Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Las iga meeskond paneb oma 5 esimest väravakütti siis siia kirja. Fauna poisid panevad vastava tabeli üles. Täiendada võiks siis peale igat ringi.
Nõmme Unitedi pingerida on järgmine Jaanus Juhalu 7 , Ivar Sova 5, Risto Kallaste 4,
Janno Jürisson ja Tarmo Nork 3
Ehk võtab nüüd iga sats endale kohustuse ka väravalööjad üles riputada peale mängu ja siis saaks keegi aktiivne (nt moderaator ise) tabelit pidada. Ma usaldaks rohkem neid andmeid, mis tulevad meeskodnadelt endilt. EJL kohtunikud suudavad nimesid valesti kirjutada + väravaid teistele nimedele kirjutada.
Edu!
Mul on Nõmme Utd statistika täitsa olemas: kirjas on väravad, kaardid, platsil oldud minutid ja siis ma mõtlesin ühe valemi välja, mis annab mängijatele vastavaid miinus- ja boonuspunkte http://www.hot.ee/roll/nomme.html
Üldiselt võiks tõesti terve teise liiga (meie tsooni) jaoks kodulehe teha, aga ma pole kindel, kas sellist fanaatikut leidub, sest see pole ühekordne projekt, vaid lehte on vaja pidevalt hallata ja täiendada ja ühesõnaga: see võtab iga nädal mingi aja.
Kas paneme klubidele 50 kroonise maksu ja siis saab lehe administraator iga kuus 400 krooni, et ta andmeid sisse toksib (see teeks näost 2,5 krooni, kui klubis on 20 meest).
Ja klubi statistikute ülesanne on iga nädal adminnile E-mail saata väravalööjate ja kaardisaajatega.
Arendega mõtet edasi!
Mul on Nõmme Utd statistika täitsa olemas: kirjas on väravad, kaardid, platsil oldud minutid ja siis ma mõtlesin ühe valemi välja, mis annab mängijatele vastavaid miinus- ja boonuspunkte http://www.hot.ee/roll/nomme.html
Jess, ma olen läbi aegade Vessust ühe värava rohkem löönud
Üldiselt võiks tõesti terve teise liiga (meie tsooni) jaoks kodulehe teha, aga ma pole kindel, kas sellist fanaatikut leidub, sest see pole ühekordne projekt, vaid lehte on vaja pidevalt hallata ja täiendada ja ühesõnaga: see võtab iga nädal mingi aja.
Kas paneme klubidele 50 kroonise maksu ja siis saab lehe administraator iga kuus 400 krooni, et ta andmeid sisse toksib (see teeks näost 2,5 krooni, kui klubis on 20 meest).
Ja klubi statistikute ülesanne on iga nädal adminnile E-mail saata väravalööjate ja kaardisaajatega.
Arendega mõtet edasi!
roll kas sulpole teie meeskonna mängijate peale värava statistika ka pakkuda mitu mängu mingil hooajal?
oleks vaja sellise lehe jaoks nagu www.playerhistory.com.....ehk aitad Roll ja leiad mitu mängu mingil hooajal keegi?
Arendega mõtet edasi!
roll kas sulpole teie meeskonna mängijate peale värava statistika ka pakkuda mitu mängu mingil hooajal?
oleks vaja sellise lehe jaoks nagu www.playerhistory.com.....ehk aitad Roll ja leiad mitu mängu mingil hooajal keegi?
Ma hakkasin seda tegema alles eelmisest aastast, nii et 2005 aasta kohta võin küll öelda, mitu mängu keegi mängis.
Aga eelnevad aastad tuleb ilmselt jalkaliidust uurida. Kui neil muidugi on sellist infot. Ma ei tea, kas vanad protokollid hoitakse alles või mis nendega tehakse.
Kommentaar