Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas Warren

nooo ma mõtlesin ÜVP kaadri all selliseid munne nagu niitsoo tarlap kundla teder soolind kas peab veel jätkama?
    On tunda,et eestimeesel polnud just kõige magusam elu Vahipatis Ilmselt teenisid aega C-kompaniis kellele jutude järgi tõesti kaasa võis vaid tunda,sest nende endised ülemused ikka tõsised sõjardid on.
    õhtul pimedas nad ei taha muga kohtuda, peksa!!!! suvel nägin kundlat mõtlesin et hakkan mõniyana vms aga siis hakkas kahju et mis ma endast ikka väiksemat kiusan
    Ma ei tea kui suur sa oled ja ega see mind ei huvitagi, aga kundla kohta võin küll öelda ainult kiidusõnu. Ei taha sind nüüd solvata, aga tegemist on ilmselt sinu jaox liiga intelligentse inimesega. See kui ta sind sinu ajateenistuse ajal kottis ei anna temast veel mingit ülevaadet. See kottimine käib lihcalt asja juurde ja kui sa seda hiljem huumoriga meenutada ei suuda, siis on sust lausa kahju. Ühesõnaga point on selles, et ära hinda inimest selle järgi kuidas ta sinuga ülemusena käitus... ja see õhtul pimedas pexa andmise jutt on tõsiselt lapsik

Kommentaar

Algselt postitas petz87

Rakvere tugevust see saalijalgpalli turniir küll ei näidanud...väljas mängimine on hoopis teine asi...ma küll võib-olla eksin kui ütlen et tegu on sama tiimiga keda meie kaks aastat tagasi kaks korda loputasimeeks...eks siis näis mis saama hakkab :P :P :P
      kahe aasta tagust tiimi ei anna võrreldagi selle tiimiga mis praegu koos on. ma ei ütle, et me mingid favoriidid oleme, aga mingid kotipoisid me ka pole. paraku on meie probleemix see, et mängijad asuvad mööda eestimaad laiali ja see põhjustab aeg-ajalt probleeme. Lisax muidugi missioonid erinevates kõrberiikides, mis ka näitex praegu meie HEAD COACHI eemal hoiavad...

Kommentaar

Tuleb öelda, et see vahipati ülemate sõimamine siin jalgpallifoorumis on pisut nõrk ja kohatu...kui mitte öelda, et haige! Kurb kuulda kui olite nõrgad, lollid või lihtsalt saamatud
        Mina näiteks norin teisi meeskondi pisut, et liigas oleks huvitavam mängida... väike pinge ikka ka... ning kes seda nagu sõbraliku tögamisena ei oska võtta siis kurb kuulda Leian, et selline väike nokkimine ning meeskondade taustadest rääkimine tugevdaks me liigat heas ning sportlikus mõttes... ilmselge ju, et me foorumis tulemusi paika ei pane
        Aga kui meeskonna kokku saame, siis ikkagi võidame 3-nda pikalt
        Ka teised võiksid enne hooaega pisut rääkida meeskonna muredest/rõõmudest ega meil MM ei ole, et varjame kõike viimseni!

Kommentaar

Algselt postitas KertK

Algselt postitas Warren

nooo ma mõtlesin ÜVP kaadri all selliseid munne nagu niitsoo tarlap kundla teder soolind kas peab veel jätkama?
          On tunda,et eestimeesel polnud just kõige magusam elu Vahipatis Ilmselt teenisid aega C-kompaniis kellele jutude järgi tõesti kaasa võis vaid tunda,sest nende endised ülemused ikka tõsised sõjardid on.
          õhtul pimedas nad ei taha muga kohtuda, peksa!!!! suvel nägin kundlat mõtlesin et hakkan mõniyana vms aga siis hakkas kahju et mis ma endast ikka väiksemat kiusan
          Ma ei tea kui suur sa oled ja ega see mind ei huvitagi, aga kundla kohta võin küll öelda ainult kiidusõnu. Ei taha sind nüüd solvata, aga tegemist on ilmselt sinu jaox liiga intelligentse inimesega. See kui ta sind sinu ajateenistuse ajal kottis ei anna temast veel mingit ülevaadet. See kottimine käib lihcalt asja juurde ja kui sa seda hiljem huumoriga meenutada ei suuda, siis on sust lausa kahju. Ühesõnaga point on selles, et ära hinda inimest selle järgi kuidas ta sinuga ülemusena käitus... ja see õhtul pimedas pexa andmise jutt on tõsiselt lapsik
          kundla ja must intelligentsem? sul pole õrna aimugi mida olen õppind ja õpin! selle tolguse kõrval olen ma einsten! ja suur olen ma ka
          PS: ma lihtsalt ei saa inimestest aru kellele võim pähe lööb

Kommentaar

Just rääkisin sellest ju!

Kommentaar

Algselt postitas ninasarvik

Just rääkisin sellest ju!
              ära vihasta nüüd ja käitusin lapsikult ka ega ma nii vihane ka nende peale pole:P päikest

Kommentaar

Sooviks sõnavõtte ka selliste meeskondade esindajatelt nagu:SK Rada Kuusalu, Tallinna JK II, FC Ajax II Lasnamäe, VJK Rakvere, Tamme Auto Kiviõli, JK Alko Kohtla-Järve, Flexa Aseri, FS Junior Maardu, Kaitsejõudude SK Tallinn, JK Dünamo Kopli, FC Štrommi Tallinn, SK Tallinna Sport.
                Ehk kodulehekülgigi... et saaksime liigas ka tulemustest ning mängudest kiire ja hea ülevaate
                Tänan

Kommentaar

Sooviks sõnavõtte ka selliste meeskondade esindajatelt nagu:SK Rada Kuusalu, Tallinna JK II, FC Ajax II Lasnamäe, VJK Rakvere, Tamme Auto Kiviõli, JK Alko Kohtla-Järve, Flexa Aseri, FS Junior Maardu, Kaitsejõudude SK Tallinn, JK Dünamo Kopli, FC Štrommi Tallinn, SK Tallinna Sport.
                  Ehk kodulehekülgigi... et saaksime liigas ka tulemustest ning mängudest kiire ja hea ülevaate
                  Tänan
                  ma võin pajatad SK Tln Spordi eest et ei saa aru miks nad 3ndasse läksid....nad pole ju minu arust tugevad kuna neilt lahkus 2 väga head mängijat nende kaitsetugitala, lahkus juba peale 11 mängu 1-2 liigasse, ja ründeäss, COncordias siis nüüd (keda paljud vihkavad tema virisemise pärast). püüan uurida kas neile tuli kedgai juurde ka.

Kommentaar

Eelmisel aastal mängisin nendega nii kolmandas kui ka neljandas.... kõigile lõin Erilist hirmu pole... aga nali oli hea:P

Kommentaar

Algselt postitas KertK

Lisax muidugi missioonid erinevates kõrberiikides, mis ka näitex praegu meie HEAD COACHI eemal hoiavad...
                      Kas Andrei on siis kuskil kõrberiigis?

Kommentaar

Algselt postitas Warren

Algselt postitas KertK

Lisax muidugi missioonid erinevates kõrberiikides, mis ka näitex praegu meie HEAD COACHI eemal hoiavad...
                        Kas Andrei on siis kuskil kõrberiigis?
                        Andrei jah endiselt afgaanimaal

Kommentaar

Idacoonis mängides peaxid \"eesti tiimid\" just rohkem kokku hoidma, aga mul sisetunne juba ütleb, et Rakvere langeb hooaja lõpus 4. liigasse just KJ SK-lt saadud suurte kaotuste tõttu... sorry poisid

Kommentaar

Tuleb öelda, et see vahipati ülemate sõimamine siin jalgpallifoorumis on pisut nõrk ja kohatu...kui mitte öelda, et haige! Kurb kuulda kui olite nõrgad, lollid või lihtsalt saamatud
                            Minu jaoks oli vahipatis olemine üks SUUR lebotamine!Mingit viha nende vastu mul küll pole-rohkem ikka nalja tegid need KÕRGED ÜLEMUSED seal
                            Aga C-kompaniis oli ikkagi teadaolevalt üks paras n.ssimine.Vennad pidid keset talve mitu ööd kaevikutes ööbima,kaasas ainult mingi närune present(2002 talv polnud just soe talv).Lõpuks olevat ühel üle visanud ja ta olevat 2 m lõkke üles teinud ning kohalerutanud nördinud ülemuse küsimise peale,et kas ta siis ei olegi tõeline sõdur,tolle pikalt perse ja muudesse ebasündsatesse kohtadesse saatnud .Vot selliseid lugusid kuulsin mina oma sõjaväes veedetud aja jooksul ning tänasin õnne,et ei kuulunud C-kompaniisse.

Kommentaar

meil siin jalgpallifoorum või mingi militaarasi?

Kommentaar

Algselt postitas Warren

Minu jaoks oli vahipatis olemine üks SUUR lebotamine!Mingit viha nende vastu mul küll pole-rohkem ikka nalja tegid need KÕRGED ÜLEMUSED seal
                                Aga C-kompaniis oli ikkagi teadaolevalt üks paras n.ssimine.Vennad pidid keset talve mitu ööd kaevikutes ööbima,kaasas ainult mingi närune present(2002 talv polnud just soe talv).Lõpuks olevat ühel üle visanud ja ta olevat 2 m lõkke üles teinud ning kohalerutanud nördinud ülemuse küsimise peale,et kas ta siis ei olegi tõeline sõdur,tolle pikalt perse ja muudesse ebasündsatesse kohtadesse saatnud .Vot selliseid lugusid kuulsin mina oma sõjaväes veedetud aja jooksul ning tänasin õnne,et ei kuulunud C-kompaniisse.
                                ei noo kundla pani ikka mõnusalt paska idikas totaalselt, närune inimene

ülemusi tuleb ju austada ja karta sõjaväe ajal! mis teha kui mõnel lööb võim pähe! sõjaväs on muidugi kõik täkud ja isased aga väljaspool seda kuradi äpud raisk

Kommentaar

Working...
                                X