Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Kas kellaaega on muudetud,oli ju 14.00? Tahaks ikka vaatama tulla...
    Kell 18 00 on raudselt mäng, et siis arvatavasti on muudetud.

Kommentaar

no selge,ma vaatasin siit:

Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
        no selge,ma vaatasin siit:

http://jalgpall.struktuur.ee/2558
        muudeti jah, selle tingis see, et samal ajal on Kalev II-l liigamäng Rakveres ja et EBS on Kalev II duubel, siis sõidavad mitmed EBSi mängijad Kalev IIga kaasa.

Kommentaar

Täna on ülemaailmne vaimse tervise päev - oleme kõik hinges sinuga Alfonso!

Kommentaar

Ma arvan, et on ikka maailma lõpp, kui EBS peaks siin kaotama Unitedile, sest meie võitsime karikas 4. liiga ida võistkonda Kehra-t ikka päris korraliku ülekaaluga, mis seisus väga ei kajastunud küll, aga mänguliselt igaljuhul.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
              Ma arvan, et on ikka maailma lõpp, kui EBS peaks siin kaotama Unitedile, sest meie võitsime karikas 4. liiga ida võistkonda Kehra-t ikka päris korraliku ülekaaluga, mis seisus väga ei kajastunud küll, aga mänguliselt igaljuhul.
              palju õnne sulle selle uhke saavutuse puhul

Kommentaar

Tuleb vist vaikselt maailma lõpuks valmistuda.
                Aga,kes veel minna ei taha,sellele soovitaks seminari,mida üks hea tuttav,kes paar aastat tagasi Trummis pallis,läbi viib.Iga suvi korraldab ta miskit sarnast.Ja kui täna on tõesti see vaimsuse päev,nagu Neth mainis,siis kõik ajukotkad-tähelepanu:Eelmise aasta programm.

Oled oodatud praktilisele seminarile “Vaimse puhastumise tehnikad”.

Läbiviija: Margus Aru

Aeg: 29. juuni kuni 1. juuli 2007-06-19. Algus reedel kell 18.00. Seminari lõpp pühapäeval umbes 17.00.

Koht: Keskus Tähevärav püramiidikülas Keila-Joa lähistel.

Tasu: 1500.-. Paaridele hinnasoodustus 10%. Tasumine kohapeal. Sisaldab 3 söögikorda (taimetoit) ja põrandamajutust püramiidmajas. Pesemisvõimalus olemas. Võimalus ka telkida.

Seminari kava:

Reede:

Maagilised sooritused (Tensegrity)

Vabastav hingamine

Laupäev:

Maagilised sooritused

Vabastav hingamine

Sütelkõnd

Pühapäev:

Maagilised sooritused

Vabastav hingamine

Galaxial Infusioni tutvustus

Kaasa võtta mugavad sportlikud riided, lamamismatt, magamiskott, kirjutusvahend.

P.S. Kui kutsud kaasa kolm osalejat (esmakordsed), osaled poole hinnaga, kui viis osalejat, osaled tasuta.

Lisainformatsioon: 55 684 651, Margus Aru, www.pyramiidmaja.ee, pyramiidmaja@hot.ee

p.s. Tüüp on püramiidide saladusi käinud Mehhikos,Egiptuses uurimas,peale selle veel hingeteemasid Indias,Nepaalis,Himaalajas jne.Kohtunud selle ala doktoritega Usa-st,Inglismaalt,Saksamaalt.Julgen soovitada,lööb katuse värskeks.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Raivolt hea pakkumine aga läheks ikka teemas edasi.

Ma võtaks essana sõna hooaja kokkuvõtteks.

Üsna kiirelt jagunes liiga kaheks pooleks. Esimesed 1-4 nägid ka vaeva(tõsised trennid jne), ülejäänud lasid asjadel ise kulgeda(minu arvamus).

Tallinna Sport - Au ja kiitus võitjale. Samas esi nelikust kõige mängitavam ja lihtsam vastane.Liialt kahele "vaalae" toetuv meeskond.Tokko toetab tagant lisaks kahele vanameistrile.Pari,Arbeiter. Muidu sümpaatne võistkond.Koostöö mängijate vahel üsna kehv.Paar nõrka(ääred) lüli viib meeskonna keskmise taseme alla.

Keskerakonna JK - Räägime spordist. Võistkonnana kõige tugevam kuna mäng on enim organiseeritum.Samas kaotused ilmselt nõrgematelt vastastelt näitavad nõrki kohti mida kõik ei leidnud. Nende vastu aitab organiseeritud kaitse mis peab vähemalt poolaja vastu pidama, siis on kõik juba oma teha,vene psühika läheb nihkesse.

Saue JK - Esimene pool hooaega ajasid kutid nina liialt püsti. Muidu hea mäng ründe liinist. Sügisel tulid kõik maapeale tagasi.
                  Liiga kiireimad kutid kindlasti. Hea meeskonna vaim, hea töö mehed, jätkake samas vaimus ja ärge minge uhkeks.Kadestan neid enim.

JK Tondi - Ühed kiidavad teised kiruvad.Kodus mängides olid sellised imelikud venkud, samas neil mängides peale ühe erandi(Hr. Laidinen) oli väga ok. Hea keskmine vene tase mis ei luba kunagi kaotada.

