Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ja see Tamm on ka jube suur lõuapoolik.
    Eks mingis mängus saab ta oma vitsad kätte ja rahuneb maha.Rikub mängu tuju täitsa ära, selliste psühhode vastu on nõmne mängida aga jah igas satsis on peaaegu selliseid jutumehi.

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
      On sll kuskilöeldud et te lõite 7 väravat sulust we?
      Loe asi ikka asjalikult ennem läbi ja siis mõtle mis ütled
      1 värav oli sulust 3 värav või midagi sellist ja sulge vilistas ta valesti

Selge, ma tavaliselt mõtlen asjade üle jube hoolikalt ja siis kirjutan alles oma postituse, aga ilmselt seekord olin ma hajevil ning suurest võidujoovastusest ei osanud kirjutada mõistuse piires, loodan et minu vabandus parandab mu ennem valesti tehtud postituse ning saame sõbralikult jätkata foorumisse sissekandmist.
      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

tra pu...si r.k Hansa - Haiba 3-2
        ei kommentaari, ainult et hansa oli 9-si.

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
          tra pu...si r.k Hansa - Haiba 3-2
          ei kommentaari, ainult et hansa oli 9-si.
          Sorri Haiba, aga see tulemus on küll megairw
          Hansa oli siis väga tubli

Krt endale jääb ka see eelmise ringi kaotus Keilale kripeldama, arvestades sellega, et Haibal pole sügisring väga edukalt läinud, on paljudel teoreetiline võimalus kolmandaks tulla, aga jah...

Kommentaar

on tõesti, Haiba on nagu poksikott sügisringis, aga me alla veel ei anna ja 3 koha võtame ikka ära

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
              Kes see Tabasalu nr 21 oli? Jube agressiivne mängumees tundus.
              Lülitus mängu teisel poolajal ja akkas keskväljal mängu lõhkuma
              ta on selline lõhkuva orjentatsiooniga keskvälja mootor

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                ta on selline lõhkuva orjentatsiooniga keskvälja mootor
                Lõhub kõvasti aga kahjuks ennast...täna korra üllatas, kui läks keha panema...julm kondiklõbin oli muidugi taga ka....
                Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                  Lõhub kõvasti aga kahjuks ennast...täna korra üllatas, kui läks keha panema...julm kondiklõbin oli muidugi taga ka....
                  me vist räägime erinevatest isikutest

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                    me vist räägime erinevatest isikutest
                    No mina räägin sellest imeliku näo ja pikkade juustega poisikesest,kellele meeldib napsu võtta ja rõvetseda.
                    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

hea, et ma hr tamme täna ei ärritanud . korraks miskit mainis, "ära kilju seal nolk" . sorry penalti eest poisid
                      Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas gazza Vaata postitust
                        Kindlasti oli neil mõnus ja lõbus!!! Ja kuule, mina sind sõimama ei hakanud dolbajoobiks. Üldiselt on saarlased normid tüübid aga ausaltöeldes sinusuguse saareahvi möla mullel korda küll ei lähe!!!
                        Okei sorri, võbiolla ärritusin tõesti liiga kergelt, aga sa ei kujuta ette, kuidas mulle lihtsalt ei meeldi taoline alla andmine. Sorri tõesti, kui kedagi solvasin, ärge pikka viha pidage.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                          Okei sorri, võbiolla ärritusin tõesti liiga kergelt, aga sa ei kujuta ette, kuidas mulle lihtsalt ei meeldi taoline alla andmine. Sorri tõesti, kui kedagi solvasin, ärge pikka viha pidage.
                          mis sa tahtsid Narva kaotusevalu nüüd Hansa peal välja elada v ? päris asjalik kutt oled... ma usun, et Kure mängijad olid ise ka pigem rahul, et se mäng ära jäi !
                          Nõmme BSC OlyBet
                          www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                          www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                          www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas don Vaata postitust
                            mis sa tahtsid Narva kaotusevalu nüüd Hansa peal välja elada v ? päris asjalik kutt oled... ma usun, et Kure mängijad olid ise ka pigem rahul, et se mäng ära jäi !
                            Ausaltöeldes, kui mäng toimus, ei olnudki erilist kaotusevalu. Veelvähem praegu. Tõin lihtsalt näite meie poole pealt. Keegi siin ju ütles, et mis mõtet oli Hansal sõita, kui nad nagunii paki saavad jne. Sama lugu ju oli ka tollal meiega. Aga las see teema nüüd olla, arutage parem liigamängude skoore siin

Kommentaar

HÜJK Emmaste - Kärdla LM 4 : 1

Kommentaar

ok mis värk on, kotte ega midagi enam ei tõmmata pähe vä, peamegi vist järgmisesse liigasse edasi tõusma, siin on suud kinni pandud :O
                                härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Working...
                                X