Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Müstika on see et kohtunik just kõllas ja ütles et kus on meeskonnad ütles et kell 17 pidi hoopis mäng algama

Kommentaar

Niisiis täna ajaxil joppab mind ei ole!

Edu volunder!

Peab vist igaksjuhuks ära mainima ka, et
      Niisiis täna ajaxil joppab mind ei ole!
      see oli nali!
      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

hahahaaa krambid

Kommentaar

lõpp vajus jubedalt ära Aga nuh lõpp hea kõik hea ... emm ptui siis 88 mintsa hea kõik hea

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Müstika on see et kohtunik just kõllas ja ütles et kus on meeskonnad ütles et kell 17 pidi hoopis mäng algama
            Norm kutt.
            "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Algselt postitas amority

Kuradid - Kristiine 6-4 (3-0)
              Kohe kuidagi ei sobi meile see Õismäe pingpongilaud.

Kommentaar

Algselt postitas amority
                Kohtunikku ei olnud ja vile pani suhu herr Lume kellel oli karistus kanda nagunii.
                Täitsa ok vile oli, pole peaaegu (va ühes kohas, kus kuradite ründaja lõi palli selgelt peale vilet \"puhtaks\" aja veetmiseks ja siis õigustas end sellega, et ta lihtsalt pold kohtuniku otsusega rahul, seal oleks pidanud nö virtuaalse kollase ikka taskust võtma ja protokolli pärast kirja panema) ühtegi paha sõna öelda, thumbs up. Kahjuks ei saa sama Kristiine mängu kohta öelda, aga noh, mis siin ikka.

Kommentaar

Algselt postitas prox

Algselt postitas amority
                  Kohtunikku ei olnud ja vile pani suhu herr Lume kellel oli karistus kanda nagunii.
                  Täitsa ok vile oli, pole peaaegu (va ühes kohas, kus kuradite ründaja lõi palli selgelt peale vilet \"puhtaks\" aja veetmiseks ja siis õigustas end sellega, et ta lihtsalt pold kohtuniku otsusega rahul, seal oleks pidanud nö virtuaalse kollase ikka taskust võtma ja protokolli pärast kirja panema) ühtegi paha sõna öelda, thumbs up. Kahjuks ei saa sama Kristiine mängu kohta öelda, aga noh, mis siin ikka.
                  Täiesti nõus sinuga, Kuradite vana oli kollase ära teeninud, kuid kuna polnud ju valmis selleks et kohtunik ei tule ja kaarte polnud, siis jäi see olukord nii nagu jäi.
                  Tänud korrektse mängu eest mõlemalt poolelt, see tegi minu elu ka lihtsamaks.
                  "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Jap, mäng ise oli okens. Meelde jäi vaid 1 viga mis tehti teisel poolajal Kristiine mängijale. Üleüldse polnud seda kohtunikku ega vilet kusagil näha/kuulda.

Selle kollase võiks siduda löömata väravaga mille lume suluks võttis paar minutit enne lõppu. Lisaks andis ta veel teile armuaega 2 värava löömiseks

Igati positiivne mäng kus mölin puudus ning keskenduti rohkem palli tagaajamisele kui millelegi muule.

Sain samuti lõpuks käe valgeks protokollide täitmisel koos väravatega

Kommentaar

mina siis see kellest peaks saama see virtuaalkollase omanik! olin jah natuke tige selle peale et lume mulle sulu vilistas .. ma ei ole nagu zelinski et pool elu suluseisus .. aga nuh .. kui kristiine tahab ja kui se kuidagi võimalik on siis minupärast võite selle kollase mulle kirjutada .. oleks esimene kollane mis ma teeniksin liigamängus!

pole üldjuhul kollaste mees ja seega oleks hea kui saaks sellise asja ka kunagi kirja!!

hea mäng oli kui välja arvata viimased minutid! kristiine vennad võitlesid lõpus hästi ja meie kaitse seevastu magas täielikult .. KUI ISE EI LÖÖ SIIS LÜÜAKSE SULLE!

Kommentaar

Algselt postitas eestlased

mina siis see kellest peaks saama see virtuaalkollase omanik! olin jah natuke tige selle peale et lume mulle sulu vilistas .. ma ei ole nagu zelinski et pool elu suluseisus .. aga nuh .. kui kristiine tahab ja kui se kuidagi võimalik on siis minupärast võite selle kollase mulle kirjutada .. oleks esimene kollane mis ma teeniksin liigamängus!

pole üldjuhul kollaste mees ja seega oleks hea kui saaks sellise asja ka kunagi kirja!!

hea mäng oli kui välja arvata viimased minutid! kristiine vennad võitlesid lõpus hästi ja meie kaitse seevastu magas täielikult .. KUI ISE EI LÖÖ SIIS LÜÜAKSE SULLE!
                        Emm.. valetad. Sa said kollase ka selle kääbus-venelase käest kui käe rannaväravas vastaste karistusalas tagurpidi kukkusid ja \"näitlemise\" eest kollase said

Kogu mängu juures oli kõige rohkem sellest et sul jäi 3 järjestikune liigamäng (karikas ei läe arvesse) hattrickita. 1 jäi puudu.

Kusjuures.. Teate, et Kristiinel on väravas varjatud talent. 2 poolajal toimus selline lüke kus väljakumängija vahetas sisse uue VV. Suul seisnud kiiper pani vormi selga ja liikus ette kus suutis ikka päris palju segadust tekitada

Kommentaar

Njah .. oleks ju liiga hea ka kui ma suudaks igas mängus kübaratrikke teha :P eks näid võimalusi oli lüüa küll aga lume oli see kes need ära neutraliseeris :P

tegelikult on mu oskused lihtsalt kehvad :S

Kommentaar

FC Volunder-Ajax 1-0
                            värav Kristjan Juuresoolt
                            JK Saku-FC Nimeta 3-1(ei ole tulemuses kindel)

Kommentaar

Algselt postitas U2

FC Volunder-Ajax 1-0
                              värav Kristjan Juuresoolt
                              Tegu siis Volundri 9nda järjestikuse võiduga, mis tuli aga väga \"puise\" mänguga. Puudu oli küll suur osa põhimehi, aga ega see mingi vabandus pole. Ajax kontrollis mängu enamuse ajast, kuid meie kaitse pidas.

Kommentaar

Algselt postitas eestlased

Ära nüüd valesti aru saa, ega Kristiinel su vastu mingit vimma ei ole ning tagantjärele pole meil küll erilist vahet, kas keegi sai kaardi või mitte. Lihtsalt kuna jutt käis kohtuniku hindamisest tundus õiglane olevat see seik ära mainida, aga üldsegi mitte selleks, et tagantjärele foorumis midagi sudida või kellelegi kaarti orgunnida. Me jätame sellised asjad pigem mõnele kuumaverelisemale võistkonnale

Kommentaar

Working...
                                X