Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

Algselt postitas TonZo

millal esimesed mangud hakkavad siis
    kuskil oli kirjas , et jargmine nadalavahetus, ons see oige?

Kommentaar

ei näe põhjust, mis mängud peaks edasi lükatama.. ilusad soojad kevadised ilmad..

mängukalendrist - ma ei viitsi siia ümber lükata seda, aga viimane variant, mille N sain jalkaliidust on klubi kodukal üleval:
      III idatsoon

Kommentaar

Tore kodukas oli. Ja seda ainult hea teada, et liiga algus on järgmise nädala alguses..
        ajaa.. koduka juures häiris see, et liiga kriiskav roheline ja ingliskeelsed nimetused vms.. (main menu, events jne)

Kommentaar

tänud kiituse eest..

eks ma millalgi sukeldun selle sisuhalduse failidesse ja tõlgin ümber, aga ennemalt üritan sisu rohkem luua
          see kodukas on püsti pandud e107.org sisuhaldusele ja isegi värvitoonid on ühe sealse theme\'i pealt.
          suht minimaalse panusega tehtud. aga eks ma vaatan, ehk võtan rohelist kah pisut vähemaks..

Kommentaar

Algselt postitas big_fat_boss

tänud kiituse eest..

eks ma millalgi sukeldun selle sisuhalduse failidesse ja tõlgin ümber, aga ennemalt üritan sisu rohkem luua
            see kodukas on püsti pandud e107.org sisuhaldusele ja isegi värvitoonid on ühe sealse theme\'i pealt.
            suht minimaalse panusega tehtud. aga eks ma vaatan, ehk võtan rohelist kah pisut vähemaks..
            Kas seda saab kuskile rendiserverisse ka installeerida? Ntx netpoint.ee, zone.ee vms

Kommentaar

Kas seda saab kuskile rendiserverisse ka installeerida? Ntx netpoint.ee, zone.ee vms
              saab ikka, mu ongi see netpointi riputatud nende kõige odavama paketi peale..

e107.org nõuded:
              e107 requires a webserver that has PHP 4.3.0 (or newer) and MySQL 3.22 (or newer)
              e107 requires approximately 2mb of disk space on your server, although this can be reduced down to 0.5mb by removing unused themes etc if you are short of space.

ja nt netpointil on PHP ja MySQL mõlemad kasutatavad ning versioonid sobivad:
              PHP PHP 4.4 (+gd 2.0, curl, ctype, libxml)
              SQL MySQL 4.1

üldiselt e107.org süsteemi install on lapsemäng ja üle 5 miinuti aega ei võta. lihtsalt jälgi kodukal olevaid juhtnööre

Kommentaar

ajax ei mängigi?

Kommentaar

NO KUI JUBA ENNUSTAMISEKS LÄKS.... siis seisud ka

I voor III liiga IDA

JK Dünamo Kopli - VJK Rakvere (3:1)
                  Tallinna JK II - SK Tallinna Sport (2:0)
                  FS Junior Maardu - SK Rada Kuusalu (1:3)
                  FC Strommi Tallinn - Kaitsejõudude SK Tallinn (0:7)

pange paremaks:хnnelik:

Kommentaar

0:7

Kommentaar

peaks mainima et olen brazzaga nõus..ei tea kas just 7-0 aga võit tuleb ikka ma arvan...ja millal ajaxi mängu tulemust saab??..eks siis homme näeb kas kaitsejõudude mehed on muidu suured jutumehed

Kommentaar

ajax vs alko oli 1:1 kui mängitud oli u. 80 min... edasi ei tea..

Kommentaar

tõetoba hea tulemus tulla! mulle need viigid meelidvad:P

Kommentaar

Kopli Dünamo - VJK Rakvere 1 - 3 A. Djomin - 19. Esko Brandt, 51.pen, 77. Alar Petrovits
                            Nii peaks see olema. Rakverelt hea võit võõral väljakul.

Kommentaar

...ajad kyll veits valed aga tulemus õige....3:1 siis Rakverele...töövõit!!:P

Kommentaar

Algselt postitas woodman

...ajad kyll veits valed aga tulemus õige....3:1 siis Rakverele...töövõit!!:P
                                Kohtuniku arvates olid need ajad õiged.

Kommentaar

Working...
                                X