Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna tsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'II liiga lääs/lõuna tsoon 2006\'

Dziisus. Jätke see Välk ükskord rahule. Korduvalt ka nende meeste vastu mänginuna võin väita, et pole kordagi ühtki seisu tekkinud. Kuid vägivalda on alati võimalik provotseerida. Aga mis Ottosse puutub, siis tema palkamine on suht kummaline. Respect treeneri suhtes on mängijatel väga madal. Kes tahab sel teemal vaielda, siis Nõmmel peaks olema Tartu mängu video,loodetavasti koos heliga...

Kommentaar

Algselt postitas ak

Dziisus. Jätke see Välk ükskord rahule. Korduvalt ka nende meeste vastu mänginuna võin väita, et pole kordagi ühtki seisu tekkinud. Kuid vägivalda on alati võimalik provotseerida. Aga mis Ottosse puutub, siis tema palkamine on suht kummaline. Respect treeneri suhtes on mängijatel väga madal. Kes tahab sel teemal vaielda, siis Nõmmel peaks olema Tartu mängu video,loodetavasti koos heliga...
      on!!

Kommentaar

Algselt postitas ak

Mnjah, olles ise meeskonnas sees, ei nõustu päriselt selle respecti-väitega. Enamik mängijaid siiski austavad treeneri sõna jne, kuid eks igas tiimis ole musti lambaid, kes distsipliinile ei allu ja kes peas on kõvemad mehed kui platsil.

Kommentaar

Algselt postitas dimikis

Algselt postitas ak

Mnjah, olles ise meeskonnas sees, ei nõustu päriselt selle respecti-väitega. Enamik mängijaid siiski austavad treeneri sõna jne, kuid eks igas tiimis ole musti lambaid, kes distsipliinile ei allu ja kes peas on kõvemad mehed kui platsil.
          Miks need nn. lambad siis platsile siis saavd?? Muidu pole mul isiklikult Välgu vastu midagi( veel ) . Otto on kah päris laadna vend. Vähemalt saab Välk siin foorumis väga palju populaarsust ja (anti)reklaami

Kommentaar

Sõrve vennad, kas teist saab keegi saata Välgule teie tiimi koosseisu pühapäevaks, sest trükime välja väikesed voldikud meeskondade ja tabeli jne kohta. tänan.

Kommentaar

Ottost võiks rääkida väga erilisi ja kummalisi lugusid, kus ta on noorteklassi mängu ajal viina visanud nii et läpp maas ja sõnavara pruukimise kohapealt jätaksin selle vahele, kuna kes Ottoga on kokkupuutunud siis nad ise teavad et see mees on ikka omamoodi friik. Aga noh, treener ta on ja eks ta treeneriks ka jääb.
              Jalgpall on parem kui ???

Kommentaar

Algselt postitas Gary

Ottost võiks rääkida väga erilisi ja kummalisi lugusid, kus ta on noorteklassi mängu ajal viina visanud nii et läpp maas ja sõnavara pruukimise kohapealt jätaksin selle vahele, kuna kes Ottoga on kokkupuutunud siis nad ise teavad et see mees on ikka omamoodi friik. Aga noh, treener ta on ja eks ta treeneriks ka jääb.
                ja kes oled sina, et siin sõna võtad inimese kohta, kes on oma elus palju teinud(nt Tammeka klubi heaks teinud, selle noori treeninud, kes pole üldse ju kehvad). igal inimesel on oma vead. Sinu viga on selles, et oled üks mõttetu vend, kes siin oma hiilgavaid mõtteterasid publitseerib. Nõme lugeda sellist teksti. Vabandust, kui sa tõesti oled \"keegi, kellel on mingid teod, mille pärast võiks sind kiita\", aga samas kui sa selline oleks siis sellist ila siin ei ajaks. Mõla maha, tegudele, kodanik Gary! Sallivust!

Kommentaar

Need kes pühapäeval tulevad selguvad alles pühapäeva hommikul, nii see meil käib, aga võid arvestada sama satsiga, + - 2 siia sinna

Kommentaar

Soe staadion kell 12.00 20.05.06

FC Tarvastu - Pärnu Pataljon

Väljakukohtunik: Jaan Roos
                    Abikohtunikud : Kaido Luide
                    Ilves Roobert

Olen see kes olen

Kommentaar

Härra ROMARIO!!!

Olen siin samasugune tegelena nagu sina. Sul ei ole mõtet mulle küll hakata ajama sellist jutu mida ma võin ajada või mitte. Minu arvamus on see ja selleks ta ja jääb. Sinul on omad arvamused ja nii see on. Ma ei olegi väitnud et Otto ei ole midagi korda saatnud. Tubli mees, aga austust just sellega ei teeni kui käitumine on selline olnud. Nagu ma ütlesin see minu arvamus ja kõik. Ja mina olen siin vägagagi sallin, pigem sulle sallivust romario ja marss ise tegudele, mina tegutsen kogu aeg. Edu sulle!
                      Jalgpall on parem kui ???

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Soe staadion kell 12.00 20.05.06

FC Tarvastu - Pärnu Pataljon

Väljakukohtunik: Jaan Roos
                        Abikohtunikud : Kaido Luide
                        Ilves Roobert

Tarvastu võitis 4:0 (võttis oma )

Väljakukohtunik: Jaan Roos ------nõrga võitu ja väga palju valesi otsusi!!!!

Kommentaar

Valga - Kose 5-0

Njah esimene poolaeg võrdne mäng tõusude ja mõõnadega 0-0. Teine poolaeg nagu seiski ütleb, Valga võttis oma ja oleks pidand ka rohkemgi lööma. Kohtnukelt hea partii suht, nime ei oska kahjuks öelda

Kommentaar

8.voor
                            M V Vi K VV P
                            1. FC Tarvastu 8 5 1 2 14:7 16
                            2. FC Nõmme United 8 4 3 1 24:12 15
                            3. FC Warrior II 8 5 0 3 25:14 15
                            4. Välk 494 Tartu 7 3 3 1 19:11 12
                            5. Pärnu Pataljoni JK 8 3 2 3 15:17 11
                            6. Sörve JK 7 2 1 4 10:16 7
                            7. TÜ Fauna 8 1 3 4 7:19 6
                            8. FC Kose 8 0 3 5 4:21 3

21.05 Välk 494 - Sörve JK
                            www.fcelva.ee

Kommentaar

Välk 4 - 0 Sörve

Sörve JK: Aiko Orgla, Urmas Rajaver, Elari Valmas, Janek Meet, Sander Viira, Ivar Kärme, Mart Tasa, Veiko Tasa, Kristo Salumaa, Mikk Rajaver.

Sörve oli kümnekesi mänginud ja paari reaalset võimalust ka omanud. Rohkem ei oska hetkel öelda.

Kommentaar

Nüüd, kui Välk on pagutanud 4:0 Sõrvele, ei saa huvitavamat tabeliseisu ollagi
                                Ainult Pärnu on väikese üllatuse valmistanud.Ülejäänu on aimatav.

Kommentaar

Working...
                                X