Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma siin rumalake mõtlen et mis siis küll saab kui Sõrvel tekib võimalus tõusta esiliigasse ja kui FC Kuressaare kukub esiliigasse?
Krt Roll, loe postitusi, kuidas Sova kahe minuti jooksul 3 väravat lõi???
See juhtus nii, et kaks tk lõi mängust ja siis tuli kohe pennal ka otsa. Ründasime üsna maruliselt. Lookas ässitas kaitsest ja keegi julgenud hoogu maha võtta. Ma ei saa kõiki saladusi siin foorumis reeta
ma siin rumalake mõtlen et mis siis küll saab kui Sõrvel tekib võimalus tõusta esiliigasse ja kui FC Kuressaare kukub esiliigasse?
siis jääb Sõrve teise liigasse edasi: Meistriliiga ja Esiliiga vahel on selliseid situatsioone päris mitu
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Loomulikult saavad nad seal koos mängida kui onu Pohlak asjad ilusti ära koraldab nagu on varemgi juhtunud. Oleks mõneti üllatav kui Sõrve sellise vilega esimeseks ei tuleks nagu on teises ringis neile vilistatud, kuid siiski on paidel veel 2p edu olemas. Nii et elame ja näeme.
Põhimõtteliselt kui sul probleem kahe kõrva vahel oleva ollusega on, siis pöördu arsti või apteekri poole, aga siia pole vaja oma debiilsust näitama tulla, eksole?
Loomulikult saavad nad seal koos mängida kui onu Pohlak asjad ilusti ära koraldab nagu on varemgi juhtunud. Oleks mõneti üllatav kui Sõrve sellise vilega esimeseks ei tuleks nagu on teises ringis neile vilistatud, kuid siiski on paidel veel 2p edu olemas. Nii et elame ja näeme.
Sõrve edus ei maksa Pohlakut ega kohtunikke süüdistada
Sõrve edus ei maksa Pohlakut ega kohtunikke süüdistada
Loomulikult mängivad tulemuse välja mängijad, aga lihtsalt kõrvalised tegurid aitavad pisut lihvida lõppresultaati kui see peaks vajalikuks osutuma, mida ka on juhtunud. Aga mis siin ikka mängime edasi ja Sõrve läheb üleminekule
Läheme pühap Võruga mängima. Kas see legend on tõsi, et seal pesemisega on veits nutune. Ilmad nagu ka juba külmad - ujuma kuhugi eriti ka ei kipu
Kommentaar