 mängust sest minu selle päevane olukord ei lubanud pilku taevasse suunata.
Tegin ka paar prohmakat selle väikse aja jooksul kui mängu nägin aga me leidsime kiiresti konsensuse mängijatega.Laste peale ju ei karjuta
Küsisin Mercury mängijatelt kas neile makstakse Sakus mängimise eest, selle peale nad ainult naeratasid seksikalt.
Taavi, kas sa ole joogine?
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Kommentaar