Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Liiga Ida/Põhi 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kah asi, mille üle vaielda püsib-ei püsi- püsib ei püsi, eks aeg näitab.
    Rääkige parem mängudest asjalikult, miks teie arvates just nii läks nagu läks jne... Ma paraku ise vist paar mängu mängida enam ei saa Jalg pees...

Kommentaar

Algselt postitas ninasarvik Vaata postitust
      Kah asi, mille üle vaielda püsib-ei püsi- püsib ei püsi, eks aeg näitab.
      Rääkige parem mängudest asjalikult, miks teie arvates just nii läks nagu läks jne... Ma paraku ise vist paar mängu mängida enam ei saa Jalg pees...
      kõigil on nad yhtepidi pees

Kommentaar

Kalev2 vs Kalju2 0-0

Seekord siis selline seis

Kommentaar

JK Piraaja vs JK Kuusalu Rada 3:1 (0:1)

Võrdne ja huvitav mäng. Kuusalu läks I pa alguses juhtima. Kuigi I pa jooksul vb Piraaja hoidis natuke rohkem palli ja olid paremad võimalused siis lõppes see ikkagi Kuusalu juhtseisul.
          II pa alguses lõid kalad 2 kolli järjest, mistõttu pa lõpp oli kõva Kuusalu meeste surve. Aga Piraaja kaitse püsis ja kontrast löödi üks värav veel.
          Btw, Kuusalul oli 1:2 kaotusseisus kasutada ka 11m karistuslöök, mida aga ei suudetud realiseerida.

Piraaja väravad: Leimann, Bõmberg, Süvari.

On Ainult Üks Kala!!!!
          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

JK Piraaja vs. Kuusalu JK Rada

Et siis seisuks jäi seekord 3:1 Piraaja kasuks. Mäng algas Piraajade survega, kuid nii 15 minutil nõelasid Rada poisid tervalt ja seisuks 1:0 Kuusalu poistele. Nii ka esimene poolaeg lõppes.
            Teise algus oli suht sarnane esimesele - Piraaja ründas, Rada oli enamuses kaitses, mängiti teravatele ja kiiretele rünnakutele. Pika posimise peale sai ikka lõpuks mäng nii kaugele, et Piraajad said oma tahtmise ja löödi 2 väravat. See järel mängu pilt muutus kardinaalselt, Rada oleks nagu ärganud ja hakkasid meeletult suruma - Piraajad lasid ka jala nagu kergelt juba lõdvaks. 20 minutit oli surumist (sinna aega jäi ka üks penalt, mis anti suhteliselt kergelt, nimelt palli karistusalas klaarides lõi piraaja kaitse peaga palli nii et see riivas ta kätt - käsi oli kõrval. Õnneks sai see penalt tõrjutud). Nüüd siis ründas Rada ja Piraaja nõelas nagu sai ja 8 minutit ennem lõpuvilet vormistati lõppseis 3:1 Piraaja kasuks, kui Piraaja ründaja mängis üle nii kaitse, kui ka väravavahi.
            Mäng oli rahulik, ei mölisetud ja kraageldud. Rada tundus päris sümpaatne sats.

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust

Piraaja väravad: Leimann, Bõmberg, Süvari.

On Ainult Üks Kala!!!!

Sohh...Süvari Piraajades juba otsaga.

Kommentaar

Piraaja tundus kah päris sümpaatne sats
                Minu arust tõmmati meile eelkõige müts üle pea taktika muutmisega teise poolaja algul - Piraaja tõmbas oma meeskonna enam alla ja meie omad läksid suure hurraaga rünnakule - jättes liinide vahele suured vahed.
                Ja selle kasutas Piraaja ilusti ära - väga kaunid ühepuutesöötudega mängitud kiirünnakud. Üks neist haises pisut küll suluseisu järele, aga ei kaeba, kuna tõesti saime väga kergekäelise penalti, samas kui meie pendlajärgsel kontral tõmmati Piraaja mees suht selgelt karistusalas maha
                Vile oli kah mõnus, lasti mängida küllaltki jõulist mängu ning kumbki võistkond ei kuritarvitanud seda jättes asjatud toorutsemised mängust välja.

Kommentaar

Rakvere vs Fc Mc Tallinn 12-0 !!! Mäng ise oli suht igav kuna rakvere domineeris, aga õnneks oli mc-l tore libero kes oma kiiviriga tuju heaks tegi sellest mängumehest ei saa mina küll üldse aru, jalgpallist midagi ei jaga, aga teisi on kõva mees kamandama, eriti jäi meelde kuidas pallur Karimõisa sugeda sai anoh vähemalt pakkus Mc publikule nalja, asi seegi

Kommentaar

Tamme Auto 5-0 Ajax

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
                      aga õnneks oli mc-l tore libero kes oma kiiviriga tuju heaks tegi sellest mängumehest ei saa mina küll üldse aru, jalgpallist midagi ei jaga, aga teisi on kõva mees kamandama, eriti jäi meelde kuidas pallur Karimõisa sugeda sai anoh vähemalt pakkus Mc publikule nalja, asi seegi
                      See peaks vana hea Tom olema,tema on see kes hoiab meeskonna moraali ülevalIgati vinks vonks inimene.

Kommentaar

nalja ikka sai jah ja seis oleks võinud ka 15 baranka olla

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
                          Rakvere vs Fc Mc Tallinn 12-0 !!! Mäng ise oli suht igav kuna rakvere domineeris, aga õnneks oli mc-l tore libero kes oma kiiviriga tuju heaks tegi sellest mängumehest ei saa mina küll üldse aru, jalgpallist midagi ei jaga, aga teisi on kõva mees kamandama, eriti jäi meelde kuidas pallur Karimõisa sugeda sai anoh vähemalt pakkus Mc publikule nalja, asi seegi
                          Kui sa nüüd wilsoni kohta kehvasti räägid, siis räägi vaiksemini, eks nii mõnigi teab, mis mehega tegemist on

ma sinuasemel oleks täitsa tasa!

Kommentaar

Dünamo - Tjk 1-0 (0:0)

Tjk mängis teise poolaja 10nekesi.. ning kokuvõttes teenis kui ma ei eksi 5 kollast ja ühe punase kaardi.

Kommentaar

tomi kohta pole vast jahh kõige tervislikum õiendada
                              b-day

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                                tomi kohta pole vast jahh kõige tervislikum õiendada
                                heheee, ma ei nimetax seda õiendamiseks vaid pigem publiku arvamuse avaldamiseks.

Kommentaar

Working...
                                X