Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Enter - Kuuse 4:5 (0:4)

Hullmäng! Kiirelt läksime 4:0 ette, saime veel penalti, ei realiseerinud. Enter sai penalti, väravavaht tõrjus. Teine poolaeg tuli Tiidus sisse, pani poisid jooksma, lõid suhteliselt kiirelt 4 tükki tagasi. Meie mees sai veel kaks kollast ehk punase. Ca 15 minutit enne lõppu 1-1 olukord, lõime ära ja saime väga vajalikud 3 punkti kätte. Hullumeelne mäng.

Tiidusele tuleb au anda, oskab ülihästi provotseerida, meeskonna vihaga mängima panna ming väga mustalt mängida. Nahaalsus missugune. Poolajal pani kohtuniku nii paika oma sõimuga, et kohtunik ei julgenud enam midagi talle öelda. Iga teine vilemees oleks ta punasega minema saatnud, aga see kuradima jobu ei võtnud pead ning lasi endale koha nii kätte näidata. Haiglane. Tiidus suutis küll väga jõhkralt ja ebasportlikult mängida, kuid peale mängu siiski tänas mängu eest ja palus dzentelmenideks jääda. Üks on see, mis toimub platsil, teine platsi kõrval - selles suhtes respekt.

Enteri kutid ilma Tiiduseta on küll väga lahjad. Kevadvoorus mängis neil mingi nooruk Pebre, see oli päris hea, aga täna teda platsil ei näinud. Teised olid väga lahjad. Samuti väravavaht, kes siis see punapea on, aastalõpukal jättis väga hea mulje, aga täna oli kuidagi saamatu.

Muidu, aitäh vastasele!

Suutsin ise kah väikese vigastuse saada..

Kommentaar

Mäng nagu põnevusfilm,aga seekord õnneks pidasime vastu

Kommentaar

Atli - Tln. Sport 2:2 (0:1)
        55'pen. Tüvist,63'Andok - 18',90+3'
        Hoiatus: 30' Tüvist - Pari,Tokko ja veel keegi

Mängu alustasime 9 mehega. 15' tuli üks(Ilistom) juurde ja 38' veel üks(Glivenko)
        Sport valdas palli aga vihmast väga pehma poriseks trambitud väljak tegi seisu suht võrdseks.Vastane lasi ikka ilusti liugu. Atli võttis palli saades väga rahulikult, otsisime söödu ja peksnud päris umbe, juhtus ka seda muidugi.
        Mängus spordil väga ei õnnestunud väravat ohustada. Nurgalöök oli see mis neile 18' edu tõi, hea sööt Arbeiterilt värava ette kust vv eest kaks vastast selle võrku koksasid. Poolaeg nii lõppeski.
        Teine poolaeg läksime jälle rahulikult peale, erilisi lootusi ise ei seadnud.
        Mäng ise oli kuidagi võrdsem ei tea kas nad väsisid või mis...55' mängisime ilusti paremalt äärelt söötudega läbi ja kasti murdnud mängija tõmmati maha.Üks hea mängija vasakust kaitsest lõi kindlalt sisse
        63' panime pikka karistuslöögi keskelt kasti, mõned pusimised ja siis löök üle puusa pea risti 2:1 meile
        Siis tõmbasime kasti rohkem, venitasime aega(sorry vastased) aga 90+3' põrutasime palli nurgakasse audi asemel ja sealt see viik tuli
        Üldiselt ikkagi positiivne tulemus.Hea mäng kus omavahelist mölinat polnud üldse.

Edit
        Kooseis: Pallav, Jänes,Männa,Saadi,Tüvist,Nõmms alu,Andok,Jõgimaa,Siniallik,Glivenko,Ilistom
        Puudus meie parim Mihkel Maltsar

Kommentaar

Täna siis EBS purustab Tondi, parim koosseis!

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
            Täna siis EBS purustab Tondi, parim koosseis!
            parem oleks
            winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
              parem oleks
              saue - saku 4:0

Kommentaar

Tondi - EBS 2:0.
                Kindlasti on Tondi jk-s toredaid inimesi, nagu on selliseid isegi ka keskerakonnas. Ent isegi see, et enamik neist võivad tulemuste järgi olla osavad jalgpallurid, ei muuda fakti, et tegu on väga ebasümpaatsete tüüpidega, kelle oskus on ise toorutsedes teisi süüdistada. Nagu naaberrahvale tihti kohane, kahjuks.
                Esmalt löödi EBSi parim kaitsja julmalt vigaseks. Täiesti identne olukord oli suvel Maag Tammeka - Kalevi mängus, kus Tiit Tikenberg sai punase kaardi. Aga noh, Saveljev on Saveljev.
                Endal on põhjust aga vastaste tursket vv-d, kes pistis juba siis kohtunikule kurtma, et minu 64 kilogrammi ahistavad teda nurgalöögi ajal, kuigi olin 2 meetri kaugusel, tervitada. See tüüp oskas ime läbi isegi eesti keelt, öeldes, et "igaks juhuks".
                Aga rahvusele tüüpiliselt virutas üks kaitsja mind jalaga, pistes samal ajal lõugama, kui julgesin öelda, et kurat, mida sa siin taod, ning Saveljevile seletama, et ma pidavat kogu aeg rahvuslikke solvanguid vene keeles ütlema.
                Kahjuks pole enamik Tondi härraseid suvatsenud riigikeelt ära õppida ja ilmselt siinset foorumit üldse ei loe, ent pean neid kurvastama teadmisega, et ma ei oskagi vene keelt nii palju. Ja sellel teemal sõna võttes soovitan vaadata, palju mu enda meeskonnas on vene rahvusest mehi.
                Nii et kuigi treener-san Meijel enne mängu rääkis, et Tondi on väga tehniline ja osav meeskond, siis enamik mehi võiks veelgi edukamad olla Vene Draamateatris. See asub Vabaduse väljakul. "Kultuuritoojad" teavad seda muidugi Võidu väljaku nime all (võibolla seetõttu polegi nad seda üles leidnud )

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                  Kindlasti on Tondi jk-s toredaid inimesi, nagu on selliseid isegi ka keskerakonnas. Ent isegi see, et enamik neist võivad tulemuste järgi olla osavad jalgpallurid, ei muuda fakti, et tegu on väga ebasümpaatsete tüüpidega, kelle oskus on ise toorutsedes teisi süüdistada. Nagu naaberrahvale tihti kohane, kahjuks.
                  Esmalt löödi EBSi parim kaitsja julmalt vigaseks. Täiesti identne olukord oli suvel Maag Tammeka - Kalevi mängus, kus Tiit Tikenberg sai punase kaardi. Aga noh, Saveljev on Saveljev.
                  Endal on põhjust aga vastaste tursket vv-d, kes pistis juba siis kohtunikule kurtma, et minu 64 kilogrammi ahistavad teda nurgalöögi ajal, kuigi olin 2 meetri kaugusel, tervitada. See tüüp oskas ime läbi isegi eesti keelt, öeldes, et "igaks juhuks".
                  Aga rahvusele tüüpiliselt virutas üks kaitsja mind jalaga, pistes samal ajal lõugama, kui julgesin öelda, et kurat, mida sa siin taod, ning Saveljevile seletama, et ma pidavat kogu aeg rahvuslikke solvanguid vene keeles ütlema.
                  Kahjuks pole enamik Tondi härraseid suvatsenud riigikeelt ära õppida ja ilmselt siinset foorumit üldse ei loe, ent pean neid kurvastama teadmisega, et ma ei oskagi vene keelt nii palju. Ja sellel teemal sõna võttes soovitan vaadata, palju mu enda meeskonnas on vene rahvusest mehi.
                  Nii et kuigi treener-san Meijel enne mängu rääkis, et Tondi on väga tehniline ja osav meeskond, siis enamik mehi võiks veelgi edukamad olla Vene Draamateatris. See asub Vabaduse väljakul. "Kultuuritoojad" teavad seda muidugi Võidu väljaku nime all (võibolla seetõttu polegi nad seda üles leidnud )
                  Kardan, et Tondi vennad peavad õnne tänama, et mind täna kohal polnd, m'ni oleks põrsanäoga koju poole marssind.
                  Sorry Raims, jätsin sind hätta, aga ükskord me nad ära taome, järgmine aasta näiteks?

Kommentaar

Saveljev on passiivne,seda küll,vilet võiks rohkem anda,aga kogemustega ja reegleid teab.Kas mäletad,Raimo,sai üldse see vend kaardi,kelle sissesõidust vv-i jalaluu purunes(seda siis neljanda liiga mängus eile)?Annab ikka seda esikonti purustada läbi kaitsme.Jõhker lituut selle karmi tankputsaga,mis tal jalas oli.Küll ilmselt mitte tahtlik.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                      saue - saku 4:0
                      Saku JK - Saue JK 0-4 (0-0)

Saku pidas esimese poolaja ilusti vastu ning väravaid ei sündinud. Kuigi mõlemal pooled pidid tegema seoses vigastustega vahetusi
                      Murrang toimus pärast esimest väravat teisel poolajal. Pärast seda muutus saue mäng vabamaks ja ei pidanud teisi väravaid kaua ootama.
                      Saku tiimil olid ka mõned ohtlikumad hetked, eriti esimesel poolajal. Teisel poolajal õnnestus neil korra latti raksatada

Mõni pilt sellest mängust: http://kontus.cresinda.com/vutt7/
                      http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Kindlasti on Tondi jk-s toredaid inimesi, nagu ...jada-jada-jada
                        Raimo, hapud viinamarjad?
                        keele ja rahvuse teema pole isegi kommenteerimist väärt
                        olen nendega aastaid koos mänginud ja julgen väita, et niisama norima ei lähe keegi
                        samuti on täitsa kindel, et keegi ei läinud platsile kedagi vigaseks taguma.
                        jalgpall - ikka juhtub, soovib siis head paranemist sellele kaitsjale.
                        läbi aastate on siia foormumisse, Tondi aaderssil, ainult positiivset kogunenud - nyyd mingi jorss väidab nagu platsil jookseks ringi kamp kaabakaid -> kukesupp ma ytlen

Kommentaar

Algselt postitas Andy-JK.Tondi Vaata postitust
                          Raimo, hapud viinamarjad?
                          keele ja rahvuse teema pole isegi kommenteerimist väärt
                          olen nendega aastaid koos mänginud ja julgen väita, et niisama norima ei lähe keegi
                          samuti on täitsa kindel, et keegi ei läinud platsile kedagi vigaseks taguma.
                          jalgpall - ikka juhtub, soovib siis head paranemist sellele kaitsjale.
                          läbi aastate on siia foormumisse, Tondi aaderssil, ainult positiivset kogunenud - nyyd mingi jorss väidab nagu platsil jookseks ringi kamp kaabakaid -> kukesupp ma ytlen
                          Võin sulle öelda, et mul on tunduvalt tähtsamatki teha, kui tulla siia suvaliselt, "lambist" lahmima. Sümpaatsust ja positiivset Tondi aaadressil lisab tõesti see, et hakkad siin mind "mingiks jorsiks" nimetama.
                          Kui see juhtum polnud konkreetselt vigaseks tegema minek (siin räägitud Soccerneti - Trummi mängus juhtunud vigastusega ei anna situatsioone võrreldagi), siis konkreetsem oleks vaid pasunasse andmine. Ühel teie mängijal (sel samal, kellest rääkisin) sõitiski katus vahepeal ära, nii et ega seal palju sellestki ei puudunud.
                          Eks peadki oma kamraade kaitsma, nii et mis siin ikka rohkem rääkida.

Kommentaar

Sümpaatsust ja positiivset Tondi aaadressil lisab tõesti see, et hakkad siin mind "mingiks jorsiks" nimetama.
                            ja seda kurdab tegelane kes meeskonna yheselt ebasümpaatsteks tüüpideks tembeldab :_P
                            oled sa meil ikka tõsine viisakuse ja fairplay etalon :_)

Kommentaar

saue -enter 3:2

Kommentaar

Enter siis järgmisel aastal neljandas Mõnusalt rahulik ja tasavägine kohtumine oli! Suur tänu vastastele kena mängu eest!!!
                                Vaikne.....

Kommentaar

Working...
                                X