Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas volodja Vaata postitust
    Kõva! Meelis lõid värava vä!

PS! Kespo ja Tabasalu mängus oli tegu taolise kohtunikuga, vahe seisnes selles, et meile vilistanu oli blond.

http://www.youtube.com/watch?v=86AJje3ElDc
    Kõva tagurpidijooks on sellel sudjaal
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
      Kespo fännidele aga üks suur tubli...oleks igalpool nii,et kohalikud külamehed tulevad pokid näpus ilusat ilma ning jalgpalli nautima, oleks lausa lust mängida...jätkake samas vaimus

Sry, aga loen siin teie liiga kommentaare,Kespo fännide kohta!! Mitte ei saa kohe mainimatta jätta, et nii palju kui endal on kogemusi olnud seal mängides, siis (sry,kespo mängijad, ei taha teid kuidagi solvata,aga pean ära mainima) minu arust ühed kõige debiilsemad fännid2,3,4 liigas kus mänginud olen!! Lausa rõve on kuulata kuidas mehed, kelle IQ, vaevalt et palju eksin, on kindlasti miinus märgiga, ropendavad, lubavad platsile arveid klaarima tulla jne.Ise ennast ei ole ollagi, ära joonud parmud,kellegil kindlasti särgi all ka vanakooli tätuu, SEVER, või midagi taolist!! Mängu ajal oli küll selline tunne ,et annaks vendadele pasunasse, oli nagu"kutse tantsule"!!
      Samas mäletasin osasid mehi sellest ajast kui paar aastat enne, sai käidud Kehtnas jalgapalli treeneri kursustel ,siis elasin seal 2 nädalat, kohtasin neid vendasid kusagil Kehtna vahel kas poe ukse taga või niisama põõsa varjus hambad(nii palju kui neid veel oli suus) laiali põõnamas!!:-))))
      Minul vähemalt Kespo mängijatele või liidritele küll soovitus, kui on võimalik ,siis võiksite(oleksite võinud juba ammu) neid natukenegi korrale kutsuda?! Mängite ju head-korralikku vutti, miks lasete nendel parmudel, sedasi enda marki täis teha?! On ju tegelikult nemadki osa Kespost, pean silmas et väga negatiivne kui Kehtnaga mängud seostuvad teistele alati nende vendadega ,kellest jutt!
      Veelkord, loodan ,et nüüd Kespo mängijad ,kes seda loevad, ei tunneks ennast puudutatuna,ei öenud ju midagi teie ega teie mängu kohta valesti!
      Jõudu!
      veteran:-)

Kommentaar

No kui nad tekitavad sinus tahtmise neile peksa anda, siis see mõjutab su mängu ja fännid on oma tööd imehästi teinud, nad võibolla hüüavad vahel jah mänguliselt lolle asju, aga kui see vastase närvi ajab, siis miks ka mitte. Kui meil oleks selliseid mingi 10 tükki oleks poole lõbusam.
        härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

No kui nad tekitavad sinus tahtmise neile peksa anda, siis see mõjutab su mängu ja fännid on oma tööd imehästi teinud, nad võibolla hüüavad vahel jah mänguliselt lolle asju, aga kui see vastase närvi ajab, siis miks ka mitte. Kui meil oleks selliseid mingi 10 tükki oleks poole lõbusam.
          Kurb tõdeda ,et üks mees ei saanud ikka asjast aru!!Minu mängu nad ei sega.Pidasin silmas seda, et sellistele tahaks kangesti koha kätte näidata, muud midagi.Muide kahju ,et sinul on fänniks olemisest selline arusaam!
          Üks asi on see ,kes tõesti annab fänni mõõdu välja ,aga teine see,mida mina silmas pidasin, et kui ikka vennad on umbjoobes ja lubavad vastaste platsimängijatele nuga anda, maha lüüa, kasti panna jne.Siis ei ole siin midagi rääkida!! Volodja ,täitsa huvitav ,mis satsist sina küll olla võid, et selliseid fänne endale ihkad! Või tõesti sul ei ole 10-tki fänni ,selle pärast soovid ükskõik keda sinna platsi äärde kaasaelama?!
          Soovitan sul siis nendele meestele paar Bocki või Hard Rocki välja teha, tulevad kindlasti hea meelega! Kahjuks ei oska sulle nende meeste kontaktandmeid anda!!
          Olgu ,mis ma ikka ,ma rohkem ei tülita sellega!Ei oodanudki et keegi vastaks, lihtsalt nägin et keegi siin kommentereis neid mehi,lisasin ka oma kogemuse!

Kommentaar

Kõva! Meelis lõid värava vä!