FC Olympic - oh jeesus mida ma nüüd ütlen. See meeskond pole mulle kunagi sümpaatne olnud hoolimata heast läbisaamisest mõne liikmega. Tulemus 2007 on fakt. Olympic'le V koht ja asi vask. MEIE KÕIGE KALLIM MÄNG VÕÕRSIL!
                  Selles pole kuidagi süüdi võõrustaja. Võistkonna edu on seotud paari kiire kutiga ja hea meeskonna vaimuga.See meeskond oskab eriti hästi ära kasutada vastas meeskonna omavahelised kraaklemised.

LiVal Sport - VI koht , hea keskmik.Meeskond laiali saata.Mõttetu vägistamine.

Rapla JK Atli - Oi nüüd kiidaks, aga milleks. Tulime plaanidega tulemust teha aga kiirelt sai selgeks ,et head nahka siit ei tule. Plaan B nautida mängu tuli hoopis paremini välja , kui mõtetu vägistamine.Isegi viimase mängu kaotust nautisime mänguna.Meeskonna suurim miinus sisemised lahkhelid(vaadete erinevused).III liiga koht rahuldab.Ainuke meeskond naturaalmurul keda põhja regioonis ei pruugi 2008 enam olla.2008 tuleb ilmselt lasta verd aga lohutuseks tuleb peale ka.

RSK Kuuse - Möla,küünarnuk,möla ja natuke sportlikust.Ei liha ega kala.

Legion - Mulle tundub ,et on kokku kogutud venelased kes ei oska palli väravasse lüüa.Kahju neist.

FC EBS Tallinn - Kõigi lemmik.Head kerged punktid(osale). Ühe müstilise mängija üles keeratud viha meeskonna vastu. Ühte mängu nägin ja imestan ,et nad siiski ülemineku mängudele pääsesid.

Saku JK - Olen 9 mängijaga kaitses ja küll ma siis haavatud ja vihasena nõelan, taktika. Alati on ka hea alkoholi liigpruukimisega vabandada.

SC Enter - Kõik ju pakkusi seda. Nürisünnitus

Kommentaar

Hehe, hakkasin siin juba vaikselt äratundmisrõõmulainele sattuma (hr Laidineni osas), kuid kontrollimisel selgus, et eksisin. Sai kunagi Faunas (Romani venna) Olegiga palliplatsi jagatud, ei olnud just kõige meeldivam kogemus (eriti meeskonna sisekliima mõttes). Käbi kukub eelmise kõrvale.
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
                      FC Olympic - oh jeesus mida ma nüüd ütlen. MEIE KÕIGE KALLIM MÄNG VÕÕRSIL!
                      Olles justkui poolvend Olympic'ule ja igati nende tegemistega kursis,peaks tõdema,et Rapla oli väga tubli ja tugev vastane kevadel-kiire,võitluslik,tehniline,hingega,vihane.See on minu arvamus.Ei tea,kas nad kõigi vastu nii tahtejõuliselt,tempokalt ja motiveeritult läksid,aga nende lõppkoht tabelis absull ei kajastu õiglaselt, vähemalt selle mängu põhjal.Samasugust meeskonda kogesin Kotka staadionil Trummi vastu paar aastat tagasi(0:4 toona),juba siis jäi hea mulje.Ja ka siis polnud neil kõrgele kohale asja.Kas võib olla tegu meeskonnaga,kes üksikutel mängudel suudab särada ja kogu turniiril mitte?Minu arvamus oli enne ja on nüüd-nende koduplats on neile kirstunael.Parimad omadused tulevad kiirel kunstmurul paremini välja.Taavi teab muidugi paremini,mis meeskonnasiseselt veel painab.Eks vastased ole ka erinevad,aga minu hinnang,et ükski esiotsa sats sellist survet ei uhanud nagu Atli kevadringis.

Tahaks veel mainida,et minu meelest on Taavi selgelt liigkriitiline ja negatiivne,tehes mõnele satsile lausa ülekohut.Harrastajana ei tohiks nii kuri olla ja riielda.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

ootaks huviga põhjapiirkonna meeskondade väravalööjate nimesid Sport, Saue ja Olympic juba saatsid aga ülejäänud - liiga peaks ju kõigil läbi olema

Kommentaar

Rapla JK Atli

Värava said kirja 16 mängijat 21'st

Mihkel Maltsar 5

Rauno Andok 4
                          Kaarel Jänes 4
                          Martin Maltsar 4

Oleg Glivenko 3
                          Joel Siniallik 3

Taavi Tüvist 2
                          Verner Nõmmsalu 2
                          Seeder Erkki 2
                          jne

Kommentaar

Saku JK:
                            Taavi Puuorg 7
                            Meelis Niine 6
                            Silver Sõber 3
                            Joonas Hendre 2
                            Andres Märso 2
                            Madis Kahro 1
                            Kaur Lohk 1
                            Rauno Alev 1

Kommentaar

JK Tondi:
                              Andrei Tšurikov 20
                              Juri Korotkov 8
                              Roman Laidinen 7
                              Andrei Kossarev 6
                              Danil Pavljutšenko 6
                              Aleksandr Embrich 6
                              Deniss Demko 5
                              Anton Freiman 3
                              Dmitri Kapelin 2
                              Aleksei Kozintsev 2
                              Kaupo Õismaa 1
                              Viktor Tepljašin 1
                              Ilja Žigalov 1
                              Jevgeni Lukastšuk 1
                              Danel Rämmal 1

Kommentaar

Algselt postitas kaspar30 Vaata postitust
                                JK Tondi:
                                Andrei Tšurikov 20
                                kas ma eksin palju kui väidan et see mees käis alla poolte mängudest kohal? selles mõttes uskumatu kogus taaskord löödud.

Kommentaar

Working...
                                X