Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tegelikult miks ma kirjutan on see, et mu autol varastati saku staadioni ääres üks suunatuli eest ära. Ma ei tahaks midagi paha öelda aga karta on et sakus on keegi kellel on liiga pikad näpud mis hakkavad valede asjade taha! Kui keegi nägi musta audi a6 juures kedagi nokitsemas siis olles viisakad jalgpallurite vastu võiksite sellest informeerida mind!
Ma lihtsalt ei saa aru kellele see suunatuli nüüd ette jäi! Kas keegi sai sellest nüüd omale leiva lauale?
Lihtsalt võite mailida kui midagi nägite: arli@luanvi.ee või helistada telefonil: 5127572
Tänud!
mis kuradi pärast pidi keegi sul selle suunatule ära varastama. mõtle nüüd ikka hästi järele! kas see oli ikka alles, kui sa sakku jõudsid! süüdistada on alati lihtne kedagi...
SAAGE ÜKSKORD ARU - SUUNATULI OLI SAKKU JÕUDES KINDLASTI ALLES. PÕHENDUSI VÕITE EESTPOOLT LUGEDA. JA KINDEL ON SEE ET SEALT ÄRA SÕITES OLI TULI PUUDU .. KELL 13:00 OLIN SAKU STATAL JA TULI OLI OLEMAS - KELL 16:10 SÕITSIN SAKU STATALT MINEMA JA TULI OLI KADUMA LÄINUD!
mul tegelikult juba uus suunakas ees - maksab teine poes kõigest 225 eeku .. et edu temale kes selle võttis ja sellest parema enesetunde sai.
Teema lõpetatud ... mis siin ikka seda paari sadat krooni taga nutta!
Tere ,käisin ise eile vaatamas sakujk vs Kuradid.Kahjuks jõudsin teisekspoolajaks aga mängu pilt oli selge kes ikka tugevam oli.Kui keegi siin ennist oma meeskonna kaitset kuradite poolelt maha tegi ,siis mulle tundus ,et ründest ei anna yldse rääkida.Muidugi Sakul ma vaatasin ,et oli ikka supper tehnilised mehed igalpool ,mis juhtunud on sakus oskab keegi infi jagada ???
Ma arvan, et Saku on oma künkaga lihtsalt harjunud erinevalt Kuraditest. Wismaris on mängupilt täpselt vastupidine
Esiteks- Saku JK on oma \"mudamülkal\" 2 trenni teinud praeguse seisuga, enne tegime mõned kuud männiku kunstmurul, seega pole mõtet oma kaotust vastaste kodustaadioni eelise kaela ajada, sest olime mõlemad võrdses seisus.
Teiseks- Saku JK on see aasta saanud palju täiendusi ( Nimetast ja Emmastest muuseas), meeskond on väga hästi komplekteeritud, igale kohale 2 meest vähemalt olemas ja kui lisada veel, et sellest aastast on meil ka olemas treener Mati Pari näol, siis tegu on liiga kindlasti tugevaima meeskonnaga.
Elame, näeme- võibolla hõiskasin liiga vara, aga eesmärk see aasta on kindlalt liiga ära võita ning teades varasematest aastatest vastaseid ei tohiks sellega mingit probleemi tulla.
Tere ,käisin ise eile vaatamas sakujk vs Kuradid.Kahjuks jõudsin teisekspoolajaks aga mängu pilt oli selge kes ikka tugevam oli.Kui keegi siin ennist oma meeskonna kaitset kuradite poolelt maha tegi ,siis mulle tundus ,et ründest ei anna yldse rääkida.Muidugi Sakul ma vaatasin ,et oli ikka supper tehnilised mehed igalpool ,mis juhtunud on sakus oskab keegi infi jagada ???
Ma arvan, et Saku on oma künkaga lihtsalt harjunud erinevalt Kuraditest. Wismaris on mängupilt täpselt vastupidine
Esiteks- Saku JK on oma \"mudamülkal\" 2 trenni teinud praeguse seisuga, enne tegime mõned kuud männiku kunstmurul, seega pole mõtet oma kaotust vastaste kodustaadioni eelise kaela ajada, sest olime mõlemad võrdses seisus.
Teiseks- Saku JK on see aasta saanud palju täiendusi ( Nimetast ja Emmastest muuseas), meeskond on väga hästi komplekteeritud, igale kohale 2 meest vähemalt olemas ja kui lisada veel, et sellest aastast on meil ka olemas treener Mati Pari näol, siis tegu on liiga kindlasti tugevaima meeskonnaga.
Elame, näeme- võibolla hõiskasin liiga vara, aga eesmärk see aasta on kindlalt liiga ära võita ning teades varasematest aastatest vastaseid ei tohiks sellega mingit probleemi tulla.
Enesekindlus on kõige alus Elame näeme. Järjekordene \"motiveeritud\" sats meistriliiga poole teel. Eelmine aasta käis sarnaseid veksleid välja Nimeta või Kuradid. Sry, täpselt ei mäleta kumb (ühele teen liiga - kui keegi teab siis vast täpsustab). Põhiline et jõud ei raugeks....
