Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

selle 20 cm-ga ma päris ei nõustux.... aga no ma olin kaugel ka ja nii täpselt ei näinud aga strommi kohta ütleks, et usustavasti üx nõrgemaid siin tsoonis sel aastal. 1-2 mängumeest oli ees, kaice paistis küll nagu läbisõiduhoov, vaevalt et nii lihcaid mänge enam tuleb

Kommentaar

mulle isiklikult tundub et see aasta on ida tsoon tugevam kõvasti kui paaril eelmisel aastal

Kommentaar

Oled lihtsalt viisakas, nii armas kui tõesti nii mõtled

Kommentaar

Algselt postitas ninasarvik

... seekord läks 20cm üle ristnurga.... aga post ei olnud kaugel jah trennis kurtsin, et ei tõuse...nüüd siis tõusis:P Oli vaja ju kindla peale lihtne löök teha
          Strommi mängis nagu eelmisel aastal.... meie...edaspidi veel paremini...
          ...tahaks Deniss veel midagi lisada???
          Esimene mäng...pall nagu kuum kartul mul...aga kindlasti parandan ennast, teate ju mind:хnnelik:
          Pole midagi lisada, ise ütlesid kõik ära- pall nagu kuum kartul, vahel ka nagu \"väravavahi-parema-käe-alt väravasse-lendav kuum kartul\"

Kommentaar

eelmise aasta ida tsoon oli kindlasti tugevam kui see aasta
            www.emmaste.com

Kommentaar

Algselt postitas gazza

eelmise aasta ida tsoon oli kindlasti tugevam kui see aasta
              Las ma arvan mille pärast?

Kommentaar

eelinfo: III vooru mäng KJ SK - Rada Kuusalu toimub võimaluse korral 30.04 Kotka staadionil, kuna Jägala väljak ikkagi mängu veel ei kannata sel ajal. täpsem info loodetavasti homme.

Kommentaar

See aasta tundub seltskond kõvasti tugevam ja ühtlasem, kui eelmine aasta.. võidad üht ja komistad teise otsa.. sellist asja on väga palju see hooaeg...

Kommentaar

Yo, yo kärbsed. Kodukal ka siis viimase mängu kohta info olemas. Graafiliselt ei ole midagi sensatsioonilist - eks tuleb järgmine mäng digikas kaasa lohistada. kjsk.ee

P.S tootsin mingi logo ka, nö. tööversiooni, asjapulgad ehk taipavad, kust šnitti olen võtnud

Kohtumiseni Rakveres,

elC

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever

Yo, yo kärbsed. Kodukal ka siis viimase mängu kohta info olemas. Graafiliselt ei ole midagi sensatsioonilist - eks tuleb järgmine mäng digikas kaasa lohistada. kjsk.ee

elC
                      Kas Süvari on siis USAst tagasi?Kui nii siis tervitused Süx vana kamraadi poolt vahipati aegadest

Kommentaar

rakvere poisid, kuda teil väljaku olukord on, teiega mäng vist muru peal?

Kommentaar

kui peaks sadama paar päeva järjest - siis on mäng mujal.. aga hetkeseisuga toimub mäng ikkagi Rakveres

Kommentaar

Õnnitlen kõiki Barca fänne 1:0 võidu puhul Milani üle...

...ja soovin kõigile III liiga meeskondadele (v.a Rakvere :P) edu järgmiseks liigavooruks...

elC

Kommentaar

Rakveres olen ma ronaldinho.. meeskond on barca ja te olete milan.. ühesõnaga saate pähe.. nüüd on see hetk, kus me mõtleme järgmisele mängule ühesõnaga - võidame..

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X