Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna tsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'II liiga lääs/lõuna tsoon 2006\'

Algselt postitas romario

Algselt postitas 17

Kuulsin just mittemidagi positiivset :

Ellu........© says:
    krt map julge sinna tartu minna, need vennad löövad meid seal maha
    Ellu........© says:
    riietusruumis hakkas ka löömaks minema
    17 | 20.05.2006, kell 14:00 FC TVMK II Tallinn - FC Kuressaare | 21.05.2006, kell 14:00 Tartu Välk 494 - JK Sörve says:
    kelle vahel?
    Ellu........© says:
    läksid käenule kallale (kohtunikule) või noh hakkasid seal hüppama
    17 | 20.05.2006, kell 14:00 FC TVMK II Tallinn - FC Kuressaare | 21.05.2006, kell 14:00 Tartu Välk 494 - JK Sörve says:
    tolgused
    Ellu........© says:
    see välgu väravavaht
    mida teksti
    löömaks läks? haha, väravavaht oli kõige väiksem vend, Käen on selline debiil, et annab otsida, kusjuures vend on oli ise see, kes läks meie vennale käsidpidi kallele peale mängu, eesmärgiga teada mängija number.õ
    Ma arvan, et kui Sõrve oleks ise üle mõnest teisest meeksonanst nii palju ja siis sellises lõpuga 2 p kaotada, siis vähe ei mainiks kohtuniku suunas, kes nagu Laika sörkis keskjoonel ja nägi optilise täpsusega, mis toimus karistusalas ning lastas cosmodroomi vilet jooksis 11 m punkti suunas. mina klouni.

NB! mida treksti msnist. meid lüüaks maha, keda ei ole löödud ja ei lööda kunagi maha, sõrvele tänud vastuvõtu eest, kui Käin Teie mees ei ole siis magage rahulikult täna. Teid võtame vastu sama külalislahkelt.
    Käin on lihtsalt kõige lahedam kohtunik keda viimasel ajal näinud olen.
    Aga miks alati on kohtunik nõrk ja teie olete peajagu teistest üle ??? Ja vägivald käib alati teiega kaasas nagu must vari ?? Kas ka Hr Romario ise ka platsile mängijana jalga proovida sai ??

Kommentaar

Algselt postitas spoke

Algselt postitas romario

Algselt postitas 17

Kuulsin just mittemidagi positiivset :

Ellu........© says:
      krt map julge sinna tartu minna, need vennad löövad meid seal maha
      Ellu........© says:
      riietusruumis hakkas ka löömaks minema
      kelle vahel?
      Ellu........© says:
      läksid käenule kallale (kohtunikule) või noh hakkasid seal hüppama
      tolgused
      Ellu........© says:
      see välgu väravavaht
      mida teksti
      löömaks läks? haha, väravavaht oli kõige väiksem vend, Käen on selline debiil, et annab otsida, kusjuures vend on oli ise see, kes läks meie vennale käsidpidi kallele peale mängu, eesmärgiga teada mängija number.õ
      Ma arvan, et kui Sõrve oleks ise üle mõnest teisest meeksonanst nii palju ja siis sellises lõpuga 2 p kaotada, siis vähe ei mainiks kohtuniku suunas, kes nagu Laika sörkis keskjoonel ja nägi optilise täpsusega, mis toimus karistusalas ning lastas cosmodroomi vilet jooksis 11 m punkti suunas. mina klouni.

NB! mida treksti msnist. meid lüüaks maha, keda ei ole löödud ja ei lööda kunagi maha, sõrvele tänud vastuvõtu eest, kui Käin Teie mees ei ole siis magage rahulikult täna. Teid võtame vastu sama külalislahkelt.
      Käin on lihtsalt kõige lahedam kohtunik keda viimasel ajal näinud olen.
      Aga miks alati on kohtunik nõrk ja teie olete peajagu teistest üle ??? Ja vägivald käib alati teiega kaasas nagu must vari ?? Kas ka Hr Romario ise ka platsile mängijana jalga proovida sai ??
      \'

Maini mulle situatsioone, kus mängus vägivald oli!
      Ja tõesti kohtunik oli nõrk. Mandril sellist vilet ei näe just sageli.
      Sain küll, see pole oluline siin. Teised funktsioonid klubis juba.

Kommentaar

Oled bussijuht nüüd Romario ve?

No hard feelings mate.
        "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

õnn meile et Käen see aasta esimest korda vilistas, ehk siis õnnetus Tartule et meil see aasta esimest korda koduvile oli. Robert vilistaks pigem vastastele kui meile. Ise ei mängind aga suurima austuse juures penalt oli ju asja eest. Kuigi jah suht ühte auku läks see vile küll...
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas lume

Oled bussijuht nüüd Romario ve?

