Algselt postitas blrip
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Roll Vaata postitustNõmme vs Kernu 2:13
Nõmme kooseis: Ivanov, Kallakas, Lell, Sova, Ude, Nork, Anis, Mäe, Juhalu
Väravad: Juhalu, Sova
Kernul oli lihtsalt õnne rohkem, muidu jumala võidetav mäng
Lõid oma neljast võimalusest kolmteist ära ja oligi moos.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKuidagi nagu kokku kuivanud võiskond Roll mis toimub
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKus Vessu viimased mängud pesitsenud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustTra, kui ma oleks sind löönud, siis oleks need paar hammastki, mis sul alles on, läinud ja oleksid maas olnud ja oleksidki sinna maha jäänud. Sellisel juhul mul poleks ka punase kaardi vastu midagi olnud. Aga hetkel lihtsalt saan 4+1 (või midagi taolist) lihtsalt mingi lambi-Antsu argpükslikust käitumisest (mida see tagant kossidesse pidev sõitmine ja pärast teatri tegemine kindlasti on).
Kommentaar
-
Algselt postitas Roll Vaata postitustEi ole aimu. Telefon ei vasta
Kommentaar
-
Algselt postitas blrip Vaata postitustKuuled TAUN sa ju lõid mind, miks sa värdja kehaga inimene üldse minuga vaidlema hakkad.Kui sa tahad vaielda, siis selle jaoks on teised inimesed TAUN TAUN TAUN
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustVessu on kindlalt Soomes, msnis rääkis et levi pole seal kus ta on
(mägedes suusatamas)
Kommentaar
-
Algselt postitas blrip Vaata postitustJah ta on Soomes, tuleb kolmapäeval tagasi.Neljapäeval pidi tagasi Soome minema rekkaga ventilatsiooni torusi tooma.Et arvatavasti reedel on tagasi ja keskendub mängudele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustMa arvan, et ma sain kogu maailma vastused ära, miks sa oled just selline ja kindlasti mitte teistsugune.2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar