Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SAP Vaata postitust
    Siis äkki oskad öelda millal ja kus toimuvad treeningud? =)
    Treeningud toimuvad teisipäeval ja neljapäeval kell 19:00 Männiku staadionil.

Kommentaar

Concordia ja Audentes'ga samal ajal?

Kommentaar

Algselt postitas SAP Vaata postitust
        Concordia ja Audentes'ga samal ajal?
        Täpselt nii.

Kommentaar

Algselt postitas sosti23
          kle ole hea ära enam kirjuta siia oma sõnumeid!!!
          Su jutt on ajuvaba..
          aitäh
          Lõpuks ometi ,said ka paljud teisedki sellest aru!! panin seda aasta tgasi juba tähele! Jõudu kõigile!
          veteran:-)

Kommentaar

Teadjamad seltsimehed: kas Valgas käivad vutilahingud juba linnastaadioni murul?

See nädal sinna sõit - teab mis ketsid kotti pista.

Kommentaar

nojah, te ei kannata kriitikat ei foorumis ega väljakul

näx tee klubi? sa oled ju see vanur, kes jagab suht hästi erinevaid asju, 310 postitust ka tehtud sul juba, sinu sõna LOEB!
              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas Liam Vaata postitust
                Teadjamad seltsimehed: kas Valgas käivad vutilahingud juba linnastaadioni murul?

See nädal sinna sõit - teab mis ketsid kotti pista.
                Sellel nädalal on mäng linnastaadionil

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                  nojah, te ei kannata kriitikat ei foorumis ega väljakul

näx tee klubi? sa oled ju see vanur, kes jagab suht hästi erinevaid asju, 310 postitust ka tehtud sul juba, sinu sõna LOEB!
                  Ei kannata kriitikat?! Ei saanud sellest aru. Pidasin silmas seda, et ühinen teiste arvamusega, et ei saa sinu postitustest enamus kordi aru. Teie mänge ja mis seal toimub ei saa ju kommenteerida, kuna ei ole näinud,lihtsalt loen siin vahel teiegi foorumit ja nagu selgub su enda võistkonnakaaslased soovitavad sul mitte siin kommenteerida??!! Peab ju midagi lahti olema.Mis puutub vanurisse, siis eks see vanur teeks sulle veel paljudes spordialades ära!!:-))))
                  Nii paljuga olen nõus ,et eks ikka nooremad satsid tunnevad ennast enamasti ikka ahistatuna palliplatsil, kui kehakontaktis ikka kukkujaks pooleks jäädakse kui selline vanematest meestest koosnev sats platsil vastas on.Ning kui ikka noor sind ikka pikalt saadab platsil ,siis tahes -tahtmata ütled paar vängemat sõna!:-)))
                  Ära nüüd südamesse võta, lihtsalt panin kirja, ei olnud eesmärki solvata või mida iganes! Jõudu sulle!!:-)
                  Minu jaoks teema lõpetatud!
                  veteran:-)

Kommentaar

see ka hea, et keegi lõpuks reaalse postitusega tuli välja, sest enamus on vist äsja mängult tulnud ja siiamaani vihased või rõõmsad ja siis esimene asi on kohe, et saadetakse pikalt, igatahes see jutt on neile vale, mis ma räägin noh
                    härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Lähme nüüd kõik kenasti oma eluga edasi...9. mai ju juba homme
                      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                        Lähme nüüd kõik kenasti oma eluga edasi...9. mai ju juba homme
                        kõik paraadile

Kommentaar

Nõmme Unitedi kodukas siit

Varsti saab Tarvastu ka vajaliku lehe
                          www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                            Nõmme Unitedi kodukas siit

Varsti saab Tarvastu ka vajaliku lehe
                            Ma kriipsutan alla, et leht on alles valmimas. Moderaatorit pole palgatud ja värskendamine käib hobi-korras.

Kommentaar

kas mõni fauna vennal siin on pakkuda statse hooajast fauna kohta 2006?

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                                Ma kriipsutan alla, et leht on alles valmimas. Moderaatorit pole palgatud ja värskendamine käib hobi-korras.
                                Välimus on ilus. Tarvastu lehte orgunnin ka hobi korras ja eks pingutame et seal parimat infot meie kohta saaks
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X