PS! Kespo ja Tabasalu mängus oli tegu taolise kohtunikuga, vahe seisnes selles, et meile vilistanu oli blond.

http://www.youtube.com/watch?v=86AJje3ElDc
            Ei sellist meil polnud, sest see kes siin videol on ,on selgelt võitja aga meil oli lihtsalt vedel sitt!
            mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

näx ennem rääkisid et nad lubasid platsile arveid klaarima tulla, aga peale minu postitamist lubasid nad sulle juba platsile nuga andma tulla, peale seda postitust on juba suitsiiditerroristid seal väljaku kõrval jah? tere ja terviseks kamraad, mine vaata mõnda mängu siis suurel staadionil, mis sa arvad, et seal on kõik kukupaid ja ütlevad et oi vastane sa oled nii tubli ja tugev et läbi meie mehe jalgade sõitsid, hurraaa vastasmeeskond, nüüd huvitab meid juba rohkem mis tiimist sina oled, tsau

Kommentaar

näx ennem rääkisid et nad lubasid platsile arveid klaarima tulla, aga peale minu postitamist lubasid nad sulle juba platsile nuga andma tulla, peale seda postitust on juba suitsiiditerroristid seal väljaku kõrval jah? tere ja terviseks kamraad, mine vaata mõnda mängu siis suurel staadionil, mis sa arvad, et seal on kõik kukupaid ja ütlevad et oi vastane sa oled nii tubli ja tugev et läbi meie mehe jalgade sõitsid, hurraaa vastasmeeskond, nüüd huvitab meid juba rohkem mis tiimist sina oled, tsau
                Kle Vova, krt oled sa tõesti natuke imelik, et aru ei saa! Lubadus nuga anda,kasti lüüa, nägu üles lüüa, ja kõike muud platsil teha, sry kui kõik asjad mida öeldi nüüd meelde ei tulnud, toimus seal ühel ajal! sry tõesti ei mäleta täpselt ,kes mida ütles jne. Kui tahad "tähte norida" lase käia! Nii palju võin sulle öelda, et suitsiiditerroriste seal ei olnud! Kui sa veel ei tea, need mehed on sügavalt usklikud mehed ja teist masti mehed! Kardan ,et need "sinu fännid" lasevad kohe püksi kui peaksid midagi taolist tegema! Kle arene natuke!
                Teid huvitab ,kus mängin kes olen!? MIs ,kas see on ähvardus?! Kes see teie on?!Kutsusid ema ja isa ka kõrvale, 3 pead ikka 3 pead!.-)) Kle Vova,sinusugustele , olen asju selgeks teinud küll ja veel ,kohas kus sina teeksid kohe oma püksid täis ja oma lollid küsimused unustaksid kohe ära!! Enam ei viitsi sellega tegeleda.
                Ja mis jama sa seal jalgadesse sõitmisest sonid?! Kle ma kahtlustan ,et saa ei saa eesti keelest päris hästi aru!? Sry ,kui eksin!
                Need sinu fännid ei tegelenud mängu vaatamisega eriti ,rohkem pandi tina ja ähvardused tulid lambist ,ilma mingi seoseta platsil toimuvaga! kardan ,et nad ei teagi ,kes mängu võitsid!Isegi kui teie väravaid lõite ja muide ka mängu võitsite! Nii et asi ei olnud üldse jalgadesse sissesõitmises. Platsi vahel tuli kindlasti ka mängijatel omavahel ütlemist, aga seda ikka juhtub.
                Ok ,ma enam ei viitsi sinuga siin seletada, loodan et jõuab sulle asjatuum ka ükskord kohale!
                Loodan ,et elad üle!:-))

PS. Kui sa aru ei saa kus satsist ma olen ,siis sa oled tõeline IQ etalon!:-)) Ei varja seda!:-))))

Kommentaar

Homme kõik keila mehed kohale, kloogale tuleb koht kätte näidata

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                    Kle Vova, krt oled sa tõesti natuke imelik, et aru ei saa! Lubadus nuga anda,kasti lüüa, nägu üles lüüa, ja kõike muud platsil teha, sry kui kõik asjad mida öeldi nüüd meelde ei tulnud, toimus seal ühel ajal! sry tõesti ei mäleta täpselt ,kes mida ütles jne. Kui tahad "tähte norida" lase käia! Nii palju võin sulle öelda, et suitsiiditerroriste seal ei olnud! Kui sa veel ei tea, need mehed on sügavalt usklikud mehed ja teist masti mehed! Kardan ,et need "sinu fännid" lasevad kohe püksi kui peaksid midagi taolist tegema! Kle arene natuke!
                    Teid huvitab ,kus mängin kes olen!? MIs ,kas see on ähvardus?! Kes see teie on?!Kutsusid ema ja isa ka kõrvale, 3 pead ikka 3 pead!.-)) Kle Vova,sinusugustele , olen asju selgeks teinud küll ja veel ,kohas kus sina teeksid kohe oma püksid täis ja oma lollid küsimused unustaksid kohe ära!! Enam ei viitsi sellega tegeleda.
                    Ja mis jama sa seal jalgadesse sõitmisest sonid?! Kle ma kahtlustan ,et saa ei saa eesti keelest päris hästi aru!? Sry ,kui eksin!
                    Need sinu fännid ei tegelenud mängu vaatamisega eriti ,rohkem pandi tina ja ähvardused tulid lambist ,ilma mingi seoseta platsil toimuvaga! kardan ,et nad ei teagi ,kes mängu võitsid!Isegi kui teie väravaid lõite ja muide ka mängu võitsite! Nii et asi ei olnud üldse jalgadesse sissesõitmises. Platsi vahel tuli kindlasti ka mängijatel omavahel ütlemist, aga seda ikka juhtub.
                    Ok ,ma enam ei viitsi sinuga siin seletada, loodan et jõuab sulle asjatuum ka ükskord kohale!
                    Loodan ,et elad üle!:-))

