Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Kuna triangel, kaevame-ei kaeva, on juba eelmise nädala lõpust saadik käinud, siis teisipäevane Eurouniv FC ja FC Ararati vaheline kohtumine on hetkel teadmata ajaks edasi lükatud.
    Kui kopp maasse lüüakse (mida lubati tänaseks), siis sel hooajal seal enam mängimist ei toimu küll ja EUFC-i kodumängud saavad peetud kuskil mujal.
    Olgugi ta mitte just parimate killast väljak, peab siiski tõdema et Albert on viimastel aastatel vaeva näinud ja platsi seis on tasapisi paremaks muutunud.
    Sellist muru, nagu hetkel, ei mäleta küll augustis enne näinud olevat. Ehk vanemad tegelased mäletavad ka neid aegu...
    Ega tolle armsaks saanud mängukoha kadumist miski väärata ei suuda ja sellest on äärmiselt kahju, sest paratamatult saavad madalamate liigade satsid lähemal ajal Tallinnas vaid kunsti peal mängima.

Kommentaar

Kui jutt juba sellele vanale \"muru versus kunstmuru\" teemale läks, lisaks endagi arvamuse.

Minul ei ole absoluutselt kahju kui see rannavärava staadion lõpuks kinni läheb. Madalamate liigade jaoks on kunstmuru palju parem lahendus. Ideaalses maailmas, kus murustaadionid on ideaalses korras, eelistaksin ka mina naturaalse muru peal pallida. Aga karm reaalsus on see, et naturaalse murustaadioni hooldamine on kallis, väga kallis. Seda eriti siin Eestis, kus kliima selleks just ideaalne ei ole. Ja tõusku eesti elatustase kui kõrgele tahes, on paratamatu, et nii praegu kui ka tulevikus ei suuda üks keskmine amatöörsats kanda neid kulutusi, mis kaasnevad korraliku murustaadioni hooldamisega (hooldamise all mõtlen ma näiteks ka asjaolu, et muru peab millalgi kasvama ning puhkama, seega peaks ideaalis plats suure osa ajast tühjana seisma - juba see on kallis lõbu). Seega jääbki amatöörsatsidel üle kas mängida pommiaukudes või kunstmurul. Ja sellest valikust valin mina küll iga kell kunstmuru. Eeldusel, et tegemist siis korraliku uue põlvkonna kunstmuruga nagu näiteks kotkal või kalevis.

Ning samaaegselt nende madala kvaliteediga murustaadionite kadumisega tuleb vaikselt mõistliku hinnatasemega uue põlvkonna kvaliteetse kattega kunstmurustaadioneid juurde, seega pole murustaadionite kadumises küll mitte midagi traagilist.

Ahjaa, siinkohal tervitaks veel Reaali väravavahti, kes eelmine nädalavahetus rannaväravas mu löögi otse meie mängijale jala peale tõrjus ning seeläbi värava kinkis, kuna 1m enne väravavahti otsustas pall mättasse põrgates suunda muuta Murustaadioni rõõmud.

Kommentaar

Algselt postitas prox

Ahjaa, siinkohal tervitaks veel Reaali väravavahti, kes eelmine nädalavahetus rannaväravas mu löögi otse meie mängijale jala peale tõrjus ning seeläbi värava kinkis, kuna 1m enne väravavahti otsustas pall mättasse põrgates suunda muuta Murustaadioni rõõmud.

Aga iga kell mängiks pigem Rannaka mättaväljal kui Õismäe betoonplatsil. Põhjus, miks ma vaid see hooaeg olen vaid 3 mängus osalenud ongi just need betoonikad, mis mu selja perse keerasid. Kardan, et kui me ülejäänud mängud toimuvad kõik Õismäel või mujal vundamendil siis ma loobun tervise huvides.
        Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
        Cry welcome to the song.
        And as it lifts you, time to move on.
        We go!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Algselt postitas prox

Aga iga kell mängiks pigem Rannaka mättaväljal kui Õismäe betoonplatsil. Põhjus, miks ma vaid see hooaeg olen vaid 3 mängus osalenud ongi just need betoonikad, mis mu selja perse keerasid. Kardan, et kui me ülejäänud mängud toimuvad kõik Õismäel või mujal vundamendil siis ma loobun tervise huvides.
          Nojah, kuid ega õismäe betooni saagi lugeda termini \"kunstmuru\" alla kuuluvaks

Kommentaar

Algselt postitas prox

Algselt postitas Sajets

Algselt postitas prox

Nojah, kuid ega õismäe betooni saagi lugeda termini \"kunstmuru\" alla kuuluvaks
            Hiiul on sama hull seis kui Õismäel! Teeme seal trenni ja mängime, pärast mängu on ikka selg ja põlved suhteliselt läbi ja kui nii mitu hooaega järjest siis varsti lei liiguta ennast enam keegi

Kommentaar

Algselt postitas MSM24
              Hiiul on sama hull seis kui Õismäel! Teeme seal trenni ja mängime, pärast mängu on ikka selg ja põlved suhteliselt läbi ja kui nii mitu hooaega järjest siis varsti lei liiguta ennast enam keegi
              siinkohal vaidleks vastu. ei tea mis vanuses sa msm oled aga ise olen seal juba 4 hooaega mänginud ja küll ei kurda. väga mõnna on seal veeretada. ei ole kõva ega midagi.

