Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas blrip Vaata postitust
    Jah saime pähe, nüüd lähengi poodi ja joon pilsnerist ennast segaseks ning tulenTallinna sind ja su TAUNIST sõpra Eskot nüpeldama.
    Tra, kui ma oleks sind löönud, siis oleks need paar hammastki, mis sul alles on, läinud ja oleksid maas olnud ja oleksidki sinna maha jäänud. Sellisel juhul mul poleks ka punase kaardi vastu midagi olnud. Aga hetkel lihtsalt saan 4+1 (või midagi taolist) lihtsalt mingi lambi-Antsu argpükslikust käitumisest (mida see tagant kossidesse pidev sõitmine ja pärast teatri tegemine kindlasti on).

Kommentaar

ma olen täpselt samas olukorras. oleks siis asja eest saanud selle punase.

Kommentaar

Nõmme vs Kernu

Nõmme vs Kernu 2:13
        Nõmme kooseis: Ivanov, Kallakas, Lell, Sova, Ude, Nork, Anis, Mäe, Juhalu
        Väravad: Juhalu, Sova

Kernul oli lihtsalt õnne rohkem, muidu jumala võidetav mäng
        Lõid oma neljast võimalusest kolmteist ära ja oligi moos.

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
          Nõmme vs Kernu 2:13
          Nõmme kooseis: Ivanov, Kallakas, Lell, Sova, Ude, Nork, Anis, Mäe, Juhalu
          Väravad: Juhalu, Sova

Kernul oli lihtsalt õnne rohkem, muidu jumala võidetav mäng
          Lõid oma neljast võimalusest kolmteist ära ja oligi moos.
          Kuidagi nagu kokku kuivanud võiskond Roll mis toimub
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            Kuidagi nagu kokku kuivanud võiskond Roll mis toimub
            Midagi on juhtunud tõepoolest. Üldistada ei taha. Peab iga meest eraldi analüüsima.

Kommentaar

Kus Vessu viimased mängud pesitsenud on?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                Kus Vessu viimased mängud pesitsenud on?
                Ei ole aimu. Telefon ei vasta

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                  Tra, kui ma oleks sind löönud, siis oleks need paar hammastki, mis sul alles on, läinud ja oleksid maas olnud ja oleksidki sinna maha jäänud. Sellisel juhul mul poleks ka punase kaardi vastu midagi olnud. Aga hetkel lihtsalt saan 4+1 (või midagi taolist) lihtsalt mingi lambi-Antsu argpükslikust käitumisest (mida see tagant kossidesse pidev sõitmine ja pärast teatri tegemine kindlasti on).
                  Kuuled TAUN sa ju lõid mind, miks sa värdja kehaga inimene üldse minuga vaidlema hakkad.Kui sa tahad vaielda, siis selle jaoks on teised inimesed TAUN TAUN TAUN

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                    Ei ole aimu. Telefon ei vasta
                    ma arvan,et vessu on soomes

Kommentaar

TÜ Fauna - Tarvastu 1:7 (0:7) oli vististi kui õigesti lugesin....

Kommentaar

Kuuled TAUN sa ju lõid mind, miks sa värdja kehaga inimene üldse minuga vaidlema hakkad.Kui sa tahad vaielda, siis selle jaoks on teised inimesed TAUN TAUN TAUN
                        Ma arvan, et ma sain kogu maailma vastused ära, miks sa oled just selline ja kindlasti mitte teistsugune.

Kommentaar

Vessu on kindlalt Soomes, msnis rääkis et levi pole seal kus ta on

(mägedes suusatamas)
                          härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                            Vessu on kindlalt Soomes, msnis rääkis et levi pole seal kus ta on

(mägedes suusatamas)
                            Jah ta on Soomes, tuleb kolmapäeval tagasi.Neljapäeval pidi tagasi Soome minema rekkaga ventilatsiooni torusi tooma.Et arvatavasti reedel on tagasi ja keskendub mängudele.

Kommentaar

Jah ta on Soomes, tuleb kolmapäeval tagasi.Neljapäeval pidi tagasi Soome minema rekkaga ventilatsiooni torusi tooma.Et arvatavasti reedel on tagasi ja keskendub mängudele.
                              krt jube segane see lugu....teil nii erinev informatsioon...ega midagi kriminaalset teoksil ei ole??

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                                Ma arvan, et ma sain kogu maailma vastused ära, miks sa oled just selline ja kindlasti mitte teistsugune.
                                kle ära hädalda koguaeg
                                2002 FC EBS Team
                                2003 FC Nimeta
                                2004 FC Nimeta
                                2005 FC Nimeta
                                2006 Tallinn United FC
                                2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Working...
                                X