Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'

Algselt postitas Ajuvaba

Algselt postitas Raivo19

Üks mängu vaadanud kõvem kohtunik ütles ...
    Millised need kõvemad kohtunikud on?

Mina olen ka meistriliiga ja UEFA kategooria kohtunikke meie madalamaid liigasid vilistamas näinud. Aga see vend seekord platsil oli tõesti nõrk.
    Ma tema nime ei teagi,aga hakkas samas pärast vilistama naiste meistriliigat,juhuslikult vaatas meie mängu lõppu...
    to viki77:aitäh ja teile ka edu edaspidiseks.EBS tundus päris hea meeskond,teil olid Tallinna Kalevi vestid seljas,kas mõni sealt,pidite vist duubel olema?Vähemalt see eesti-vene segasats,nagu teil oli,näitas korralikku mängu.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Pöörduks jällegi Mercury meeskonna poole. Nimelt saatsin neljapäeval seoses Karikafinaali ajal toimuva meie omavahelise (Mercury-Eurouniv FC) mänguga e-kirja aadressile dan@bestmark.ee aga pole siiani vastust saanud.
      Palusin kaaluda võimalust see mäng näiteks edasi lükata, toetudes EJL-i suurele poliitikale, et Meistriliiga mängude ajal ei tohi amatöörid mängida.
      Ma usun, et karikavõistluste finaal on piisav põhjus ja meilt oleks sinna ka päris suur hulk huvilisi minemas.

Vastust ootama jäädes.

Kommentaar

Algselt postitas -Antz-

Pöörduks jällegi Mercury meeskonna poole. Nimelt saatsin neljapäeval seoses Karikafinaali ajal toimuva meie omavahelise (Mercury-Eurouniv FC) mänguga e-kirja aadressile dan@bestmark.ee aga pole siiani vastust saanud.
        Palusin kaaluda võimalust see mäng näiteks edasi lükata, toetudes EJL-i suurele poliitikale, et Meistriliiga mängude ajal ei tohi amatöörid mängida.
        Ma usun, et karikavõistluste finaal on piisav põhjus ja meilt oleks sinna ka päris suur hulk huvilisi minemas.

Vastust ootama jäädes.
        Uurin mis teha annab.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19

Algselt postitas Ajuvaba

Algselt postitas Raivo19

Üks mängu vaadanud kõvem kohtunik ütles ...
          Millised need kõvemad kohtunikud on?

Mina olen ka meistriliiga ja UEFA kategooria kohtunikke meie madalamaid liigasid vilistamas näinud. Aga see vend seekord platsil oli tõesti nõrk.
          Ma tema nime ei teagi,aga hakkas samas pärast vilistama naiste meistriliigat,juhuslikult vaatas meie mängu lõppu...
          to viki77:aitäh ja teile ka edu edaspidiseks.EBS tundus päris hea meeskond,teil olid Tallinna Kalevi vestid seljas,kas mõni sealt,pidite vist duubel olema?Vähemalt see eesti-vene segasats,nagu teil oli,näitas korralikku mängu.

to Raivo19: Kle oleme jah KalevII duubel ja seepärast ka vestid, sest ebs-i nimelisi pole kahjuks. Praegusel hetkel on kõik ebs-i poisid, aga millalgi osad lahkuvad Kalevisse.

Kommentaar

Kolm järgnevat vooru peaksid näitama mis puust Saue JK meeskond sellel aastal on. Ees ootavad kohtumised Saku, EBS´i ja Mercuri meeskondadega.

Kommentaar

Algselt postitas valta

Kolm järgnevat vooru peaksid näitama mis puust Saue JK meeskond sellel aastal on. Ees ootavad kohtumised Saku, EBS´i ja Mercuri meeskondadega.
              Usun et tugevast puust! Üldist taset arvestades võiks Saku ja Saue teistest kriips tugevamad olla. Ärge mind siis häbisse jätke:P

Kommentaar

kurat ära meid nii sitaks kah pea.need 12 punni mis oleme saanud on ikka mänguga saadud mitte jopamisega.

Kommentaar

Algselt postitas valta

Ma olen siin ikka seda teie tsooni tabelit ja tulemusi jälginud ning pehmelt öeldes paneb imestama,et Mercury nii tugeva alguse on teinud.

Kommentaar

mis siin imestada mehed on terve talv otsa õues trenni teinud ja veel teise liiga satsiga koos(seda kah trennis lutitakse nii kuidas tahetakse)

Kommentaar

Rahu rahu mehed ,see mercury on juba 3 nädala pärast 3-ndal kohal.

Kommentaar

Algselt postitas Warren

Algselt postitas valta

Ma olen siin ikka seda teie tsooni tabelit ja tulemusi jälginud ning pehmelt öeldes paneb imestama,et Mercury nii tugeva alguse on teinud.
                        Miks paneb imestama, mis siis Mercuryl viga.

Kommentaar

SC Kuradid 4-0 HansaNet

4 korda samapalju jäi meil veel löömata

Mäng igati korrektne, täname vastaseid ilusa õhtupooliku eest

Kommentaar

Algselt postitas kentt

Algselt postitas Warren

Algselt postitas valta

Miks paneb imestama, mis siis Mercuryl viga.
                            Ei ole viga midagi.Ei tee saladust ,et sai seal mõni aeg tagasi trennis käidud ja loodan,et Mercury mehed ei solvu aga vähemalt trennides oli see nende kaitse küll nagu läbisõiduhoov.Aga mõned trennid sai vaid käidud ja ilmselt mulle siis vale mulje jäi.

Kommentaar

meil ei käi ju kaitsjad üldse trennis,vaid mängudel.sellepärast sa ei teagi meie kaitsest mitte miskit.

Aga nüüd trummi sats mis värvi särgid teil on siis teab mercury sats mis värvi särk kaasa võtta.

Kommentaar

Valged.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X