No hard feelings mate.
            sõbrake, valval riietusruumis asju

PS! Kuna sa ise Räpinasse lubatud jalgaplli klubi asutad?

Kommentaar

no kui peale mängu raginaks ka läks, siis on välgu meestele taas pikemaid puhkusi oodata!

Kommentaar

Algselt postitas jorss

no kui peale mängu raginaks ka läks, siis on välgu meestele taas pikemaid puhkusi oodata!
                Ei-ei, nii hull see asi ka olla ei saaks. Kohtunik oli lihtsalt liiga närviline ega kannatanud kriitikat, mis hetkeemotsioonid peale mängu tõid. Mäng iseenesest oli rahulik, ühtegi kaarti. kes sellele tahab vastu vaielda, toogu mõni konkreetne näide. Ütlemist oli ainult kohtunikuga, ma ei saa aru, millele see msni vend vihjab. Pärast olid ju kõik sõbralikult dussiruumis

Kommentaar

Andre plussiks on ka see, et ta ei lase poisikese kombel endaga vaielda ja end möjutada. Töesti, mäng oli kontrolli all ja vile oli sümpaatne. Kohtunikku palju näha polnud ja kui vaja, rahustas mängu kiiresti maha. Miks peakski kohtunik olema tähtsam mängumeestest.
                  Vaidlen vastu ka sellele, et vile oli ühepoolne-ei olnud ju!

Kommentaar

dimikis, sa ikka lihtsameelne veel. kaardid siia ei puutu. kui kohtunikuhärra paneb protokolli kirja, et välgu treener ja mängijad teda kohtumise ajal ja/või peale seda solvasid, siis on vähemalt rahatrahv ja 1+2 kindlustatud.

Kommentaar

Algselt postitas jorss

dimikis, sa ikka lihtsameelne veel. kaardid siia ei puutu. kui kohtunikuhärra paneb protokolli kirja, et välgu treener ja mängijad teda kohtumise ajal ja/või peale seda solvasid, siis on vähemalt rahatrahv ja 1+2 kindlustatud.
                      Mister Tarkur, enne kui kedagi iseloomustama hakkad, loe korralikult postitus läbi. See, et ühtegi kaarti ei antud, on öeldud tõestamaks seda, et mäng oli suhteliselt rahulik. Paistab, et sul on olukorrast hea ülevaade. Oled sa see sama kohtunik või väriseva käega liputõstja äärelt? Räägid ehk teistele ka, mis siis kohtunikuhärra protokolli kirjutas? Ja kellele 1+2?

Kommentaar

pole õrna aimugi kulla mees lihtsalt siin anti nagu mõista, et välgu treener olevat lärmanud ja peale mängu läks vähe palavaks. noh ja kui kohtunik selle kohta midagi kirjutab, siis ei jää ka karistused tulemata.

ma rohkem nagu selle pärast, et kuidas on üldse võimalik, et kohtulikult karistatud narkodiiler (saarlastest keegi nagu kinnitas, et olevat sama mees), kel alles kehtiv karistus (tingimisi küll) üldse mängu vilistama pääses pealegi oli vennike veel paar aastat tagasi nende samade saare 87 poiste (jk muhumaa oli sörve duubel) treener, kes nüüd sörves pallivad

muide minu mäletamist mööda vilistas ta juba siis sörve mänge ja sellega oli ka siis mingi jama. sellepärast olingi üllatunud, kui kure lehelt leidsin, et käen jälle omade mänge vilistama pandud. ma saan aru küll, et unol pole kedagi sinna saarele saata, aga kuskil peab ikka piir ka olema.

ühesõnaga FAIR PLAY A\'LA EJL!

Kommentaar

Teil sünnivad siin imelised asjad. Kas nii on võimalik siis jalgpalli ka mängida vahepeal? Igatahes väga naljakas...
                          Jalgpall on parem kui ???

Kommentaar

Välgu treener jah. Kasutas päris toredaid väljendeid mängu lõpus Andre suunas ja sellega seoses Käen ka hoiatas teda. Targem oleks vist olnud ta üldse minema saata. Ah kurat, mida mina ka tean.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Välgu treener jah. Kasutas päris toredaid väljendeid mängu lõpus Andre suunas ja sellega seoses Käen ka hoiatas teda. Targem oleks vist olnud ta üldse minema saata. Ah kurat, mida mina ka tean.
                              Mis Välgu treeneri nimi on?

Kommentaar

Algselt postitas Roll

Algselt postitas 17

Mis Välgu treeneri nimi on?
                                Endine Tammeka treener Hillar Otto peaks olema...
                                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Working...
                                X