Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'
No natuke oli juba mängu moodi.Saime 2:0 kiirelt ette,Saku oli nagu ehmatanud.Kuid nad said mängu käima ja kontratega jooksid meid üle,2:2 oli tõsiasi,kummalgi meeskonnal oli ühe värava sünnis parasjagu õnne ka.Poolaja lõpus mängis Saku mängija kastis käega ning meie kasuks määrati penalti,kahjuks vääratasime,löök läks pisut üle värava.Ei löö ise,löödi paari minuti pärast vastu,Saku kiire nr.15(kes vist andis endast kõik täna,oli tubli) kasutas meie kaitsjate ja vv-i arusaamatuse ära ning lükkas tühja-3:2.Teisel poolajal oli tunda mõlemal selgeid väsimuse märke,kuigi kumbki tegi oma vahetused ära.Paar korda päästis meid vv halvimast,momente oli meilgi,kuid Saku lõpuhetke värav tuli,vähemalt minu subjektiivsel arvamusel,suluseisust.
Mis seal ikka,võitleme edasi.Valta,ma parem ei ütle midagi su \"kehaliste võimete ja oskuste\" jutu peale,olgu sul oma arvamus.Vähemalt andsid Saue vastu stiimuli sügiseks.
Algselt postitas valta
Trummi - Saku 2-4 (2-3)
Trummi - Saku 2-4 (2-3)
Mis seal ikka,võitleme edasi.Valta,ma parem ei ütle midagi su \"kehaliste võimete ja oskuste\" jutu peale,olgu sul oma arvamus.Vähemalt andsid Saue vastu stiimuli sügiseks.

Kommentaar