PS. Kui sa aru ei saa kus satsist ma olen ,siis sa oled tõeline IQ etalon!:-)) Ei varja seda!:-))))

Vova,sinusugustele , olen asju selgeks teinud küll ja veel ,kohas kus sina teeksid kohe oma püksid täis ja oma lollid küsimused unustaksid kohe ära!!

kui seda lauset mis näx kirjutas, omad järeldused teha, siis tundub et näxi puhul on tegemist mingi allmaailma tegelasega.
                    Vova se eon lamp mis ta kirjutas, ta ise mängib Emmastes, seega on ta alles laps, sest seal on keskmine vanus 17

Näx ära palun hirmuta

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
                      Vova,sinusugustele , olen asju selgeks teinud küll ja veel ,kohas kus sina teeksid kohe oma püksid täis ja oma lollid küsimused unustaksid kohe ära!!

kui seda lauset mis näx kirjutas, omad järeldused teha, siis tundub et näxi puhul on tegemist mingi allmaailma tegelasega.
                      Vova se eon lamp mis ta kirjutas, ta ise mängib Emmastes, seega on ta alles laps, sest seal on keskmine vanus 17

Näx ära palun hirmuta

Tubli oled! Tahtsingi selle tähelepanu juhtida! Kuid kahjuks natuke panid mööda satsiga, veidi!Ei ole mingit saladust teinud!! JA sinu rahustuseks ei hakka midagi kommenteerima,mis tegelane olen!! Uskuge mida tahate, aga ärge jumala pärast värisege, teil homme mäng!:-)))Ja keskmine vanus 17? ma ei teagi ,mis see on aga kahtlen!Arvan ,et Pohlaku Emmaste sats on keskmisega 17a.!:-)) Kui peate silmas ikka seda õiget Emmaste satsi!! Vihjeks võin veel seda öelda, et mu poeg saab 2 aasta pärast 17!!:-)))) nii et vaevalt ma 17 olen!! Ja muide mängib ka jalgpalli,teie kurvasustuseks,hoopis kõrgemal tasemel! Ärge põdema hakake! krt arvasin et 1 mees sellise mõtlemisega, aga kahjuks on ka veel teine!Kurb! Mulle jättis küll Kespo sats hea mulje! aga eks igas satsis on teistimõtlejaid, sry ei tulnud sellepeale!
                      Olgu,eks me saame siis asjadest valesti aru, võib olla vanusevahest tulenevalt!
                      Ok keskenduge nüüd homsele mängule!
                      ja ei hirmutanud!:-))

Kommentaar

Teeks ennem faktid ka selgeks, kui lambist lahmima hakkate. Voldodja on siiski Tabasalu mängumees ja üldse mitte vene rahvusest, millele sa ennem vihjasid.

Tegin vaid väikse vahemärkuse, teie diskussiooniga kaasa minna ei soovi.

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
                          Teeks ennem faktid ka selgeks, kui lambist lahmima hakkate. Voldodja on siiski Tabasalu mängumees ja üldse mitte vene rahvusest, millele sa ennem vihjasid.

Tegin vaid väikse vahemärkuse, teie diskussiooniga kaasa minna ei soovi.
                          Sry,tead ise arvasin ka esialgu,et mees mängb mujal, aga siis et sedasi hakkas neid fänne õigustama, siis arvasin juba et Kehtna! Veelkord sry! ok,mina ka lõpetan!

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                            Sry,tead ise arvasin ka esialgu,et mees mängb mujal, aga siis et sedasi hakkas neid fänne õigustama, siis arvasin juba et Kehtna! Veelkord sry! ok,mina ka lõpetan!

Mina veel ei lõpeta, sul toimub siin ju mingi enesetõestamise maraton, ma kirjutan huviga et edasi kuulata mis saab, pealegi oma pojast sa juba rääkisid, aga millega tegeleb su naine? Koosta rahulikult uus tekst ja lao lagedale.

Muide kas sa arvad, et ainult meie kaks näeme neid tekste siin?

PS! Tabasalu - Saku 2-0
                            Saku kapteni arvates oli tegemist koduvilega, minuarust oli tegu hoopis õnnega.

Kommentaar

Keila JK Alibi - FC Klooga 3-1(2-1)

Keila väravad:T.Pikpoom 3

Suht hea mäng oli, meie väravaht võttis penalti ka ära!

Kommentaar

Tabasalu PK - FC Balteco 2:0(1:0)
                                Ilm: pilves
                                Publik: 15
                                Balteco koosseis: Bondar, Kers, Arno Palgi, Zolotavkin, Fedosejev, Eelmaa, Pählapuu, Gluhhov(Ants Palgi), Leisner, Batšarov, Pavlov
                                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                                X