Koeru - Kodugaas (1-1) 2-2
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Liiga Lõuna 2007
Collapse
X
-
Aga ma usun aga teil Karksi vastu kerge ei saaAlgselt postitas teho21 Vaata postitustselline tulemus sobib,tubli koeru.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Põltsamaa - Kuperjanov 7:2 (3:0)
Kup: V.Vill, Kiviloo
Suht masendav mäng... 0:0 pealt oli meil kaks üks-üks olukorda järjest, kuid mõlemad läksid mööda. Seejärel tuli juba tavaline laks - 0:1, 0:2, 0:3. Peaaegu iga kord kui meie kasti mindi, oli pall ka väravas. Teine poolaeg oli enam-vähem samasugune. Meie parimad võimalused võttis super tööd teinud Põltsu väravavaht ära ning väljaku peremehed lõid enda võimalused kollideks. Masendav on see, et kui ma õigesti mäletan, siis u 6 Põltsu väravat 7-st löödi 5 kasti seest... Kui me kaitses samamoodi jätkame, siis lüüakse meile iga mäng vähemalt 5 kotti.
Igatahes mäng oli üldiselt hea - hea staadion, palju võimalusi, normaalne kohtunik, puhas mäng. Tänud Põltsamaa tiimile!
PS: Väravavaht oli teil väga kõrgest klassist, samuti jäi silma ründes nr 10, keda meie kaitse ei saanud ka mitme mehega kinni.
Kommentaar
-
Algselt postitas a12345 Vaata postitustega karksil koeru vastu ka kerge ei saa olema
Sinna on veel aega aga kas peaks KERGE olema
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Ükski mäng pole kergeAlgselt postitas kaitz Vaata postitustSinna on veel aega aga kas peaks KERGE olema
Kommentaar
-
Koduväljak + tugev tuul + tahe kodus võita = 2:2 viik.Algselt postitas a12345 Vaata postitustKoeru - Kodugaas (1-1) 2-2
Tänud Koerule hea ujumiskoha eest.
Kommentaar
-
JJaani- SK10 1-5 (1-1)
SK sai esimese värava viiekasti segadusest. Siis viigistasime kui karistuslöök suunati taha posti, kust see vastu vastaste VV-d põrkas ning sealt sisse. Teisel poolajal löödi meile kiirelt kolm ühesugust väravat. Läbisööt, 1-1 ja sees. Punnisime lõpuni, kuid peale paari hea löögi, millest üks läks täpselt ristnurga latti, ei suutnud me midagi teha. üldiselt viisakas mängVõtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!
Kommentaar
-
Algselt postitas Straight Vaata postitustJJaani- SK10 1-5 (1-1)
SK sai esimese värava viiekasti segadusest. Siis viigistasime kui karistuslöök suunati taha posti, kust see vastu vastaste VV-d põrkas ning sealt sisse. Teisel poolajal löödi meile kiirelt kolm ühesugust väravat. Läbisööt, 1-1 ja sees. Punnisime lõpuni, kuid peale paari hea löögi, millest üks läks täpselt ristnurga latti, ei suutnud me midagi teha. üldiselt viisakas mäng
oOdatud tulemusOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas albertu Vaata postitustJK Karksi - Türi 0:1
Türi sai oma värava 11' õnnetu Karksi omaväravast,muidu mäng igati ok karksi poolt v.a esimesed 20min palju oli võimalusi Karksil aga paraku võimalusteks nad jäid . Tänud Türile hea mängu eest ja edu. Karksil aga ees järgmine mäng FCF Järva Jaaniga,selle mängu lihtsalt peab võitma.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar