Vastus teemale \'III Liiga Ida\'
Ma ei tea kui suur sa oled ja ega see mind ei huvitagi, aga kundla kohta võin küll öelda ainult kiidusõnu. Ei taha sind nüüd solvata, aga tegemist on ilmselt sinu jaox liiga intelligentse inimesega. See kui ta sind sinu ajateenistuse ajal kottis ei anna temast veel mingit ülevaadet. See kottimine käib lihcalt asja juurde ja kui sa seda hiljem huumoriga meenutada ei suuda, siis on sust lausa kahju. Ühesõnaga point on selles, et ära hinda inimest selle järgi kuidas ta sinuga ülemusena käitus... ja see õhtul pimedas pexa andmise jutt on tõsiselt lapsik
Algselt postitas eestimees
õhtul pimedas nad ei taha muga kohtuda, peksa!!!! suvel nägin kundlat mõtlesin et hakkan mõniyana vms aga siis hakkas kahju et mis ma endast ikka väiksemat kiusan
Algselt postitas Warren
On tunda,et eestimeesel polnud just kõige magusam elu Vahipatis
Ilmselt teenisid aega C-kompaniis kellele jutude järgi tõesti kaasa võis vaid tunda,sest nende endised ülemused ikka tõsised sõjardid on.
Algselt postitas eestimees
nooo ma mõtlesin ÜVP kaadri all selliseid munne nagu niitsoo tarlap kundla teder soolind kas peab veel jätkama?
nooo ma mõtlesin ÜVP kaadri all selliseid munne nagu niitsoo tarlap kundla teder soolind kas peab veel jätkama?
Ilmselt teenisid aega C-kompaniis kellele jutude järgi tõesti kaasa võis vaid tunda,sest nende endised ülemused ikka tõsised sõjardid on.
Leian, et selline väike nokkimine ning meeskondade taustadest rääkimine tugevdaks me liigat heas ning sportlikus mõttes... ilmselge ju, et me foorumis tulemusi paika ei pane
Kommentaar