Algselt postitas SAP
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Liam Vaata postitustTeadjamad seltsimehed: kas Valgas käivad vutilahingud juba linnastaadioni murul?
See nädal sinna sõit - teab mis ketsid kotti pista.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustnojah, te ei kannata kriitikat ei foorumis ega väljakul
näx tee klubi? sa oled ju see vanur, kes jagab suht hästi erinevaid asju, 310 postitust ka tehtud sul juba, sinu sõna LOEB!
Nii paljuga olen nõus ,et eks ikka nooremad satsid tunnevad ennast enamasti ikka ahistatuna palliplatsil, kui kehakontaktis ikka kukkujaks pooleks jäädakse kui selline vanematest meestest koosnev sats platsil vastas on.Ning kui ikka noor sind ikka pikalt saadab platsil ,siis tahes -tahtmata ütled paar vängemat sõna!:-)))
Ära nüüd südamesse võta, lihtsalt panin kirja, ei olnud eesmärki solvata või mida iganes! Jõudu sulle!!:-)
Minu jaoks teema lõpetatud!veteran:-)
Kommentaar
-
see ka hea, et keegi lõpuks reaalse postitusega tuli välja, sest enamus on vist äsja mängult tulnud ja siiamaani vihased või rõõmsad ja siis esimene asi on kohe, et saadetakse pikalt, igatahes see jutt on neile vale, mis ma räägin nohhärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustLähme nüüd kõik kenasti oma eluga edasi...9. mai ju juba homme
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Roll Vaata postitustMa kriipsutan alla, et leht on alles valmimas. Moderaatorit pole palgatud ja värskendamine käib hobi-korras.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar