Algselt postitas her182
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustmis toimub meeskondadega?
Meeskonnad enamus puhkavad ja koguvad jõudu järgmiseks hooajaks...kes otsib täiendusi ,kes jälle palkab uut treenrit....
Tabasalu kapten on 3 dat ndlvahetust järjest aurudega trennis käinud...vist mingi isiklik tal...Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Ma olen seda Tabasalu kaptenit nädalavahetustel linnas röökimas ja karjumas näinud.Äkki tehakse talle trennis liiga vms, et elab loomastudes ennast linnas välja?Algselt postitas Kent Vaata postitustMeeskonnad enamus puhkavad ja koguvad jõudu järgmiseks hooajaks...kes otsib täiendusi ,kes jälle palkab uut treenrit....
Tabasalu kapten on 3 dat ndlvahetust järjest aurudega trennis käinud...vist mingi isiklik tal...
Kommentaar
-
Üks niinimetatud mängija nr 19 oli Kosmose juures trepi peal maganud...Algselt postitas blrip Vaata postitustMa olen seda Tabasalu kaptenit nädalavahetustel linnas röökimas ja karjumas näinud.Äkki tehakse talle trennis liiga vms, et elab loomastudes ennast linnas välja?Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
ma kuulsin ka sellest midagi, aga ta oli ikka trepikasse ära kukkunudAlgselt postitas Kent Vaata postitustÜks niinimetatud mängija nr 19 oli Kosmose juures trepi peal maganud...
Kommentaar
-
Välk ja Santos ühinevad
Kaks Tartu jalgpalliklubi – Välk 494 ja FC Santos – on otsustanud alates 2008. aasta jaanuariast ühendada oma organisatsioonid ning jätkata ühiselt FC Santose nime all.
Ühendklubi tegevjuhi kohuseid hakkab täitma Margit Peegel, esindusvõistkonna peatreeneriks saab Meelis Eelmäe. Klubi juhatusse kuuluvad lisaks veel Roomer Tarajev, Rain Sirk ja Leino Lõnsu.
„Meie soov on koondada noortetreenerid ja noored jalgpallihuvilised lapsed,” ütles Tarajev. "Oleme ühinemise teemat arutanud mitmeid kordi ja leiame, et selliselt suudame koos pakkuda noortele paremaid treeninguvõimalusi ning tulevikku silmas pidades suuremaid väljakutseid klubile ja tema liikmetele tervikuna.”
„Klubi eesmärk on jagada lastele oskusi ja teadmisi jalgpallialal, mis arendab neid nii füüsiliselt kui ka vaimselt ning seeläbi olla tulemustele avatud nind edendada efektiivselt Lõuna-Eesti jalgpalli,” lisas Eelmäe.
FC Santose klubil on kaks suunda: tervise- ja tippsport. Klubi pakub võimalust nii lastele kui ka täiskasvanutele.
„Kõige rohkem tähelepanu hakkame pöörama noortetööle. Ühinemise tulemusena hakkavad 9 noortetreenerit juhendama enam kui 700 noort jalgpallihuvilist,” sõnas Margit Peegel. „Oleme edukalt käivitanud meie lasteaiaprojekti, mille raames viivad meie treenerid erinevates lasteaedaes läbi jalgpallitreeninguid. Kindlasti muudab see jalgpalli noorte laste seas atraktiivsemaks.”
FC Santos viib treeningud läbi Tartu erinevates linnajagudes ja Tartumaal (Tõrvandi, Ülenurme, Kõrveküla, Ilmatsalu, Lähte ja Nõo). Rohkem informatsiooni www.fcsantos.ee.
Kommentaar
-
Algselt postitas gevalia Vaata postitustRomario kas teil jääb siis aind 2 täiskasvanute satsi w
meil ei ole kunagi 2 täiskasvanute satsi olnud klubis kui sa seda mõtled. tartu mastaabis midagi ei muutu, sest santosel seni olid vaid noored.
Kommentaar
-
no seda küll et noored aga mis teie duublist saab ?Algselt postitas romario Vaata postitustmeil ei ole kunagi 2 täiskasvanute satsi olnud klubis kui sa seda mõtled. tartu mastaabis midagi ei muutu, sest santosel seni olid vaid noored.
Kommentaar
-
Luunja jätkab mängimist nagu eelnevatel aastatelAlgselt postitas gevalia Vaata postitustno seda küll et noored aga mis teie duublist saab ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar