Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas nr.10 Vaata postitust
    kupp-sk 10 0:1 totaalselt ajuvaba vile kupil jäeti värav lugemata
    sellest on küll päris pikk aeg möödas aga vahet ple!
    kui selle all mõeldakse seda joonelt ära löödud palli siis ma võin julgelt öelda et see polnud sees (kuna ma ise lõin selle enne joont minema - pall läks veel nati üle jala ning põrkas vastu latti)
    ma loodan et nüüd on need arusaamatused lõpuks lahenduse leidnud.

Kommentaar

Türi - Põlva 2:1
      SK10 - Karksi 3:1
      Võru - Koeru 2:2
      Kodugaas - Järva Jaani X:x
      Liverpool Pub - Põltsamaa 3:2
      Elva II - Jõgeva 4:1

Kahjuks ise ei saa järjekordselt mängida :S aga andke endast parim ja tooge võit koju

Kommentaar

Algselt postitas General Vaata postitust
        Türi - Põlva 2:1
        SK10 - Karksi 3:1
        Võru - Koeru 2:2
        Kodugaas - Järva Jaani X:x
        Liverpool Pub - Põltsamaa 3:2
        Elva II - Jõgeva 4:1

Kahjuks ise ei saa järjekordselt mängida :S aga andke endast parim ja tooge võit koju

Marek,mis viga siis,aga nu ma usun,et see on üllatus kui Järva Jaanit ei võideta.
        Olen see kes olen

Kommentaar

FC Elva II - Jõgeva SK Tähe 2:1 (0:0)
          Väravad: 74., 88. Tillmann - 80. nr.16
          Eemaldamine: 82. Tani (FC Elva) - kaks kollast

FC Elva poolt väga hea mäng, noorenenud kooseis tekitas palju pahandust Jõgeva värava all. Kuid väravad tulid ikkagi Jõgeva meeste ränkadest eksimustest

Hei FC Elva II!!!
          www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
            FC Elva II - Jõgeva SK Tähe 2:1 (0:0)
            Väravad: 74., 88. Tillmann - 80. nr.16
            Eemaldamine: 82. Tani (FC Elva) - kaks kollast

FC Elva poolt väga hea mäng, noorenenud kooseis tekitas palju pahandust Jõgeva värava all. Kuid väravad tulid ikkagi Jõgeva meeste ränkadest eksimustest

Hei FC Elva II!!!
            nii ta oli jah et enda vead kaitses said saatuslikuks. me ei saand üldse palli veerema ka. staadion oli väga künklik, aga selle taha ei ole mõtet pugeda. muidu oli võrdne mäng, milles elval oli rohkem õnne.
            “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Liverpool - Põltsamaa 3:1
              Kõhugaas - Järva-Jaani 4:0 jäi vist

Kommentaar

Tänud järva -jaanile viljandi külaskäigu eest,mängiti ilusat jalgpalli ilusate võimalustega ja küllaltki puhtalt(mingit möla ei olnud).Saun oli ka hea.

Kommentaar

Ganvix - Lootos 2 : 1 (1:1)
                  299195

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    Marek,mis viga siis,aga nu ma usun,et see on üllatus kui Järva Jaanit ei võideta.

kahjuks olen ära olnud

Kommentaar

Kup - koeru 5 : 3 (1:3)
                      hull mäng oli!

Kommentaar

Kupi ja koeru mängu kohta kirjutan hiljem veidi pikemalt, kuid enne tahaks Koeru kommentaarid ära kuulata.

Kommentaar

SK 10-Karksi 2-1,väike ülekaal SK poolt,Karksil ka väga head võimalused.

Kommentaar

SK10 - Karksi JK 2:1 (2:1)
                            Ilm oli mõistlik, kohtunikult samuti korraik vile ja ka väljak oli täitsa
                            normaalne.
                            Esimene meie värav sündis parema pooliku ilusast tsenderdusest 5 m kasti üle
                            väravavahi, kust edasi pall peaga sisse lükatud sai.
                            Kuna aga ei suutnud mitmeid võimalusi ära kasutada, siis Karksi andis
                            nurgalöögist hea tsenderduse 11 m joonele, kus samuti peaga värav löödi.
                            Teine värav tuli ca 18 m joonelt, kust keskkaitse palli värava poole
                            läkitas, sellise poolvedela pommi, mis aga õnnestunult lati alla lendas.
                            Oma mänguga rahule ei saa just jääda, aga õnneks ka Karksi jättis omad
                            võimalused kasutamata.

Tänud Karksile hea mängu eest! Nädala pärast siis Järva-Jaaniga pusklema,
                            aga ennem tuleb tublisti trenni teha

Kommentaar

JK Karksi poolt väga kehv I poolaeg ühtegi palli ei suudetud korralikult omaks võtta ja liialt palju vabadust anti SK10 poolkaitsjatele,aga mis teha,II poolaeg juba tunduvalt parem Karksi poole pealt vaadates nu ainuke miinus,mis oli mängupall,muru oli siiski liialt pikk muidu igati ok kohtunik,Tänud SK10 mängu eest ja edu. Karksi siis järgmine mäng liiga liidri Türiga ehk üllatame,kuna tabel nõuab.
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas praka Vaata postitust
                                Kupi ja koeru mängu kohta kirjutan hiljem veidi pikemalt, kuid enne tahaks Koeru kommentaarid ära kuulata.
                                Võiksid praegu ka ära kirjutdada, ise kohal polnud ja koerul suht poolik sats koos. Arvatavasti tugevam võttis sellest mängust oma

Kommentaar

Working...
                                X