Woah, Pari? Saada minu poolt kõige palavamad tervitused temale
Meier, loe ka mu varasemat postitust: Õnneks olid Kuradid suht sitad eile mis aitasid Sakul kaitse kergetest vigadest väravad saada. Keegi ei süüdista konkreetselt väljakut, halb oli ta küll. Selle künkaga harjumisel pidasin silmas, et siiski koduväljak ning enamus vendasid seal ka varasematel aastatel pelanud. Ning lisaks mainisin ära, et ka väheke seemet ning rulli vaja ning saate suhteliselt normaalse väljaku omale, onjunii
Paneks selle teema ka kalevi alla, ülehomme Kuraditel juba uus mäng tulemas kus võõrustame EBS\'i Wismaris
Enesekindlus on kõige alus Elame näeme. Järjekordene \"motiveeritud\" sats meistriliiga poole teel. Eelmine aasta käis sarnaseid veksleid välja Nimeta või Kuradid. Sry, täpselt ei mäleta kumb (ühele teen liiga - kui keegi teab siis vast täpsustab). Põhiline et jõud ei raugeks....
PS! Kas Pari pole ka mitte Eston Villa treener?
Kuradid plaanisid kohta esikuuikus, saavutati 4\'s koht, minu suust tuli vaid see veksel välja
Meistriliigasse asja Saku JK-l küll pole , aga sats on iga aasta hea olnud ning see aasta võiks lõpuks potentsiaali ära realiseerida ja võita,ja pole vahet kui järgmine aasta kolinal kolmandast tagasi kukume...
Pari on ka Eston Villa treener, seega läheb huvitavaks Saku vs Eston Villa mäng
Meile lubas ta siis mitte kohale ilmuda, et ei tekiks konflikti (naljaga pooleks öelduna)
PS- Saku statast rääkidest on mingi aeg juba hautud kunstmuruplaane, aga raha ei paista kuskilt tulevat. Endalgi ajab tgelt sita keema, et plats iseenesest ei vaja väga väga suuri pingutusi ning varsti läheb seemne ostmiseks ja mässamiseks. Muru kasvamiseks ja platsi kordasaamiseks läheks aga vaja vähemalt aastakest ilma pideva actioni ja trennideta, mis tundub hetkel võimatuna, seega on olukord suht nadi....
Lisada sinna veel rongi pealt tulnud inimesed, kes rahulikult tambivad risti yle stata ja velo mehed ka, siis vist ei saagi olukord kunagi normaalseks
Hea lugeda et ühel meie piirkonna meeskonnal vähemalt mingi eesmärk seatud on, muidu võib siit foorumist ainult erinevat keerutamist ja halamist leida.
Ka Saue meeskonnal on selleks aastaks kindel siht III liigasse tagasi jõuda, kuigi see aasta on eesmärk kergem, sest pidavat ju II liiga laienema ning ülesse peaksid saama vist isegi 4 esimest meeskonda
Sakus jääb staadioni rajamine suuresti bürokraatia taha kinni. Kolme aasta jooksul jõuab vallavalitsus mingi detailplaneeringute, teoreetiliste arvutuste või ehk isegi suusõnaliste kokkulepeteni, kuid järgmine vallavalitsus vaatab, et ilgelt šeff oleks Tallinnani kõnnitee teha ja raha köhitakse sinna. Nii tahtsid ühed ninad künka otsa kiriku ehitada, järgmised arvasid, et teeks hoopis korraliku staadioni sinna, kolmandad müüsid ala kruntideks. Saab näha, mis Täiesti salajase senjoori käe all saama hakkab. Eks kohalikud spordiklubid-tegelased, kellel staadionit potentsiaalselt vaja läheks ei suuda ise ka piisavalt lobitööd teha, rääkimata jõudude ühendamisest. Eriti koomiline oli muidugu vallavalitsuse mullune otsus meilt mängude ja trennide eest raha küsida, kui ise ollakse toetajad. Sisuliselt maksame me neile enam-vähem kogu papi tagasi. Samas tahaks Saue tegelaste käest teada, et kuidas teil õnnestus staadion läbi suruda, saaks Saku JK ehk õppust võtta.
Mis hooaja algusesse puutub, siis on mul äraütlemata hea meel, et meeskond on suutnud kohe algusest peale korralikult lammutama hakata, kuigi ma ise ühtegi mängu näinud ei ole, paraku Loodan, et Meier kõmmutab sel hooajal vähemalt sama palju kolle kui omal ajal Raika. Aga egas midagi, kui toredat hooaega ja ärge Saku staadioni pärast nüüd nii palju kah oma närve sööge.
Woah, Pari? Saada minu poolt kõige palavamad tervitused temale
Meier, loe ka mu varasemat postitust: Õnneks olid Kuradid suht sitad eile mis aitasid Sakul kaitse kergetest vigadest väravad saada. Keegi ei süüdista konkreetselt väljakut, halb oli ta küll. Selle künkaga harjumisel pidasin silmas, et siiski koduväljak ning enamus vendasid seal ka varasematel aastatel pelanud. Ning lisaks mainisin ära, et ka väheke seemet ning rulli vaja ning saate suhteliselt normaalse väljaku omale, onjunii
Paneks selle teema ka kalevi alla, ülehomme Kuraditel juba uus mäng tulemas kus võõrustame EBS\'i Wismaris
Täna õhtul meie alagrupis kaks mängu:
19.00 Laagri kunstm. SK Trummi - Saku JK
19.30 Wismari kunstm. SC Kuradid – FC EBS Team
Millised on ennustused?
Mina pakuks võite Sakule ja Kuraditele
Kommentaar