320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vaatasin, et Kupi ja Jõgeva mängu tulemus on veel puudu...
    Eelmisel korral oli üsna põnev mäng, kus meie 3:2 edu muutus viimaste minutitega 3:4 kaotuseks. Seekord läks loomulikult samamoodi:

Kuperjanov - Jõgeva 3:4
    Kup: Kuragin, Artemkin (pen), Kilch

Jällegi olime paar korda ees ning lasime lõpuks ikkagi 3 punni käest ära... See pole isegi üllatav enam...

Kommentaar

Põlva FC Lootos - Võru Kuperjanovi JK 2:2
      JK Karksi - FC Elva II 1:1
      Koeru SK - FCF Järva-Jaani SK x:x
      Põltsamaa JK Sport - Tartu SK 10 Premium 1:1
      Jõgeva SK Tähe - Viljandi JK Kodugaas 2:2
      Türi Ganvix JK - FC Liverpool Pub 0:0

Kommentaar

Algselt postitas a12345 Vaata postitust
        Põlva FC Lootos - Võru Kuperjanovi JK 2:2
        JK Karksi - FC Elva II 1:1
        Koeru SK - FCF Järva-Jaani SK x:x
        Põltsamaa JK Sport - Tartu SK 10 Premium 1:1
        Jõgeva SK Tähe - Viljandi JK Kodugaas 2:2
        Türi Ganvix JK - FC Liverpool Pub 0:0
        Kas tõesti tuleb viikide rohke voor ei tahaks hästi uskuda.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Kas tõesti tuleb viikide rohke voor ei tahaks hästi uskuda.
          Tore oleks ju

Kommentaar

Algselt postitas praka Vaata postitust
            Vaatasin, et Kupi ja Jõgeva mängu tulemus on veel puudu...
            Eelmisel korral oli üsna põnev mäng, kus meie 3:2 edu muutus viimaste minutitega 3:4 kaotuseks. Seekord läks loomulikult samamoodi:

Kuperjanov - Jõgeva 3:4
            Kup: Kuragin, Artemkin (pen), Kilch

Jällegi olime paar korda ees ning lasime lõpuks ikkagi 3 punni käest ära... See pole isegi üllatav enam...
            te ei olnud mitte paar korda ees, vaid niipalju kui võimalik ehk 3 korda juhtisite. normaalaja lõpus lõime võiduvärava ning täiesti viimases olukorras oli ka kupidel suurepärane võimalus viigistada, kui nurgalöögijärel pall käis kaks!!! korda järjest latis ja joonel
            “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Türi Ganvix-Liverpool Pub 2-1 (1:0)
              tyri väravadv. R.Kangur(pen.) J.Karus
              Aitäh hea mängu eest.Fännide eest peab natuke vabandama aga no sellised nad meil on.Ja edu Pubile

Kommentaar

Koeru - J-Jaani 3:2 (1:1)

Kommentaar

koeru-jjaani 3-2 (1-1)
                  Hea mäng üldiselt, aga... Kohtunik tegi esimesel poolajal ilusa triki kui andis otse punase kui meil üks mees ohtlikult mängis kuigi ei näinud et vastane on peaga pallile tulemas. Väike kontakt pea ja jala vahel ning üks mees vähem. Koeru värav oli peaga tsenderdusest ja meil väravavahiga üks-ühele.
                  Teise poolaja alguses eksis meie vv kui tahtis kõrge palli rusikaga üle värava lüüa, kuid olles vastasega kontaktis ei kontrollinud olukorda ning lükkas palli oopis lati alla. Kolmas värav löödi kaitse prohmaka tõttu kui kaks meest ei suutnud otsustada kumb peaks palli puhtaks lööma ja selle ajaga jõudis vastase ründaja juba kohale. Oma teise värava lõime nurgalöögi järgsest segadusest värava all ning viimasel minutil oli meil hea võimalus viigistada kuid pall vuhises postist napilt valelt poolt mööda. Viik oli lähedal. Nüüd ilmselt järgmine mäng ei saa üks mees vähemalt mängida, kuid kergelt ei anna midagi ära.
                  Tänud koerule viisaka mängu eest
                  Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

JK Karksi - FC Elva II 2:0 (0:0)

Karksil nagu alati läheb ikka väga kaua aega,et oma mäng vastasele peale suruda ,Elva mängijad tegelesid vahepeal kohtunikuga vaidlemisega,Karksi kasutas ära kõik oma viis vahetust ja tempo hakkas vaikselt Elva mängijatele üle jõu käima.
                    Tänud Elvale mängu eest.

Karksi poolt väravad Mauno Tammsalu ja Maarek Vihman.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Põltsamaa JK Sport - SK10 Premium 5:3
                      Olen see kes olen

Kommentaar

tähe - kodugaas 1:3
                        “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

türi-liverpool 2:1 .. enne lõppu oli veel viigi võimalus õhus kui meie ründaja väravavahiga 1:1 olukorras väravast mööda lõi ... Kui meie kesist koosseisu arvestada ja et vahetusi polnd .. tulime korralikult toime.
                          http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            JK Karksi - FC Elva II 2:0 (0:0)

Karksil nagu alati läheb ikka väga kaua aega,et oma mäng vastasele peale suruda ,Elva mängijad tegelesid vahepeal kohtunikuga vaidlemisega,Karksi kasutas ära kõik oma viis vahetust ja tempo hakkas vaikselt Elva mängijatele üle jõu käima.
                            Tänud Elvale mängu eest.

Karksi poolt väravad Mauno Tammsalu ja Maarek Vihman.

Järmisena siis külla Koerule
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Türi sai tagasi tehtud eelmise aasta kaotusseisu eest. Muidu meie mänguga või tõesti rahul olla koosseisu vaadates. Publik on türil jah täiesti meistriliiga keskmine, aga need venelastest "maffiossid" pingutasid jälle see aasta üle. Eks alkohol oli oma töö teinud JÄLLE. Muidu Türile aitäh mängu eest siis.

Kommentaar

Põlva FC Lootos - Kuorjanovi JK 12:0

Hea tulemus
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X