Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas taku* Vaata postitust
    nojah... eks see upsakus ole vist sellest võidust ka tingitud... igatahes jah... noh

palju õnne teile siis vms.... väravavaht oli teil täna tubli... tegi mõned päris head tõrjed.....
    Kohtunik oli täitsa pede, ta loeb kolmas värav, kus oli suuruseis, ja ei puhas, mis võib sellest ütelda. Aga mis siis sa ütlesid minu tõrjed, siis mis täpselt? Minu arvates et see kõik oli täitsa normaalne mäng
    Fcuk 4 food...

Kommentaar

Mitte midagi erilist
      Fcuk 4 food...

Kommentaar

ah sa oledki see väravavaht normalna... mina olen soccerneti väravavaht....

pidasin silamas seda, et karistuslöögi tõrje oli päris hea.. ja siis see kuradi mingi asi veel... meeldee ei tule

Kommentaar

Algselt postitas LilMe Vaata postitust
          Nja nja nja nja nja.Mis ütelda, täitsa perses , ei saanud meile mitte midagi näidata, isegi rüütliga
          A vähemalt ei tulnud see võit kergelt teile
          Ja noh, vile oli nagu ta oli, mõlema poole suhtes oli eksimusi päris mitmeid, meie kasuks vast rohkem...

Kommentaar

Minu sittadest saite võidu endile. Aga järgmisel hooajal ma võtan end kokku. Meil polnud nagunii midagi võita. Järgmisel hooajal võidame terve liiga.

Kommentaar

palju õnne depood

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                Minu sittadest saite võidu endile. Aga järgmisel hooajal ma võtan end kokku. Meil polnud nagunii midagi võita. Järgmisel hooajal võidame terve liiga.
                Ja ma soovin et võidate terve liiga

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                  peksa saad!

Kommentaar

Algselt postitas LilMe Vaata postitust
                    Kohtunik oli täitsa pede, ta loeb kolmas värav, kus oli suuruseis, ja ei puhas, mis võib sellest ütelda. Aga mis siis sa ütlesid minu tõrjed, siis mis täpselt? Minu arvates et see kõik oli täitsa normaalne mäng
                    peaasi, et sa ise aru said, mis sa siia kirja panid....

ole nii hea ja õpi eesti keel ära

mängust kah. minu arvates oli eilne mäng päris hea. seda siis soccerneti poolt. depoo vennad aga jätsid väga nõmeda mulje oma ülbitsemisega. eriti nõme oli see, kuidas lõpus aega viideti (välja vahetati isegi väravavaht).

liiga võitja poolt oleks oodanud natuke paremat suhtumist vastasesse ja oluliselt PAREMAT mängu.

ja krdi krt, midagi tuleks ette võtta sellega, et enne ja pärast mängu tehtavad viisakusavaldused oleks ikkagi EESTI KEELES. Ei ole ju nii raske ära õppida kaks sõna (tervist, elagu).
                    Kodune ülesanne depoo meestele järgmiseks mänguks.

Kommentaar

Algselt postitas Jansu Vaata postitust
                      peaasi, et sa ise aru said, mis sa siia kirja panid....

ole nii hea ja õpi eesti keel ära

mängust kah. minu arvates oli eilne mäng päris hea. seda siis soccerneti poolt. depoo vennad aga jätsid väga nõmeda mulje oma ülbitsemisega. eriti nõme oli see, kuidas lõpus aega viideti (välja vahetati isegi väravavaht).

liiga võitja poolt oleks oodanud natuke paremat suhtumist vastasesse ja oluliselt PAREMAT mängu.

ja krdi krt, midagi tuleks ette võtta sellega, et enne ja pärast mängu tehtavad viisakusavaldused oleks ikkagi EESTI KEELES. Ei ole ju nii raske ära õppida kaks sõna (tervist, elagu).
                      Minu meelest depoo üldse kuidagi oma võidud üle kivide ja kändude kätte saanud. Õnne on neil palju olnud ja eks paistab mis nad siis järgmine aasta 3 liigas teevad, igatahes edu neile. Aga see mis mainitud oli, eesti keelt tuleks natuke ikka õppida!!!
                      Jalgpall on parem kui ???

Kommentaar

Algselt postitas Jansu Vaata postitust
                        Kas omavahel ka ei saa vene (ukraina, azeri, inglise,...) keeles rääkida?
                        Lihtsalt naljakas

Kommentaar

Algselt postitas andrian Vaata postitust
                          Lihtsalt naljakas
                          Ega sa vist Jansu postist hästi aru ei saanud?
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas andrian Vaata postitust
                            Lihtsalt naljakas

MUDILA
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                              Ega sa vist Jansu postist hästi aru ei saanud?
                              See on täiesti võmalik. Eesti keel ei ole mu emakeel, nagu on arusaadav

Kommentaar

FC Anži Tallinn - Ajax Junior 6-2

kuidas mangisid SK Dnipro Tallinn - VJK Tapa

Kommentaar

Working...
                                X