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas MSM24
                siinkohal vaidleks vastu. ei tea mis vanuses sa msm oled aga ise olen seal juba 4 hooaega mänginud ja küll ei kurda. väga mõnna on seal veeretada. ei ole kõva ega midagi.
                proovi väravas mängida
                Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                Cry welcome to the song.
                And as it lifts you, time to move on.
                We go!

Kommentaar

Eks jah kehv seis ole nende väljakutega ning Hiiu oma on iga aastaga hullemaks minemas,tasapidi jõuab Õismäele järele,samas ei kurda nende väljakute pärast,siiamaani on mul kõik OK olnud ega mingeid traumasi tekkinud nende väljakute pärast kuid Õismäel toimuvad ka tulevikus mängud sest selle hind on määrav,,võrreldes teistega 3-4x odavam..
                  Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Algselt postitas soxx

Eks jah kehv seis ole nende väljakutega ning Hiiu oma on iga aastaga hullemaks minemas,tasapidi jõuab Õismäele järele,samas ei kurda nende väljakute pärast,siiamaani on mul kõik OK olnud ega mingeid traumasi tekkinud nende väljakute pärast kuid Õismäel toimuvad ka tulevikus mängud sest selle hind on määrav,,võrreldes teistega 3-4x odavam..
                    Või siis keelab jalkaliit neil väljakutel mängimise ära.

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas MSM24
                      Võib-olla on siis viga minus , aga kui meil oli mäng Kalevi uuel kunstmurul siis pärast ei olnud küll mingit valu ega probleemi! Ju siis olen sitt mees

Kommentaar

tjah ise paar hooaega kunstmurul m2ngind ja ikka jalad ja selg on kutud. selg oli kyll juba enne, aga jalad on jubedad..pidevad vigastused jne.

noorte mv tulex kunstmurul kyll 2ra keelata

Kommentaar

Algselt postitas Chobram

tjah ise paar hooaega kunstmurul m2ngind ja ikka jalad ja selg on kutud. selg oli kyll juba enne, aga jalad on jubedad..pidevad vigastused jne.

noorte mv tulex kunstmurul kyll 2ra keelata
                          Nõus sinuga, muidu tulevased Operid ja muud mehed aint vigased ongi

Kommentaar

Algselt postitas MSM24

Algselt postitas erts

Algselt postitas MSM24
                            Võib-olla on siis viga minus , aga kui meil oli mäng Kalevi uuel kunstmurul siis pärast ei olnud küll mingit valu ega probleemi! Ju siis olen sitt mees
                            Aga minu selg hakkas hädategema just Kalevis! Igalpool kunstmuru liiga kõva!Naturaalsega ei anna võrreldagi. Teed mingi valeliigutuse, mis su seljale ei meeldi, ja ongi seljavalud olemas! Aga jah kahjuks meie kliimas ei ole keegi võimeline hooldama muru nii, et ise ka sööduks saaks. Vähemalt Eestis mitte.
                            How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Tjah, ei oskagi öelda, miks just Kalevi väljakul Roosal Elevandil selg valutama hakkas - endal olid pärast Õismäel mängimist jalad hommikuti alati valusad, Kalev tundub aga isegi pehmem kui MiniArena. Muidugi selge, et naturaalne muru on naturaalne muru.
                              Eile jõudis lõpuks Eestisse ka Kalevi Keskstaadionile minevad pro˛ektorid, nii et nädala-kahe jooksul saab väljak viimase lihvi ning siis peaks olema täitsa tipp-topp spordibaasiga.
                              Ja kui nüüd Rannavärava staadionil enam tõesti mängida ei saa, siis on Kalev valmis FC Reaali ja Eurounivit igati võõrustama. Teoreetiliselt oleks võimalik isegi peaväljakut, mille muru on hetkel viimaste aastate parimas olukorras, kasutada.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo
                                endal olid pärast Õismäel mängimist jalad hommikuti alati valusad,

seda nii või naa. Jube plats!
                                How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Working...
                                X