Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

Algselt postitas Sir Brazza

Rakveres olen ma ronaldinho.. meeskond on barca ja te olete milan.. ühesõnaga saate pähe.. nüüd on see hetk, kus me mõtleme järgmisele mängule ühesõnaga - võidame..
    selle võrdluse peale tuleb vägisi meelde jalgpalliklassika, mis lõppes Milan - Barca 4:0 ....

Kommentaar

ma ju räägin vägisi, et ma olen ronaldinho ja ronaldinhoga barca üle oli barca4ever äärmiselt õnnelik nii et rõõmustage Rakveres oma 0 punkti üle

Kommentaar

ma ju räägin vägisi, et ma olen ronaldinho ja ronaldinhoga barca üle oli barca4ever äärmiselt õnnelik nii et rõõmustage Rakveres oma 0 punkti üle
        kas sa oled välimuselt ronaldinho? siis on sust naca kahju aga tõsist juttu ka naca - vaatasin ajaxi kodulehte ja ajax II koosseisu - seal kõik 85-89 aastakäigu poisid, ei ole enam nimekirjas suuri kuulsusi, kes neil eelmisel aastal ilma tegid. vist tõsiseid muutusi neil koosseisus toimunud. teab keeegi seda äkki täpsemalt kommenteerida?

Kommentaar

Algselt postitas KertK

eelinfo: III vooru mäng KJ SK - Rada Kuusalu toimub võimaluse korral 30.04 Kotka staadionil, kuna Jägala väljak ikkagi mängu veel ei kannata sel ajal. täpsem info loodetavasti homme.
          kotka staadionil see mäng ei toimu ja esialgu loodame ikka jägala staadioni peale

Kommentaar

Algselt postitas KertK
            aga tõsist juttu ka naca - vaatasin ajaxi kodulehte ja ajax II koosseisu - seal kõik 85-89 aastakäigu poisid, ei ole enam nimekirjas suuri kuulsusi, kes neil eelmisel aastal ilma tegid. vist tõsiseid muutusi neil koosseisus toimunud. teab keeegi seda äkki täpsemalt kommenteerida?
            Vananevad staarid Puštov ja Bragin on mõistetavalt hõivatud ju nende esimese koosseisuga meistriliigas. Bragin jõudis seal juba isegi punase teenida ja 3-e mängu keelu saada...
            Nõmme BSC OlyBet
            www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
            www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
            www.mind.ee

Kommentaar

Rakveres olen ma ronaldinho.. meeskond on barca ja te olete milan.. ühesõnaga saate pähe.. nüüd on see hetk, kus me mõtleme järgmisele mängule ühesõnaga - võidame..
              Brazza, oled lõvi unes näinud???

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Brazza, oled lõvi unes näinud???
                ma arvan et sõi lõvi shoxi ja jõi karu õlut peale

Kommentaar

keegi mõistab öelda ka, mis värvi särkides Kopli dünamo meeskond mängib?
                  rakvere poisid peaks vast teada, teil oli just nendega mäng?

ei viitsiks igaks juhuks varusärke linna vedama hakata, nii et kui keegi teab oleks tore kui ütleks..

Kommentaar

olid need nüüd valged või sinised:P kes seda enam mäletab

Kommentaar

Kopli Dünamol lillakas helesinised särgid.

Kommentaar

selge, tänud!

Kommentaar

põmst särgid on nii rasked asjad ju...et vedada kaasa ja nii...

Rakvere vs KJSK derby...tulemus savi...R10 on osav, ei eita...aga Figol on veel oma sõna öelda

PS. Kas Rakverel on kahe aasta tagusega võrreldes mingeid muutusi/täiendusi? Kui ei, siis...siis ei midagi

kordan: tulemus ei huvita, peaasi, et oleks mälestusväärne mäng, korralik võitlus ja ilusad väravad...võitu väärib see, kes rohkem tahab...no offence, aga ühte nägu ja tegu I-V võistkondadega mängimine pole see...

elC

Kommentaar

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste III liiga Ida piirkonnas võistlev Virumaa jalgpalliklubi meeskond VJK Rakvere alustas hooaega võõrsil 3:1 võiduga JK Dünamo Kopli meeskonna üle.

Heades oludes - päiksepaisteline ilm, korras väljak – kulgenud kohtumises lõi avavärava neljandast liigast kolmandasse tõusnud JK Dünamo Kopli meeskond, 33. mänguminutil Rakvere võistkonna mängija Esko Brandt viigistas seisu 1:1.

Teise poolaja alguses 51. mänguminutil sai Rakvere penalti löömise õiguse ning selle realiseeris seisuks 2:1 Alar Petrovits. Petrovits lõi lisaks 77. minutil veel ühe värava Rakvere eduks 3:1. Vastased said 90. mänguminutil penaltilöömise võimaluse, kuid selle tõrjus osavalt väravavaht Mehis Leigri.

“Oli raske ja võitluslik mäng, aga ega kergeid mänge sel hooajal oodata polegi,” märkis VJK Rakvere juhatuse esimees Ain Mets. “Võidu saime tänu meeskonna ühtsusele, noored mängijad, kes juurde tulnud, saavad hästi hakkama.”

VJK Rakvere meeskonnast olid võidukas mängus platsil Mehis Leigri, Igor Nazimov, Georg Laidam (46. mänguminutist Jan Klaasen), Mihkel Stamm, Mehis Vahero, Valdis Viira (68. Veiko Rohtla), Aivar Vood (68. Martin Polluks), Reijo Kuusik (90. Alari Aunapuu), Tarmo Rebane, Alar Petrovits, Esko Brandt (90. Karel Kutser).

Teise vooru mäng peetakse pühapäeval, 23. aprillil kell 14 Rakvere linnastaadionil, kus vastaseks on teine tõusja - läinud hooajal IV liiga idatsooni võitnud Kaitsejõudude SK meeskond, kellel esimesest voorust kirjas samuti võit.

Vähe hilinenud kirjatükk \"Virumaa teataja\" sulest.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso

??? mingid uued särgid? eelmine hooaeg mängisid veel valgetega

Kommentaar

Algselt postitas KertK

Algselt postitas Alfonso

??? mingid uued särgid? eelmine hooaeg mängisid veel valgetega
                                Kardan, et neil 2 vormi siis.

Kommentaar

Working...
                                X