Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'
Kuulujuttude tasemel tean, et on käimas mingi maavaidlus ja vald seetõttu ei taha sinna statkasse investeerida.
Plaanis olevat uue ehitamine hoopis. Millal see valmis saab ei tea keegi...
Ja staadioni olukord on ka sellepärast selline (teadagi milline), et Saku kohalikud poisikesed mängivad seal hommikust õhtuni.
Ja ma kardan, et liigamängude toimumine või mittetoimumine seal statkal on vallale jumalast poogen. Kui bänn tuleb siis peavad seal mängivad klubid oma eelarved üle vaatama ja mujale kolima oih:
Algselt postitas mahagon
No sa võrdled ka võrreldamatuid asju. Õika ja Saku. Ühel platsil võib vähemalt ellu jääda. Ja võta seda Saku stata kehva olukorda kui kättemaksu HUMMi eest
Tore et on ikka selline Saku stata. Toob kokku palju toredaid inimesi ja arendab tükkimiskiirust klaveril
Eelmine aasta pakkus sarnast pinget ja emotsioone HUMM. Selle tulemusena sai HUMM bänni. Et võiks hakata sõlmima kihlvedusi - kas Saku on järgmine
Algselt postitas daywalker
Ma ei põe seda kaotust üldse. Ma mängin lõbu pärast ja mingi liiga koht jne mind ntx nii väga ei kotigi. Samas meid löödi õikalt minema kuna plats on jama.
Nüüd maksame päris normaalset hinda oma kodumängude eest ja tegelt ootaks, et ka teised satsid meile väärilisi tingimusi pakuks nagu meie oma vastastele tegelikult.
Algselt postitas mahagon
Meie paraku üürime seda samamoodi nagu teised. Kui kohtunik põllule lasi siis on ju asi lahendatud? Oleks kobisema hakanud eks oleks pidanud ka suuga vett vedama hakkama. Tunnistan et jooned ei olnud parimad/värskeimad aga hetkel tundub natukene peale võitlust rusikatega vehkimisena. Jõuame jälle oleksite tsooni....
Algselt postitas daywalker
Muru laksust kasvama ei pane. Pesemisvõimalusi sinna vast ei tekita.
Aga kas sa ütled, et joonte maha orgunnimine käib teile üle jõu?
Algselt postitas jan
Ja sinu arust on asi nii lihtne, et lihtsalt võtame kätte ja teeme väljaku korda?
Ja sinu arust on asi nii lihtne, et lihtsalt võtame kätte ja teeme väljaku korda?
Aga kas sa ütled, et joonte maha orgunnimine käib teile üle jõu?
Nüüd maksame päris normaalset hinda oma kodumängude eest ja tegelt ootaks, et ka teised satsid meile väärilisi tingimusi pakuks nagu meie oma vastastele tegelikult.

Tore et on ikka selline Saku stata. Toob kokku palju toredaid inimesi ja arendab tükkimiskiirust klaveril

Plaanis olevat uue ehitamine hoopis. Millal see valmis saab ei tea keegi...
Ja staadioni olukord on ka sellepärast selline (teadagi milline), et Saku kohalikud poisikesed mängivad seal hommikust õhtuni.
Ja ma kardan, et liigamängude toimumine või mittetoimumine seal statkal on vallale jumalast poogen. Kui bänn tuleb siis peavad seal mängivad klubid oma eelarved üle vaatama ja mujale kolima oih:

Kommentaar