Vastus teemale \'II liiga lääs/lõuna tsoon 2006\'
Aga miks alati on kohtunik nõrk ja teie olete peajagu teistest üle ??? Ja vägivald käib alati teiega kaasas nagu must vari ??
Kas ka Hr Romario ise ka platsile mängijana jalga proovida sai ??
Algselt postitas romario
mida teksti
löömaks läks? haha, väravavaht oli kõige väiksem vend, Käen on selline debiil, et annab otsida, kusjuures vend on oli ise see, kes läks meie vennale käsidpidi kallele peale mängu, eesmärgiga teada mängija number.õ
Ma arvan, et kui Sõrve oleks ise üle mõnest teisest meeksonanst nii palju ja siis sellises lõpuga 2 p kaotada, siis vähe ei mainiks kohtuniku suunas, kes nagu Laika sörkis keskjoonel ja nägi optilise täpsusega, mis toimus karistusalas ning lastas cosmodroomi vilet jooksis 11 m punkti suunas. mina klouni.
NB! mida treksti msnist. meid lüüaks maha, keda ei ole löödud ja ei lööda kunagi maha, sõrvele tänud vastuvõtu eest, kui Käin Teie mees ei ole siis magage rahulikult täna. Teid võtame vastu sama külalislahkelt.
Käin on lihtsalt kõige lahedam kohtunik keda viimasel ajal näinud olen.
Algselt postitas 17
Kuulsin just mittemidagi positiivset :
Ellu........© says:
krt map julge sinna tartu minna, need vennad löövad meid seal maha
Ellu........© says:
riietusruumis hakkas ka löömaks minema
17 | 20.05.2006, kell 14:00 FC TVMK II Tallinn - FC Kuressaare | 21.05.2006, kell 14:00 Tartu Välk 494 - JK Sörve says:
kelle vahel?
Ellu........© says:
läksid käenule kallale (kohtunikule) või noh hakkasid seal hüppama
17 | 20.05.2006, kell 14:00 FC TVMK II Tallinn - FC Kuressaare | 21.05.2006, kell 14:00 Tartu Välk 494 - JK Sörve says:
tolgused
Ellu........© says:
see välgu väravavaht
Kuulsin just mittemidagi positiivset :
Ellu........© says:
krt map julge sinna tartu minna, need vennad löövad meid seal maha
Ellu........© says:
riietusruumis hakkas ka löömaks minema
kelle vahel?
Ellu........© says:
läksid käenule kallale (kohtunikule) või noh hakkasid seal hüppama
tolgused
Ellu........© says:
see välgu väravavaht

löömaks läks? haha, väravavaht oli kõige väiksem vend, Käen on selline debiil, et annab otsida, kusjuures vend on oli ise see, kes läks meie vennale käsidpidi kallele peale mängu, eesmärgiga teada mängija number.õ
Ma arvan, et kui Sõrve oleks ise üle mõnest teisest meeksonanst nii palju ja siis sellises lõpuga 2 p kaotada, siis vähe ei mainiks kohtuniku suunas, kes nagu Laika sörkis keskjoonel ja nägi optilise täpsusega, mis toimus karistusalas ning lastas cosmodroomi vilet jooksis 11 m punkti suunas. mina klouni.
NB! mida treksti msnist. meid lüüaks maha, keda ei ole löödud ja ei lööda kunagi maha, sõrvele tänud vastuvõtu eest, kui Käin Teie mees ei ole siis magage rahulikult täna. Teid võtame vastu sama külalislahkelt.
Käin on lihtsalt kõige lahedam kohtunik keda viimasel ajal näinud olen.

Kommentaar